Ubio direktora, profesorku i sekretaricu, detalji horora u Sanskom Mostu: Domar po školi ciljano tražio žrtve, sumnja se da je ovo motiv krvavog pira

Verovatno je i otaljavao na poslu i bio neradnik, obicno se takvi najvise zale na mobing.

Posto je javnost uglavnom po pravilu izrazito glupa i prepuna levicarskih uobrazilja, oni po automatizmu kada cuju 'mobing', skacu kao mlada snajka koja vidi misa.
Redak slučaj da ću se složiti sa tobom u potpunosti.

Smeta im sve od kolega do nadredjenih, kreiraju bajke o svakome a za koje im radi mozak bolje nego naučniku u nuklearnom centru, prvi prevrću lični dohodak, posao otaljavaju, izbegavaju, izmišljaju izgovore...

Jedno je kad psihopata ubije nasumicno neduzne a drugo pravda u svoje ruke.
Jel treba da stanemo na stranu vecine,jacih,naprednih,obavezno.
o ubistvu se prica na ovoj temi.
Nadam se da ne mislis da je normalno ubiti nekoga ko ti se ne dopada ?

o ubistvu se prica na ovoj temi.
Nadam se da ne mislis da je normalno ubiti nekoga ko ti se ne dopada ?
Pa ako mislis da je ubio zbog nedopadanja onda nije normalno,posto nismo u tudjim kozama ne znamo sta im je okidac i sta bi nama bio

Jedno je kad psihopata ubije nasumicno neduzne a drugo pravda u svoje ruke.
Jel treba da stanemo na stranu vecine,jacih,naprednih,obavezno.
Uzimanje pravde u svoje ruke ima svojih posledica.

Za mobing u školi se ne javljaš novinarima već ministarstvu.

Obzirom da je direktor izneo razloge kao što su povreda radne discipline i neodgovorno obavljanje zadataka dotični je mogao da potraži i pravnu pomoć a nakon obaveštavanja ministarstva.

To da li je labiilna ličnost ili ne nije toliko relevantno.
Logike "će se svetim što ne radim šta ja hoću" imaju svoju cenu a tu su i seljačke smicalice kolektivu od kojih pati i Beograd a ne tamo neka bosanaka selendra...

Uzimanje pravde u svoje ruke ima svojih posledica.

Za mobing u školi se ne javljaš novinarima već ministarstvu.

Obzirom da je direktor izneo razloge kao što su povreda radne discipline i neodgovorno obavljanje zadataka dotični je mogao da potraži i pravnu pomoć a nakon obaveštavanja ministarstva.

To da li je labiilna ličnost ili ne nije toliko relevantno.
Logike "će se svetim što ne radim šta ja hoću" imaju svoju cenu a tu su i seljačke smicalice kolektivu od kojih pati i Beograd a ne tamo neka bosanaka selendra...
I ako uzmemo u obzir koliko ima bolesnika koji uzmu pravdu u svoje ruke i nepravde koja se desava na dnevnom nivou, do kakvog drustva smo dosli?pa do takvog da je govnjiva motka jedino resenje, jer smo u kyyrac otisli ,cutimo nista nemamo kozu s ledja skidaju

Poslednja izmena:
U jednoj firmi sam trpeo mobing od kolega ne baš mnogo bistrih. Razlozi su totalno nejasni a jedini moguć je "nisam im se dopadao" što već nije moj psihički problem. Samo eto, ne skače se na prvu loptu već prikupljaš smicalice, podvale i uvrede a onda sve taksativno navedeš.

Ako firma ne reaguje onda se zakonom smatra da je to filozofija firme.
Na moje prijatno iznenadjenje nadležni iz firme su reagovali krajnje temeljno i profesionalno.

Na stranu što je mober bio toliko glup da je maltretirao još dvojicu koji su mu itekako posle mog postupka pokazali zube.
Za svaku situaciju je ponavljao "ja se šalio" ???
Šali se ti sa mamom i tatom a ovde ostavi ljude da rade...

Iz nekog čudnog razloga, najverovatnije rodjačkog, dotični nije trpeo veće sankcije.
Ko zna kako bi se dalje odvijala ta bolesna priča da nije bilo korone gde posle prve plućne opstrukcije nisam mogao da budem u tom hangaru zbog asmatičnih napada. Raskinuo ugovor ali i mnogi jer nije bilo prevoza a i firma im resetovala ugovore.

Posle par meseci javlja mi kolega da je i taj majmun dobio konačni otkaz jer ga je ludilo toliko obuzelo da je napao drugog zaposlenog lopatom....

Svega ima i po Beogradu a ne u bosanskim selendrama...

@Џорџи

U jednoj firmi sam trpeo mobing od kolega ne baš mnogo bistrih. Razlozi su totalno nejasni a jedini moguć je "nisam im se dopadao" što već nije moj psihički problem. Samo eto, ne skače se na prvu loptu već prikupljaš smicalice, podvale i uvrede a onda sve taksativno navedeš.

Ako firma ne reaguje onda se zakonom smatra da je to filozofija firme.
Na moje prijatno iznenadjenje nadležni iz firme su reagovali krajnje temeljno i profesionalno.

Na stranu što je mober bio toliko glup da je maltretirao još dvojicu koji su mu itekako posle mog postupka pokazali zube.
Za svaku situaciju je ponavljao "ja se šalio" ???

Iz nekog čudnog razloga, najverovatnije rodjačkog, dotični nije trpeo veće sankcije.
Ko zna kako bi se dalje odvijala ta bolesna priča da nije bilo korone gde posle prve plućne opstrukcije nisam mogao da budem u tom hangaru zbog asmatičnih napada. Raskunuo ugovor ali i mnogi jer nije bilo prevoza a i firma im resetovala ugovore.

Posle par meseci javlja mi kolega da je i taj majmun dobio konačni otkaz jer ga je ludilo toliko obuzelo da je napao drugog zaposlenog lipatom....

Svega ima i po Beogradu a ne u bosanskim selendrama...

@Џорџи
I ja sam par puta popio nepravdu i nazalost mnogi na poslu i niko im nije stao na put,da jeste bio bi heroj

I ja sam par puta popio nepravdu i nazalost mnogi na poslu i niko im nije stao na put,da jeste bio bi heroj
Tvoje je da proceniš situaciju i mogućnosti...

U "mini kolektivima" sa brojem zaposlenih na prste jedne ruke, vlada rodjački klan tako da tu il poljubi il ostavi...

U iole većim firmama već možeš da se izboriš za svoja prava. To radiš ako ti je stalo do tog posla a mnogo olakšava kada imaš ugovor na neodredjeno (što nepismen deo naroda i dalje naziva "za stalno")

Što se tiče državnih službi tamo su pravila bolesna jer "stranka te dovela stranka te izbacila" te najbolje da nastaviš sa svojim stilom koji si sam birao...

Tvoje je da proceniš situaciju i mogućnosti...

U "mini kolektivima" sa brojem zaposlenih na prste jedne ruke, vlada rodjački klan tako da tu il poljubi il ostavi...

U iole većim firmama već možeš da se izboriš za svoja prava. To radiš ako ti je stalo do tog posla a mnogo olakšava kada imaš ugovor na neodredjeno (što nepismen deo naroda i dalje naziva "za stalno")

Što se tiče državnih službi tamo su pravila bolesna jer "stranka te dovela stranka te izbacila" te najbolje da nastaviš sa svojim stilom koji si sam birao...
Ne moze u delti da se izbori niko ako nema ledja i ako nije preko veze dosao,posebno najbolje radnike ce sputavati, ne trebaju im pametni ljudi,pogledaj u maxiju zasto zaposljavaju ometene,lake za manipulaciju

Ne moze u delti da se izbori niko ako nema ledja i ako nije preko veze dosao,posebno najbolje radnike ce sputavati, ne trebaju im pametni ljudi,pogledaj u maxiju zasto zaposljavaju ometene,lake za manipulaciju
Kod nas je kapitalizam u fazi učenja.
Koliko god debila imao MAXI što medju radnicima ali nażalost i šefovima - praktično NE MOŽE propasti jer em čini ogromnu mrežu u Srbiji (60%) em po potrebi uskaču iz inostranstva podrške radi.

Mene su profilisali vrlo pozitivno dalje sam demonstrirao iskustvo ali isto tako kao izujedani vuk pokazao zube kada bih osetio da me neko testira dal sam za manipulaciju a napredovanje u tom sistemu me ne zanima jer postoje klanovi odavno formirani a koji ne shvataju šta je korporativno i kolegijalno poslovanje...

Mislim iebeš ti direktora koji se seti da se rukuje sa zaposlenim tek kad naidje delegacija uz Belgije pa kao "baci pet, do jaja"

Onda je citavo covjecanstvo prslo,jer u svakom narodu se ovo desava.
A covjecanstvo jos nije prslo,samo pojedinci.

Човечанство је далеко шири појам.

Прсло је цивилно друштво са својим бесконачним обесмишљеним реформама.

Nije loše da se moćni zamisle pred useravanjem u nečiji život.

Žao mi je žrtava, naravno.
Žao mi je i malog čoveka kom je život i život sugrađana manje vredan od usranog radnog mesta.

Svi su ovde i žrtve i dželati

Антиметафизика

Антионтологија

Back