Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 271.325
Подздрав свима. Као што сам написао у наслову теме ја сматрам да у здравству нема срамоте. Можда се неки људи стиде да оду код доктора па да се пожале на здравстени проблем који их мучи. Мене није срамота да овако јавно на посећеном форуму поделим да се лечим на психијатрији и да пијем лек Елицеа. По потреби попијем Ксалол. Да у прошлости нисам отишао код психијатра не би било напретка на боље што се тиче мојег здравља.
Сматрам да је интелигентно обратити се доктору ако нешто заболи него остати код куће с мишљу шта ће други причати о томе уколико се сазна да је особа била код доктора специјалисте.
По мом размишљању доктори су ту да би помогли људима. Док су били деца њихов сан је био да људима продужавају животе што их је мотивисало да свој живот посвете студијама. Ако се пацијент обрати доктору, доктор се неће исмејавти пацијенту зато што зна да су болести сасвим природна појава у животу и да је од ње немогуће побећи.
То је моје мишљење.
Желим да чујем и ваше мишљење у вези размишљања које сам поделио у овој теми.
Сматрам да је интелигентно обратити се доктору ако нешто заболи него остати код куће с мишљу шта ће други причати о томе уколико се сазна да је особа била код доктора специјалисте.
По мом размишљању доктори су ту да би помогли људима. Док су били деца њихов сан је био да људима продужавају животе што их је мотивисало да свој живот посвете студијама. Ако се пацијент обрати доктору, доктор се неће исмејавти пацијенту зато што зна да су болести сасвим природна појава у животу и да је од ње немогуће побећи.
То је моје мишљење.
Желим да чујем и ваше мишљење у вези размишљања које сам поделио у овој теми.