Убијали муслиманске цивиле и клали заробљенике, а Трамп би да их — помилује!

Тихи

Starosedelac
Poruka
160.873
Убијали муслиманске цивиле и клали заробљенике, а Трамп би да их — помилује!

Председник САД Доналд Трамп затражио је хитну припрему папирологије како би могао да помилује неколико припадника америчке војске који су оптужени за ратне злочине, преноси Њујорк тајмс.

1119563448.jpg


Међу оптуженима које Трамп планира да помилује је наводно и злогласни командант морнаричких фока Едвард Галагер, који је оптужен за убиство ненаоружаних цивила. Он је оптужен и да је ножем убио ратног заробљеника у Ираку.
Њујорк тајмс пише да би на списку могао да се нађе и бивши радник приватне компаније Блеквотер, који је одговоран за смрт десетина ненаоружаних Ирачана 2007. године. Ту је и Метју Голстејн, припадник Зелених беретки који је оптужен за убиство ненаоружаних Авганистанаца 2010. године. На списку су се нашли и маринци снајперисти који су оптужени да су уринирали по лешевима Талибана.
Подсетимо, у шокантном сведочењу у „Њујорк тајмсу“ описани су детаљи злочина које су припадници специјалних снага америчке војске починили током операција у Ираку. За ове конкретне примере одговоран је Едвард Галагер, вођа вода „Алфа“ из Тима 7 командоса морнаричких „Фока“.

Галагер, познат и под надимком Блејд (Оштрица), пре објављивања овог извештаја важио је за „легенду“ међу специјалцима, али су његови саборци убрзо након пристизања у Ирак могли да се увере у другачију истину.
Галагер их је, рецимо, терао да испаљују ракете на куће без икаквог разлога, паркирали би оклопна возила на мосту на Тигру, па би насумично пуцали по читавим насељима… Галагеров посао био је да планира и надгледа мисије, али он је често сам узимао снајпер и пуцао по свему што се мрда. Често би се хвалио колико је људи тог дана побио, укључујући и жене.
Снајперисти су истражитељима рекли да је Галагер једном приликом из снајпера упуцао девојчицу у шареном хиџабу, која је шетала поред реке с другарицама. Остали снајперисти су рекли да су кроз нишан гледали како је друге девојчице одвлаче док се она држи за стомак.


https://rs.sputniknews.com/svet/201905181119840894-tramp-zlocinci/

Potrebne su mu sve bolesne ubice za novi rat protiv muslimana tj Irana
 
Ja jedino imam ljudsko osećanje prema svom narodu, a za ostale po zasluzi.
Svoju neizmernu ljubav do svog, Srbina sam i uvek ću to biti, naroda iskazujem svojom rodoljubivom poezijom i svakolikim intelektualnim činjenjem, ali to mi ne smeta da poštujem i volim i drug narode i ljude - sve je nas isti Bog stvorio … Ko drugačije razmišlja je bolestan idiot … Uvek ću, ne štedeći sebe i ne bojeći se za svoj život, biti na strani svih onih naroda koji se bore protiv ovovremenog svakovrsnog zla - Vatikana, NATO-a i Amera … Ta troglava aždaja preti uništenju ljudske civilizacije …

561912
 
Једно је убијати жене, децу и ненаоружане цивиле а сасвим друго је убијати некакве наоружане џихадисте или друге агресорске војнике. Прво је ужасан злочин а друго је сасвим нормално у грађанском рату тј.оружаном сукобу..........
 
Razumevanje i igranje na kartu osećanja afektivne strane jednog naroda u političkoj misli se najčešće naziva nacizam.

Koga briga kako će to neko zvati? Moralne propovedi o nacizmu i fašizmu su odavno izgubile snagu i značaj. Oni koji ga ne vole će ga svakako zvati tako i to je to. Tramp jezdi ka drugom mandatu, to je najvažnije.
 
Koga briga kako će to neko zvati? Moralne propovedi o nacizmu i fašizmu su odavno izgubile snagu i značaj. Oni koji ga ne vole će ga svakako zvati tako i to je to. Tramp jezdi ka drugom mandatu, to je najvažnije.
Ne znam, već mu ističe izbor, a Rusopušadžije nisu dobile ništa

Tj dobili su 2 tomahavk salve i 3 se smeši
 

Back
Top