- Poruka
- 75.490
Za 13 godina nisam vido da su se jednom ujedinili. Jedni neće drugi hoće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali dolazilo bi do vraćanja nekog poverenja, videlo bi se da nešto rade...Pa izbori uopšte nisu u najavi da bi dolazilo do nekog ujedinjenja.
Jel ti žao Šolca?
Шта раде?Ali dolazilo bi do vraćanja nekog poverenja, videlo bi se da nešto rade...
finale bgd
Ne znam šta da mislim, ali imam utisak da opozicija za račun ava, pokušava da skrene sa studenata pažnju na sebe. Pažnja treba da bude na Nišu, a ne na opozicionim akcijama.
Da se radi o narodu koji upada u institucije, bez isticanja opozicionara u prvi plan, to je ok...
Jedino smisleno što opozicija može da radi u ovom trenutku, jeste da se ujedinjuje. A oni rade sve drugo. Iako ranije nisam sebi dopuštao da mi šešeljevska propaganda ogadi opoziciju, sada to oni sami rade, radeći besmilene stvari. Mislim, koji ćeš đavo na skupštini u NS da se nadlajavaš sa šešeljevcima? Kao da nam to baš nedostaje sada... Idi ujedinjuj se i ne kenjaj.
mozda ima i veci broj policijskih provokatora...udbaska banda je na sve spremnaPa je li opzicija ili spontano okupljeni narod?
Нека избаци ту Силу колико год жели..то ће јој бити дефинитивни Крај.Pa vidiš da se prima. A vlast nije izbacila ni 5% sile kojom raspolaže.
Управо тако!Opozicija je beskorisna tj profi vučićeva opozicija. 13 godina rada je urodilo plodom!
nije sila vlasti u pendreku već u podršci naroda...da samo vučić pozove svoje simpatizere i članove u obranu od huligana ulice bi se očistile za 24 sataНека избаци ту Силу колико год жели..то ће јој бити дефинитивни Крај.
Конец!![]()
nije sila vlasti u pendreku već u podršci naroda...da samo vučić pozove svoje simpatizere i članove u obranu od huligana ulice bi se očistile za 24 sata
Doce ti kraj kao i svakome. Sta ces onda?još sanjate revolucije...poslje će da vam netko drugi bude kriv...
Htedoh reći da znam da živiš u švabiji a pišeš svašta ovde.Eto kako rob razmislja![]()
To ti kazem, tipicno robovsko razmisljanjeHtedoh reći da znam da živiš u švabiji a pišeš svašta ovde.
...To ti kazem, tipicno robovsko razmisljanje![]()
Kakav narod - takvi i poslanici.