Ubijen kosovski policajac i tri napadača na Severu Kosova: Vučić potvrdio da su učestvovali pobunjeni Srbi sa Kosova

Naš problem su države koje bi da umesto nas kontrolišu naš životni prostor .. koji bi da upravljaju našim resursima i da nam uređuju odnose

I to rade od momenta kada smo počeli da stvaramo svoju državu
Nekim resursima ti upravljaju Kinezi pa ne drecis :kafa:

Ajde Sandžak može biti problematičan nekako ali ovi ostali delovi su naseljeni Srbima ogromnom većinom i nema tu ko da se separatiše. I taj Sandžak bi bio problem samo ako bi krenulo nešto u Bosni da se komeša ali već se pokazalo da tu Bošnjaci nisu sposobni nešto uraditi.
I Crna Gora je bila naseljena Srbima ogromnom većinom.

Sta je budalastina,da ih neki levi politicari sa Kosova svaki put ‚‚preveslaju‚‚a da nikakvog odgovora iz Beograda nema?
Koji su potezi Beograda za krsenje sporazuma,ko je rasformirao sve srpske institucije na Kosovu i jos desetine izdajnickih poteza.
Sta je Srbija dobila za svo ovo vreme pregovara sa Pristinom a sta izgubila?

Mi da imamo loše političare već odavno bi KiM bio deo Albanije ...

Tako da mani me te defetističke podvale skuvane u nekim štiftunzima o tome kako smo za sve krivi samo mi

Kriv je onaj ko ima cilj da se dočepa ove teritorije i da je koristi za interes svoje države, što mu sa pozicija sile i bezčašća i polazi delimično za rukom

Takvi kao ti mu pomažu

• Podržavam
Reactions: iig
Naš problem su države koje bi da umesto nas kontrolišu naš životni prostor .. koji bi da upravljaju našim resursima i da nam uređuju odnose

I to rade od momenta kada smo počeli da stvaramo svoju državu
Nas problem su ucenjeni politicari koji nemaju kohones da kazu iskreno ne moze,ne dam,nema dalje izdaje.
Da jednom osete da je tvrdo druga prica bi se pricala,ovako se svaki put popusta a kada se oseti slabost,zgazice te kao bubu.

Pa sad... žena kneza Lazara je predala Kosovo Turcima da bi zadržala centralnu Srbiju za sebe jer nije htela da da celu Srbiju Vuku Brankoviću. Ovaj se tukao sa Turcima godinama koliko je mogao (i branio srpstvo na Kosovu) dok ga na kraju nisu uhvatili i utamničili u Carigradu.
"Prodaja" Kosova se desila odavno, a "cara" Lazara bolje da ne pominješ u kontekstu izgubljenog Kosova.
ne znam za to, ali knez Lazar mi je uvek bio sumnjiv što nije poslao jedinice u bitku na Marici. Tamo se odlučivala sudbina srpstva. Valjda nije priznavao da su Mrnjavčevići imali pravo na srpski presto pa se nadao da će njihovim porazom on da postane glavni.A što se narodne poezije u vezii kneza Lazara tiče čuo sam da je nastala na dvoru njegove žene.

Crna Gora je imala neku istoriju državnosti i posebnosti a Vojvodina baš i ne u poredjenju sa tim.
Nije ni Slovenija imala istoriju državnosti. Pa je pobedila ekonomska logika da će im biti bolje bez ostatka Jugoslavije kao što i jeste bilo.

Nas problem su ucenjeni politicari koji nemaju kohones da kazu iskreno ne moze,ne dam,nema dalje izdaje.
Da jednom osete da je tvrdo druga prica bi se pricala,ovako se svaki put popusta a kada se oseti slabost,zgazice te kao bubu.

Ne naš problem su te države koje će uvek naći načina da sa pozicija sile ostvare svoje ciljeve, ucenama, eliminicaijam, lažima podvalama

Korupcija je samo jedan od oblika kojom selektuju izdajnike ... ali ni ona nije toliko presudna koliko sve ovo drugo

• Podržavam
Reactions: iig
ne znam za to, ali knez Lazar mi je uvek bio sumnjiv što nije poslao jedinice u bitku na Marici. Tamo se odlučivala sudbina srpstva. Valjda nije priznavao da su Mrnjavčevići imali pravo na srpski presto pa se nadao da će njihovim porazom on da postane glavni.A što se narodne poezije u vezii kneza Lazara tiče čuo sam da je nastala na dvoru njegove žene.
Da, naručeno da se pljuju Brankovići

Mi da imamo loše političare već odavno bi KiM bio deo Albanije ...

Tako da mani me te defetističke podvale skuvane u nekim štiftunzima o tome kako smo za sve krivi samo mi

Kriv je onaj ko ima cilj da se dočepa ove teritorije i da je koristi za interes svoje države, što mu sa pozicija sile i bezčašća i polazi delimično za rukom

Takvi kao ti mu pomažu
Scenario sukoba koji ‚‚tinja‚‚je deo taktike zapada a ne nekakav uspeh politike Beograda.
Imas otvoreni sukob koji uvek mozes da aktiviras i da kontrolises obe strane i to je vec vidjeno u svetu.

Scenario sukoba koji ‚‚tinja‚‚je deo taktike zapada a ne nekakav uspeh politike Beograda.
Imas otvoreni sukob koji uvek mozes da aktiviras i da kontrolises obe strane i to je vec vidjeno u svetu.

Pod uslovom da jednima daš neopravdano mnogo, a drugima uzmeš neopravdano mnogo i držiš ga vezanog da ne može da se brani

Stara taktika siledžija u dokazivanju nadmoći, kako vredi za lokalnog siledžiju u ulici tako i odnosima među državama

Što je najgore takav nam se model preneo na sve pore društva .. što dodatno proizvodi tenzije

Ne naš problem su te države koje će uvek naći načina da sa pozicija sile ostvare svoje ciljeve, ucenama, eliminicaijam, lažima podvalama

Korupcija je samo jedan od oblika kojom selektuju izdajnike ... ali ni ona nije toliko presudna koliko sve ovo drugo
Dobro,oni su tu da burgijaju i mi bi isto radili da imamo takve kapacitete ali koji je odgovor vlasti u Srbiji?

halal ti vera, Tihi...aferim za rahmetli SM...sta drugo da kazem...neka ti svemocni Allah bude u pomoc
zajam za preporod Srbije, sticung seviza, zaplena devizne stednje gradjana, Jezda i Dafina, najveca inflacija u istoriji covecanstva...izvodjenje tenkova protiv srpskog naroda 9 marta, 1991...podrzao puc u Moskvi,a puc propao...njegova luda zenturaca, umno poremecena mirjana markovic, osnovala je Savez komunista Pokret za Jugoslaviju...pad RSK 1995g, rezim u Beogradu ne reaguje, a SM potpisivao razne sporazume u ime Srba...zimske demonstracije, a SM organizuje kontramiting gde je moglo doci do rata unutar samih Srba...ubistva Stambolica i Curuvije

Back