U Zadruzi pobedila osoba koja je povezivana sa te favorizovala klan Belivuka...

Poruka
22.044
...

Satanisticki Pink Cirkus (silom naroda ranije prekinut) je imao naravno i svoju okultno ritualnu zavrsnicu...

BILA ANIMIR DAMA, HAPŠENA U TURSKOJ, POMENUTA NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU! Ko je Aleksandra Nikolić, pobednica Zadruge 6!

https://www.kurir.rs/stars/rijaliti/4176934/buran-zivot-aleksandre-nikolic
Inače, Aleksandra je pomunta i na suđenju Veljka Belivuka, a u jednoj sezoni "Zadruge" snimljena kako nosi majicu koja pripada njegovom kriminalnom klanu.
2324605_screenshot-6_ff.jpgInace kako u istom tekstu kaze, doticna je sada, a i vec je bivala, u vezi sa izvesnim Filipom Carem takodje rijalidiotom...ali mnogo bitnije...- Likom koji je ritualno orgijao i snimao ta orgijanja sa masovnim ubicom iz Mladenovca... :ceka:

Na slici iz teksta...vidimo mu tetovazu koja nam je vec poznata iz slucaja ubistva pevacice iz Borce...a koju je imao njen osudjeni muz...
A to je tetovaza suza...
Dakle govorimo o fakticki istoj satanistickoj sekti u oba slucaja...

3490382_whatsapp-image-20230610-at-4.56.18-am_ff.jpg


+

ZORAN MARJANOVIĆ ISTETOVIRAO SUZU ISPOD OKA: Značenje ovog tatua je UBISTVO! Da li suprug ubijene Jelene nešto poručuje?

https://www.espreso.co.rs/vesti/hro...-li-suprug-ubijene-jelene-nesto-porucuje-foto

Dakle...

Opste je poznato da je sve u ovom Pink satanistickom okultno ritualnom cirkusu rezirano pa tako verovatno i izbor ovih persona...

Pa se samim tim postavlja pitanje zasto je duboka satanisticko-udbaska drzava izabrala pripadnicu Belivukovog klana za pobednicu...?

Koja se pri tome zove kao sadasnji Predsednik...
A preziva kao prethodni Predsednik...

Aleksandra
Nikolić

:think:
...
 

Back
Top