Ubijeni brat i sestra : Horor kod Bijelog Polja, ubica višestruki povratnik

...

Premda je verovatno razvlaceno danima zarad skretanja paznje sa Novog Sada...

Tj verovatno su ga i ranije navatali...nego kao, sto bi rekao Radovan III - "5000 policajaca grada Čikaga jure Dzordza.."
Plus jos toliko dronova...

Uglavnom...sveze odevenog u cistu uniformu...ga kao tek sad nahvatase...

Mocni SAJ posle xy dana uhvatio dedu ubicu Aliju Balijagića

https://vreme.com/vesti/dacic-pripadnici-saj-a-uhapsili-aliju-balijagica/

...

Poslednja izmena od moderatora:
Jel' se ikad u istoriji univerzuma desio događaj od kog ti nisi napravio teoriju zavere?

Evo ja prebiram po sećanju ali ne vredi

Ali priznaces da je malo trula prica "Deda Rambo"...mesec dana zavlaci vojsku i policiju Srbije i Crne Gore...da ne kazem SCG...

Isto tako su onog mutavca kako bese ga mediji prozvali "Seviljski berberin"? Ne..."Malcanski berberin"...
Znaci klasican nenadertalac je bio u pitanju...
A oni njega kao mesec dana traze pa traze pa traze...i na kraju...nadju ga u rodnoj kuci ili tako nesto bese...

Ok...neka ti bude da je sve to realno toliko trazeno...ali onda ispada policija nesposobnija od polupokretnog dede i maloumnog neandertalca...

....

Mnogo mi mutna slika....sta je sa ovim monitorima...
Dobro su ga i sad uhvatili , sa ovakvim slikama ne mozes ni lopove iz marketa da uhvatis, zato lepo u marketima lopova uslikali pa dve slike na izlaznim vratima i 2 meseca da stoji...znaci privremena mera...nije doveka, ali da se upozna komsiluk...jos ispala neka namontirana zenska....kad krade u marketu gde rade sve zene, ali zanimljivo nijedna produvana...u glavu...sve komplikovane sto bi rekli srbi, razumne...tj iracionalno nerazumne ali sposobne da razumeju...

Kome bi tačno bilo u interesu da inače kljakavu vlast i policiju predstavi još nesposobnijom

Pa onima koji ih i drze na vlasti...pa ih povremeno cine supermenima, a povremeno jadovima...dakle CIA, Mosad i Mi6

Uostalom poznato je da je Zandarmerija pod kontrolom Amera recimo...
Verovatno i SAJ...
Secas se sukoba Zandarmerije i Kobri koje su cuvale AV burazera...u dane gej parade onomad...

...

Pa onima koji ih i drze na vlasti...pa ih povremeno cine supermenima, a povremeno jadovima...dakle CIA, Mosad i Mi6

Uostalom poznato je da je Zandarmerija pod kontrolom Amera recimo...
Verovatno i SAJ...
Secas se sukoba Zandarmerije i Kobri koje su cuvale AV burazera...u dane gej parade onomad...

...
a CIA snajka, znači

CIA želi da one koje je ona postavila prikaže nesposobnima jer eto zato.

Savršeno se uklapa, Dušan Kovačević approved

Back