Ubila muža tangama

dokazano je da su muškarcima privlačnije zaobljene od motkastih (kakav izraz gigs :P ), n evidim zašto bi imao neko problem sa kilažom? To je posledica: nekretanja npr, ili ždranja ili čega god, čak i stresa - a to je sve u našoj moći.
A takve ko na slikama sam viđala na moru - 16. godišnje devojčice :shock:

btw. da se razuemmo, i ja sam okruglica :D
 
Sily:
fatzetajones3gr.th.jpg


Evo da se utesite, ne znam kako im je uspelo al je cool!

http://www.octanecreative.com/Parodyville/as_seen/page6.html
Photoshop je chudo:-)!
Samo ko ume da ga koristi;-)
 
Ma daj... zadržana u pritvoru zbog gaća... koja glupost!
Kakav debil bi rizikovao svoj posao policajca da uhapsi ovu ženu zato što je imala određeni model gaća na sebi. Uostalom zadnjica izgleda isto u bilo kakvim gaćama.

Mislim da je isto tako smešno verovati u to da je umro od pogleda na zadnjicu... taj čovek je video sigurno mnogo gore stvari... Možda ga je ubila nečim drugim i zbog toga je zaista uhapšena. Ne verujem u ubila muža tangama i uhapšena zbog oblačenja tangi...
 
čak i da je krepao u tom momentu
gaće s tim nemaju ništa, ne mogu da je optuže baš za UBISTVO
a postoji i karton med. gde se vidi istorija njegove bolesti...neće inf.tek tako :)

etotako, zar misliš da će ona da profitira? :?
neko je rekao, a to mi zvuči vrlo verovatno, da je to patka potekal iz kozmet. i ostale industrije...
 
kada dobije pare garant će se transformisati u plejboj zečicu
ili postati zvezda neke before and after priče
dobiće i makeover od Opre... ma te tange su najbolja stvar koja joj se desila u životu :lol:
 
Najnovije vesti:

Par koji je putovao automobilom sa svojom četvorogodišnjom kćerkom zaustavio se na benzinskoj pumpi u obalskom gradu Pesaru, na putu kući u Njemačkoj.

Muž je, nakon što je napunio rezervoar, sjeo u automobil i odvezao se, ostaviviši svoju 30-godišnju suprugu, koja je u međuvremenu otišla u toalet.

Žena, koja nije imala sa sobom ni dokumente ni novac, kontaktirala je policiju, a muž je pronađen u Milanu, 340 kilometara sjeverno od Pesara.

Muž je rekao policiji da nije primijetio da žena nije u automobilu, pošto uvijek sjedi pozadi sa kćerkom.
 
Poslednja vest:

Polomio penis
Novopečeni mladoženja iz Rumunije polomio je penis dok je posmatrao svoju mladu ženu kako širi veš. George Popa iz Galatija nosio je džak sa žitom u ambar kad je ugledao svoju 25-godišnju suprugu Loredanu kako širi veš. Dok ju je posmatrao, uzbudio se, ali je u jednom trenutku ispustio džak na penis u erekciji i povredio ligamente.
 
Dalje...Vesti iz nesvesti, do besvesti (tj. smaranje)


Gradonačelnik Fu.ckinga moli britanske turiste da ne kradu prometni znak

Gradonačelnik austrijskog gradića Fu.ckinga uputio je apel britanskim turistima da prestanu krasti prometni znak na ulazu u grad. Siegfried Hauppl veli kako ovaj gradić privlači pozornost turista koji dolaze iz obližnjeg ...

...Salzburga da se fotografiraju pored znaka, prenosi Internet Monitor.

Iako im se sviđala zarada od ovih dolazaka, stanovnici se sada bune jer ljudi često kradu ovaj znak za suvenir. Čak su lani glasali o promjeni imena grada, no odlučili su ga zadržati.

Veli Hauppl da Fu.cking postoji oko 800 godina kad se doselila prva Fu.ck obitelj koja je dodala sufiks "ing" kao oznaku za doseljenje.

Sve do kraja Drugog svjetskog rata stanovnici Fu.ckinga nisu znali za drugo značenje riječi kad su u velikom broju počeli dolaziti britanski i američki vojnici.

 

Back
Top