bravo za temu
samo mislim da nije za ovaj pdf...ovaj pdf je za natprirodne pojave....tj,stvari koje manje vise ne postoje
a ova mafija,ne da postoji nego bas bas postiji te je cak i vrlo opasna,to je banda,bukvalno receno,evo,pominjete ameriku,a ajd da vidimo nasu avliju
Ministar zdravlja,Tomica Milosavljevic.....za svaku zahebanciju za koju su trubili po tv,je potpisao da MORA da se kupe lekovi za Srbiju,poslednji je bio,neznam ni ja vise od koje zivotinje grip...mislim svinjski
i Srbija,iovako u buli sa parama kupi te famozne inekcije,za koju je pak pola naucnika pricalo da se nesmeju uzimati,i ulozilo silnu lovu u nekoliko stotina hiljada doza,ili miliona,nesecam se vise,i kad se videlo,da su ulozili lovu u bezveze projekat,za koji je Tomica vrlo verovatno primio glavu secera,onda se i Tadic vakcinisao na tv,da vidi narod kako je to pozeljno,no ni to nije upalilo,jer ceo grip je bio izmisljen od strane farmako mafije,te su drzave,bukvalno dale pare za secernu vodicu u injekcijama
Bilo je tako price o ludim kravama te pticiji grip te svinjski...i ja pitam jednog drugara koji ima klanicu zivine,i koji snabdeva ogromne kolicine zivinskog mesa u srbiju,u cemu je trik...kaze trik je u konkurenciji,ako zivinsko meso zbog jeftinoce ide dobro,konkurencija koja ima klanice za telad ili svinje pusti zvaku preko medija,i zacas opadne prodaja zivinskog i skoci svinjskog ili teleceg
Tako se desilo sada i sa svinjskim mesom kada mu je cena bila najniza da se pojavio i svinjski grip,te lude krave itd
To je na svetskom nivou,ti igraci mislim,Srbija je tu samo u fazonu videla zaba da se konj potkiva,a ovo u dilu sa farmako mafijom rade jaki lobiji u tim biznisima takodje
Jer....kako to da niko nije nikada poveo pricu o pacovima,hajd da vidimo sta oni prenose recimo,a gradovi su ih krcati....ne konkretno beograd,jer na svetskom nivou on ni nije grad,vec multimilionski gde nikakvo cudo nije u uglovima stambenih naselja videti jednog ili vise pacova oko smeca
a koliko znamo,oni su prenosioci vecine bolescina kroz istoriju,a neretko se kriju po upravo tim stambenim kucama,i nikome nista
Mislim da je svima jasno,da je problem 21 veka upravo zdravstvo i uslovi lecenja koji su svud u svetu sve skuplji i skuplji,pritom ne govorim o sidi ili raku,vec normalnim stvarima,tipa odlazak kod zubara ili tako nesto