Ubedljivo najgori muževi u Zodijaku

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.532
18801_mladic-i-devojka-telefon-ljubav_f.jpg


Muškarce rođene u ova tri znaka ne birajte za brak

Riba
Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život.Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Devica
Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“.Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik
Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom.Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera.
Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.
 

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.766
https://superzena.b92.net/komentari.php?nav_id=1730359

Ucenici zavrsnog razreda srednje skole koja broji preko 900 djaka su birali ko je po karakteru najbolji i izabrali su mog sina koji je rodjen u biku .Sem male tvrdoglavosti to je jedno idealno dete .Pokupio od svakog u familiji sta valja. Stariji sin je isto rodjen u biku , ali od kad se rodio s njim su uvek problemi.
Pa sad sami zakljucite , geni su lutrija pa sta ispadne , ali ima i u horoskopu svaki znak svoje lose i dobre karakteristike , pa opet sta ispadne .
(zdravko logika, 9. septembar 2020 04:09)
 

Top