Wild Ranger
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
Da li je realno da još nisu uspeli da ga pronađu? Zar je naša policija toliko nesposobna?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece ga ni naci, puj pike.Da li je realno da još nisu uspeli da ga pronađu? Zar je naša policija toliko nesposobna?
Nece ga ni naci, puj pike.
Jel' se ikad u istoriji univerzuma desio događaj od kog ti nisi napravio teoriju zavere?
Evo ja prebiram po sećanju ali ne vredi
Jel' se ikad u istoriji univerzuma desio događaj od kog ti nisi napravio teoriju zavere?
Evo ja prebiram po sećanju ali ne vredi
Kome bi tačno bilo u interesu da inače kljakavu vlast i policiju predstavi još nesposobnijomAli priznaces da je malo trula prica "Deda Rambo"...mesec dana zavlaci vojsku i policiju Srbije i Crne Gore...da ne kazem SCG...
Kome bi tačno bilo u interesu da inače kljakavu vlast i policiju predstavi još nesposobnijom
a CIA snajka, značiPa onima koji ih i drze na vlasti...pa ih povremeno cine supermenima, a povremeno jadovima...dakle CIA, Mosad i Mi6
Uostalom poznato je da je Zandarmerija pod kontrolom Amera recimo...
Verovatno i SAJ...
Secas se sukoba Zandarmerije i Kobri koje su cuvale AV burazera...u dane gej parade onomad...
...
a CIA snajka, znači
CIA želi da one koje je ona postavila prikaže nesposobnima jer eto zato.
Savršeno se uklapa, Dušan Kovačević approved