Ubi me politička korektnost, a tako bih vam rado ***** majku

• Začetnik teme Začetnik teme dess
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je to. Razmišljam dugo kako prodrmati stvari. Ljudi u osnovi ne reaguju, ali kad im se najebete majke-o da. Problem ekonomije jeste u tome što nismo bogovi. Jednostavno, ne možete da budete sami sebi dovoljni, pa morate da stupite u interakciju sa drugim ljudima. Stvarno morate. Koliko god da ste sjajan pronalazač, koliko god se trudili čitavog života da ne zavisite od drugih-zavisite. Morate nekom da prodate taj patent, morate da platite račune. Vi prenosite jasnu poruku: kupi bre to, kupi od mene, hoću pare.

http://www.milkogrmusa.com/2011/02/ubi-me-politicka-korektnost-tako-bih.html

Ovo bih da proširim mimo ekonomije.

Žalosno je društvo u kojem slobodnomislećem čoveku postaje imperativ je.bati nekom majku. Sestru, oca, šta god; i nemajući ama baš nikakve želje ulaziti s dotičnim u istu interakciju.Štaviše.

Ono, je.banje bi trebalo bit ličnim afinitetima pokrenuta stvar; pitanje slabina, krvi i kičme.

Ne kletva; i ne posredno.

Ali kastrati koji su pisali civilizacijske zakone za drukčije i ne znaju - a da se ne unerede.

Uškopljenički izmet je osnova političke korektnosti.

Valkyriur;bt133488:
Ovo bih da proširim mimo ekonomije.

Žalosno je društvo u kojem slobodnomislećem čoveku postaje imperativ je.bati nekom majku. Sestru, oca, šta god; i nemajući ama baš nikakve želje ulaziti s dotičnim u istu interakciju.Štaviše.

Ono, je.banje bi trebalo bit ličnim afinitetima pokrenuta stvar; pitanje slabina, krvi i kičme.

Ne kletva; i ne posredno.

Ali kastrati koji su pisali civilizacijske zakone za drukčije i ne znaju - a da se ne unerede.

Uškopljenički izmet je osnova političke korektnosti.

okej, ti si za iebanje, ili sta? :p :lol:

Back