Nemoguća Могућност
Iskusan
- Poruka
- 5.121
... jedino sto niko od njih do sada nije uspeo da mi objasni kako MENI da bude bolje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma da. A meni?Vučić i oni koji se šlepaju oko njega znaju kako njima da bude bolje. Ostali, pasu travu---
Sustinska istina u zemlji Srbiji. Svi ostali neka crknu (dusmani jedni)pametni pomazu sebi a ne drugima![]()
Pa da, pametno snizavaju broj pametnih koji ostaju.pametni su napustaju zemlju
Stavi belu majcu sa Vučićevim potpisom i sve pet.Ma da. A meni?
Bilo bi mi malo muka. Znaci, ne radi poboljsanje.Stavi belu majcu sa Vučićevim potpisom i sve pet.
Zatim idu mere pozitivne diskriminacije I selekcije...Pa da, pametno snizavaju broj pametnih koji ostaju.
Oni su pametni za sebe.... jedino sto niko od njih do sada nije uspeo da mi objasni kako MENI da bude bolje.
... jedino sto niko od njih do sada nije uspeo da mi objasni kako MENI da bude bolje.
Не смем да кажем да је тако (јер то је катастрофа)али много личи да је то баш тако.Zatim idu mere pozitivne diskriminacije I selekcije...
Ako si glup novac za decu , za kucu , za traktor.
Povecas oportunizam I glupost , a smanjis iq I broj razumnih I logicara.
Kad stvoris iq klasu koja je socio patoloska I destruktivna radi svog opstanka imas novu silu koja razara tkivo drustva I trazi svaku priliku da se okoristi I iskoristi propuste I prilike.
Sreca nema puno inteligentnih u srbiji ali ima puno ovih soc patoloskih mutikasha.
Mozda ce I vecina naroda postati takva....
Gledas malog, vucica, risticevica , orlica I izvuces evolucioni zakljucak.
Тачно. Лукавост је памет злога а мудрост је памет доброга.Nije samo stvar u pameti nego je stvar i u mudrosti.
To je bila poenta i ideja teme.Oni su pametni za sebe.
Promena sredine i ucenje. Do ekrema i nazad.pametni ostali i bore se za bolju srbiju
glupaci pobegli da rade ko robovi zapadnjacima
prijavljeno, nepravilno otvorena tema... jedino sto niko od njih do sada nije uspeo da mi objasni kako MENI da bude bolje.
Ne mogu da budem pametniji nego sto jesam, samo gluplji, jer glupost je po citatu jednog mog drugara, zarazna i neizleciva!Опамети се.
Eeee to je nekad bilo i opevano u srpskim narodnim pricama (ocigledno da su se price pevaleNije samo stvar u pameti nego je stvar i u mudrosti.
Ako je pametan onaj ko više ima, neka hvala. Sebe smatram pametnom i savetujem te da budeš srećan ako manje radiš i imaš neku preokupaciju i cilj. Recimo, moja je preokupacija da lepo izgledam i lepo pričam.
Ти си то мало пр'со?Samo self reliance od sada i povucen zivot.