Ubici glumca Milenka Zablaćanskog - godinu dana uslovno

Skydancer

Elita
Poruka
23.426
I za njega mi je žao ako je istina. A sećaš se možda ti kad su devedesetih u Slobino vreme (mislim da je bilo 1997. godine) skinhedsi pretukli na smrt mladog cigana na ulicama Beograda. Bilo je na svim vestima prikazivano i osudjivano na televiziji, čak su i u školama djacima pričali o tome i osudjivali taj dogadjaj. I da je ta grupa skinhedsa koja je ubila cigana bila osudjena skoro na smrtnu kaznu, a isto su bili mladi kao taj cigan. Primećuješ li razliku i šta je bolje? Razlika je pod uglom od 360 stepeni!

Tom detetu je moja kuma bila razredna i desilo se u mom kraju. Nije tacno da su brujali mediji. Nauci matematiku, kad se nesto okrene za 360 stepeni, to je pun krug.

Sta ti znaci ovo, "ako je istina"?!

RomaniaFan

Ističe se
Poruka
2.036
Upravo tako. Samo neko bez trunke morala moze da koristi tudju tragediju u dnevno politicke svrhe. Ne vidim da je neko otvorio temu o Draganu Maksimovicu koga su Radovci pretukli na smrt samo zato sto im se ucinilo da je Rom.

Dušan Jovanović 10 godina je imao... bilo na svim vestima 1997. godine. Pa sad me pitaj što je bolja prošla vlast iz devedesetih što se tiče zločina i policije. Bila je onda i extra emisija koja se zvala "Pozovite 92". Sećaš se toga?

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999
Zaista nisi shvatio post.

E Piki, aj me obiđi molim te. Mislim, našao se ko će da pametuje.:roll:

Ali evo da ti nacrtam. Šešeljevac Derer je hteo da kaže, kako su sudije stroge samo
ukoliko ubiješ Francuza.

A ja kažem da su Francuzi krivi za sve.

I Taton je kriv što je uopšte dolazio u Srbiju. Jer viš kako rade domaće
sudije. Sramota.:rtfm:

kosta1703

Veoma poznat
Poruka
13.697
Da, to je bilo na Zlatiboru. Uslovi su bili užasni (ko je bio na Zlatiboru zimi zna kako tamo zna da bude hladno i maglovito), pa je Zablaćanski poslao porodicu autobusom, a on krenuo sam autom.

Ne znam okolnosti, ali bio je nesrećan slučaj. Stoga se pomerite s mesta ljudi, jer se ovakva stvar može desiti svakome od nas.

Ja koliko sam upucen , ovo je bilo daleko od nesretnog slucaja.dokazano je da je na putu sa poledicom vozio neprilagodjenom brzinom i presao u suprotnu traku na punoj liniji........To je DALEKO od nesretnog slucaja.....
I za tako nesto , po novom zakonu o saobracaju, bi prosao mnogo gore, i BEZ UDESA, da ne pricam o udesu sa smrtnim posledicama.....
I naravno da treba taj slucaj koristiti u politicke svrhe.........TO je odraz naseg pravosudja i pravde za sve....U kojoj su oni koji imaju veze kod zutih mnogo ravnopravniji od drugih.

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.779
Ma moze , pravni strucnjaci sa Krste su utvrdili da sve moze da se poredi sa svacim . :mrgreen:

E Piki, aj me obiđi molim te. Mislim, našao se ko će da pametuje.:roll:

Ali evo da ti nacrtam. Šešeljevac Derer je hteo da kaže, kako su sudije stroge samo
ukoliko ubiješ Francuza.

A ja kažem da su Francuzi krivi za sve.

I Taton je kriv što je uopšte dolazio u Srbiju. Jer viš kako rade domaće
sudije. Sramota.:rtfm:

Opet mi nije jasno, al' nema veze. Ja na to nisam mislila, ni na Tatona, kad sam napisala svoj post.

Ne treba mesati babe i zabe sad. Ja sam se ogranicila na ovaj slucaj. Pogresno je dosudjeno.

gost 214153

Poznat
Poruka
7.802
Za ubistvo deteta samo 3,5 godine!
Zoran Marjanović (53), pukovnik u penziji osuđen na samo 3,5 godine zatvora iako je u decembru prošle godine mrtav pijan kolima u centru Leskovca pregazio dečaka Veljka Stanojevića (8)! Policija, posle udesa, Zoranu našla 2,12 promila alkohola u krvi!

Inače, za izazivanje teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom predviđena je kazna od dve do 12 godina
zatvora.

...коментар је сувишан.

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999
Opet mi nije jasno, al' nema veze. Ja na to nisam mislila, ni na Tatona, kad sam napisala svoj post.
Ne treba mesati babe i zabe sad. Ja sam se ogranicila na ovaj slucaj. Pogresno je dosudjeno.

Nismo se dobro razumeli. Izvini, moja greška.

Ovo je bilo na Dererov račun a ne na tvoj.

Francuzi su krivi što su Srbi podmitljivi.:(

Zato što mora da pomene Francuze ili bilo koga drugog. Nije ni važno koga.

Bitno je podmetnuti nekog krivca sa strane. Francuzi ili Francuz, Vatikan, EU,
Marsovci...bilo ko...dokle bre više...?

RomaniaFan

Ističe se
Poruka
2.036
Šišović je osuđen zbog toga što je 5. janura 2008. godine, vozeći "mercedes", iz pravca Užica prema Čajetini, nepropisnom brzinom od 103 kilometara na čas, prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u "opel" koji je vozio Zablaćanski. U toj saobraćajnoj nesreći Zablaćanski je zadobio teške povrede, kojima je kasnije podlegao.

U početku kazna mu je bila godina dana uslovno, ne znam šta se posle desilo, ova vest iz kurira je iz 2010. godine da je dobio 3 godine zatvora. A ja sam čuo 2008. godine da je ubica dobio kaznu godinu dana uslovno kad se to sve desilo!