UBIO TROJICU JER SU MU MALTRETIRALI BRATA Mladi pomorac u Splitu izrešetao motocikliste sa DEBELIM DOSIJEIMA

А братић ће се чудотворно излечити и више неће имати посла са ловом и дивљим дилерима?
Ништа бре није решено овим убиствима. Ни-шта.
Па није баш ништа. Имаш три дилера мање у старту, а нови кандидати за упражњене позиције ће бити свесни тога да им полиција не може обезбедити 100% заштиту, на шта су рачунали до сада.
 
A i ovaj što je pucao bio nevinašce.

Kako Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje, obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji.

Nakon što je pretukao brata osuđen je na 30 dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od šest mjeseci. Kako doznajemo, Zavadlav je brata zbog čijeg je duga jučer navodno krenuo u pohod, šakom udario u glavu.

Doznaje dnevnik.hr i kako je u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.


Još da njega neko reguliše, i mirna Bačka.
 
i za tebe sigurno ima razloga da bi mogao biti u zatvoru. reč je o težini radnji i korumpiranosti policije. ratni zločinac je nevinašce spram narkodilera.
Izvoli pa nađi te razloge, nemam ja problema sa tim, ukoliko ih neki KV vidovnjak poput tebe pronađe. Narkodilerima zatvor ako im se dokaže da se tim bave, trostrukom ubici isto tako zatvor za njegov zločin.
 
Ali ti da prestaneš da podržavaš masovnog ubicu, važi?
naravno da ne podržavam. i on to nije.

radi se o individualnoj pobuni pojedinca protiv teškog kriminala i kriminalne države čija policija, sudstvo i zakonodavstvo ne rade što bi trebalo već su u simbiozi s mafijom.

masovni ubica su naprimer amerikanci ili nato.
 
Ne, radi se o trostrukom ubistvu čoveka koji ima dosije u policiji, čoveku koji je tukao i krao. I sasvim slučajno imao kod sebe automatsku pušku.
nema veze. bitne su okolnosti.

ne sudi mu se što je imao automatsku pušku. pa više od polovine srba ima negde zakopan čitav arsenal. ili bi udarilo brata da ga spreči u lošem. to je biblijski.

dok je navodjenje na drogu i trajno obogaljivanje mladih podmukao zločin spram koga ratni zlikovac nevinašce.
 
www.index.hr


U stanu jednog od ubijenih nađeno 135 grama kokaina

U splitskoj policiji se doznaje da je tijekom kasnog popodneva za vrijeme pretrage pronašla 135 grama kokaina u stanu jednog od jučer ubijenih mladića, a oko 18 sati i automatsku pušku u kontejneru na adresi Nazorov put ispod Marjana.

Jedan od ubijenih je torcidaš, ranije su kod njega našli heroin

Za sada nije jasno i je li Marin Ožić Paić zvani Pajser nastradao samo što je bio na motoru te četvrte osobe koju je ubojica tražio. Od trojice likvidiranih mladića samo je on imao prijavu zbog dilanja. Prije nekoliko mjeseci u stanu mu je pronađeno oko 200 grama heroina, piše Slobodna Dalmacija.

Pajser je bio pripadnik Torcide koja se sinoć oprostila od njega paljenjem svijeća i bakljadom te transparentom na kojemu je pisalo da je ubijen ni kriv ni dužan. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U subotu, 11. siječnja 2020. godine, dogodio se jedan od najcrnijih dana koji se u Splitu pamte. Tijekom kaosa koji je vladao na splitskim ulicama nastradao je naš prijatelj i brat s tribine Marin Ožić Paić.

Njegova najveća nesreća je ta što se našao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Usmrtio ga je metak koji nije bio namijenjen njemu i nevini mladi život je izgubljen.

Počivaj u miru Božjem. Nikada te nećemo zaboraviti !!!

NI KRIVOG NI DUŽNOG UBILI TE BRATE, PROKLETI ONI KOJI TI MRTVO IME BLATE!

MARIN OŽIĆ PAIĆ 1995.-2020."

Otac jednog od ubijenih demolirao kafić

Protiv oca jednog od trojice ubijenih mladića u Splitu te 39-godišnjaka s kojim je u subotu oko 23:50 sati demolirao jedan kafić u Dubrovačkoj ulici u Splitu, zbog narušavanja javnog reda i mira podnesen je optužni prijedlog. Njih su dvojica pijani izbacili goste kafića, a stolove, stolice i drugi inventar porazbijali.

Policija je po dolasku u kafić pokušala uhititi obojicu, no kako su pružali otpor, primijenili su sredstva prisile te ih vezali lisičinama.
 
Ne znam, ja nemam ništa zakopano. Samo legalno.
I kako nema veze, ne računa se trostruko ubistvo ili se ne računaju nasilje i pljakča?
U tom vašem iskrivljenom životu gde su ubice nevine a ratni zločinci nevinašca, ja baš i ne učestvujem.
iskrivljenost je to tebe.ubistvo nije sporno ali jeste motiv.

zar svaki pobunjenik u ratu koji uzme pušku i puca nije ubica. zar hrvatska vojska nije ubijala po RSK. što bi oni po tebi bili nevini a čovek koga su narkodileri maltretirali kriv? masovo ubijanje radi lude politike praštaš a kad čovek pukne od muke e to ne može...

Splitskog ubojicu nisu uspjeli ispitati, šalju ga na psihijatriju
 
Poslednja izmena:
Kako su mu ugrožavali porodicu, tako što mu je brat narkomanski idiot koji se zadužio? Pa neka prvo vrati dugove, a onda gleda šta će sa njim, a ne sa dilerima.
О врли поштоваоче закона и бранитељу комуналке која само врши свој законом прописани посао, да ли би нас просвијетлио и објаснио нам шта каже закон за обевезу враћања дугова лицима која се неовлаштено баве позајмљивањем покрадених пара и наплатом камата по условима како им се ћефне?
 
О врли поштоваоче закона и бранитељу комуналке која само врши свој законом прописани посао, да ли би нас просвијетлио и објаснио нам шта каже закон за обевезу враћања дугова лицима која се неовлаштено баве позајмљивањем покрадених пара и наплатом камата по условима како им се ћефне?
Ne znam, ova tema nema veze sa zakonom, već kriminalcima sa obe strane.
 

Back
Top