Ubijena zena u Novom Sadu

Stanari zgrade u ulici Stevana Hristića čuli su razbijanje stakla na ulaznim vratima, razvaljivanje vrata stana i pucnje, ali niko od njih pozvao policiju.


Ovo je tek preterano:eek:

Imamo li više ikakve građanske, ljudske, komšijske svesti i savesti?

Prešli smo savršen razvojni put od nekadašnjeg "zavirivanja u komšijski lonac" do potpune nezainteresovanosti za ljude koji žive na korak od nas.
:evil:
 
Da li bi mu ti dosudio takvu kaznu da si nadlezan ?! Ili mislis da je tim pojedincima za ubistvo Tatona prestrogo presudjeno ?! Nisam bas najjasnije shvatio to tvoje pitanje .

Mislim da su okrivljeni za Tatonovo ubistvo prestrogo kažnjeni, jer nije dokazana namera da se počini ubistvo, a nije ni utvrđeno ko je tačno počinio to ubistvo, što je nedopustivo za moderan civilizovan pravni sistem.
Dalje, tvrdim da su najstrože kazne rezervisane samo za politička suđenja (Đinđić, Ibarska, Stambolić, Taton), odnosno svaki slučaj gde država, tj. aktuelna vlast želi u javnosti da prikaže svoj jasan stav, dok je simptomatično da se većina najtežih krivičnih dela u Srbiji kažnjava preblago, pa očekujem da i ovaj moj "drug" iz školskih dana neće dobiti maksimalnu kaznu za ovakav monstruozan čin. A, to je, složićeš se sa mnom, žalosno.
 

Back
Top