U Zaječaru uleteo narod u skupštinu!

Ali dolazilo bi do vraćanja nekog poverenja, videlo bi se da nešto rade...
Шта раде?
Ништа, чекају да народ одради тежи део посла.
Успут подривају, надају се да ће Грчић или Весић да проговори.
А они ћуте као заливени, баш као и небојша из београда или бабић...

Ne znam šta da mislim, ali imam utisak da opozicija za račun ava, pokušava da skrene sa studenata pažnju na sebe. Pažnja treba da bude na Nišu, a ne na opozicionim akcijama.
Da se radi o narodu koji upada u institucije, bez isticanja opozicionara u prvi plan, to je ok...

Jedino smisleno što opozicija može da radi u ovom trenutku, jeste da se ujedinjuje. A oni rade sve drugo. Iako ranije nisam sebi dopuštao da mi šešeljevska propaganda ogadi opoziciju, sada to oni sami rade, radeći besmilene stvari. Mislim, koji ćeš đavo na skupštini u NS da se nadlajavaš sa šešeljevcima? Kao da nam to baš nedostaje sada... Idi ujedinjuj se i ne kenjaj.

Opozicija je, potpuno opravdano, vec dobila od studenata, a i od naroda vec odavno, CRVENI KARTON.

I apsolutno si u pravu, ono sto "opozicija" i opozicija sada treba da rade jeste da se ujedinjuju. Po meni ujedinjenje mora da bude na dva nivoa, prvo da se naprave blokovi, dva ili tri, po orijetnaciji - globalisti jedna grupa, antiglobalisti druga grupa, i eventualno zeleni/ekolozi (meni licno najodvratnija podmetacija ikada, ne jer sam antiekolog, naprotiv, vec jer su skorz laznjak), a onda najbitnije DA SE TI BLOKOVI UJEDINE ZA PRVI SLEDECI TRENUTAK I OBAVEZU DA CE IM PRIMARNI CILJ BITI SVRGAVANJE OVE VLASTI, da ce sebi ograniciti sledeci mandat kad pobede i da naprave normalne uslove za regularne izbore.

Tek onda treba da se prave izbori kako i treba da se prave, pa onda neka ide kako ko hoce. Mada sam ja licno da menjamo sistem i da uvedemo DIREKTNU DEMOKRATIJU, pokazali studenti kako je to efikasan nacin kad nemas neke tamo smutljivce-predstavnike, citaj PREPRODAVCE, koji ce da dogovaraju u 4 oka i uz debele koverte sta ce milion nas da radi. Malo sam karikirao, ali jasno vam je o cemu pricam.

Da, opozicija neka se grupise, ali ono kljucno sto ja od njih ocekujem, A NE CUJEM NIGDE NI NA YT KANALIMA, je kako misle da smene ovu vlast na izborima ako se levi i desni (da uprostim zbog pisanja) ne ujedine u tom prvom cinu smene bande? Ta tehnicka vlada o kojoj svi pricaju mora da se desi bilo pre, bilo posle izbora, zavisi kako se dogovori, ali ona ce morati da se napravi jednom da bi se razmontirao ovaj sistem i tek onda moze da se prica o normalnim izborima.

Znaci treba nam neka nova varijanta DOS-a, ali ne da svi idu zajedno, vec da se svi OBAVEZU UNAPRED ZAJEDNO sta ce da urade da bi smenili ovu vlast, koja im je svima, BAR PO PRICI, najveci neprijatelj. Time bi se i isterali izdajnici u opoziciji na cistac.

Opozicija je beskorisna tj profi vučićeva opozicija. 13 godina rada je urodilo plodom!
Управо тако!
Ово што се сад дешава то су успавани Ратни Ветерани,ЧЕТНИЦИ...А ОНИ газе!
Они не познају ПРЕПРЕКЕ..Или газе или ће бити згажени!
па ком Опанци а ком Обојци!

nije sila vlasti u pendreku već u podršci naroda...da samo vučić pozove svoje simpatizere i članove u obranu od huligana ulice bi se očistile za 24 sata

LOL 🤣🤣🤣

Vise zivota ima na groblju nego kod njegovih "simpatizera" 🤣🤣🤣🤣

1000018713.jpg

Back