Ubici glumca Milenka Zablaćanskog - godinu dana uslovno

Ма да, али годину дана условно
и одузимање возачке на годину дана ....

Мис'им, и куче да је згазио на путу, више би добио ....

Онај што је куче бацио са моста у реку
осуђен на 8 месеци затвора,
не услов него затвор !!!!

Ova vlast je kretenska, smotani su i izlapeli! Ne znaju da vode državu i ne znaju šta rade i koje će posledice snositi zbog toga...posledice mogu biti na kraju kao bračnog para Čaušesku i prave revolucije 1989. godine u Rumuniji, a ne bager revolucije preko koje su došli na vlast 2000. godine. Rumuni bi ih već kremirali da probaju sa njima tako!

Pa koliko se sećam, bio je sudar u pitnaju, el tako beše?

Da, to je bilo na Zlatiboru. Uslovi su bili užasni (ko je bio na Zlatiboru zimi zna kako tamo zna da bude hladno i maglovito), pa je Zablaćanski poslao porodicu autobusom, a on krenuo sam autom.

Ne znam okolnosti, ali bio je nesrećan slučaj. Stoga se pomerite s mesta ljudi, jer se ovakva stvar može desiti svakome od nas.

Da, to je bilo na Zlatiboru. Uslovi su bili užasni (ko je bio na Zlatiboru zimi zna kako tamo zna da bude hladno i maglovito), pa je Zablaćanski poslao porodicu autobusom, a on krenuo sam autom.

Ne znam okolnosti, ali bio je nesrećan slučaj. Stoga se pomerite s mesta ljudi, jer se ovakva stvar može desiti svakome od nas.

Upravo tako. Samo neko bez trunke morala moze da koristi tudju tragediju u dnevno politicke svrhe. Ne vidim da je neko otvorio temu o Draganu Maksimovicu koga su Radovci pretukli na smrt samo zato sto im se ucinilo da je Rom.

Tebe treba deportovati u Rumuniju, pa tamo osnuj radikalnu stranku.

Може, како да не ...

Обзиром да имамо организације у Македонији, Црној Гори, Републици Српској,
Румунија би била само још један допринос ширењу утицаја и идеја СРС.

Upravo tako. Samo neko bez trunke morala moze da koristi tudju tragediju u dnevno politicke svrhe. Ne vidim da je neko otvorio temu o Draganu Maksimovicu koga su Radovci pretukli na smrt samo zato sto im se ucinilo da je Rom.

I za njega mi je žao ako je istina. A sećaš se možda ti kad su devedesetih u Slobino vreme (mislim da je bilo 1997. godine) skinhedsi pretukli na smrt mladog cigana na ulicama Beograda? Bilo je na svim vestima prikazivano i osudjivano na televiziji, čak su i u školama djacima pričali o tome i osudjivali taj dogadjaj. I da je ta grupa skinhedsa koja je ubila cigana bila osudjena skoro na smrtnu kaznu, a isto su bili mladi kao taj cigan. Primećuješ li razliku i šta je bolje? Razlika je pod uglom od 180 stepeni!

Poslednja izmena:

Nesrećan slučaj? hah

Vozio je preko stotke po ledenom putu i uz to je bio pijan.

Back