Убијен брачни пар на Космету

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Милован Јефтић и његова супруга убијени у селу Талиновац у општини Урошевац. Супружнике пронашао комшија који је дошао у посету.

У селу Талиновац код Урошевца око 22 часа убијени су Милован Јефтић и његова супруга. Супружници су имали око 55 година, а Милован је био представник села, речено је Танјугу у Министарству за Косово и Метохију.

Ким радио преноси да је супруга допутовала у Талиновац пре неколико дана. Од мештана нико ништа није чуо, јер се кућа Јевтића налази издвојена на крају села, рекао је за Ким радио председник Општине Урошевац Милан Јањић.

Супружнике је пронашао комшија који је дошао у посету. Један од представника села Бранислав Миленковић рекао је да су око 22 сата у његову кућу дошли полицајци.

"Дошао је и командир ког познајем и питао ме кад сам последњи пут видео Јевтиће. Одговорио сам да сам их видео јуче, када смо ишли комбијем у Штрпце. Онда ми је он рекао да су њих двоје убијени. Одмах сам тражио да нас, пет, шест српских породица, евакуишу одавде из села у Штрпце. Он ми је рекао да је село пуно полиције и да не бринем за безбедност", рекао је Миленковић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1135144/Убијен+брачни+пар+на+Космету.html
 

Back
Top