Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako poludis, barem neces biti samAca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
Ajde ti, da ne nosimo samoubistvo na dusigoodday:ok...onda se poubijajte medjusobno![]()
Jel' to prva koju si kresno?Aca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
Aca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
goodday:my ego is geting stronger every day....thanx....'godice
A ti nađi treću...treća sreća.Aca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
Red_Zmaja[size=7]:Jel' to prva koju si kresno?[/[/size]quote]
Kazanova:Red_Zmaja[size=7:]Jel' to prva koju si kresno?[/[/size]quote]
E dobro pitanje Ako nije prva onda skoci
"MOZDA ZNAS DA LETIS"![]()
Boze kako joj zavidimAca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .
Sve sto je proslo nije bilo pravo.Glavu goreAca79:Sve zene ovoga sveta nemogu nju da zamene,samo sa njom bih bio i ni sajednom drugom.Iako nije moja kada sam sa drugom imam osecaj da je varam uzas .Dokle ce to da traje neznam ali ja polako gubim razum ljudi poludecu zbog nje .