- Poruka
- 9.647
...znaci ustase saradjivali i sa Amerikancima![]()
то је нека нова повијест мени непозната ....али види се да зна да пише по фотографијама....
и да вређа без разлога ..када га притиснем доказима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oste dobro,drago,ajmo lakse malo...
Vala, stvarno bi vas dvojica mogli povući ručnu.
Rasteraste sve sa ove teme vašim beskonačnim prepucavanjem, koje je postalo lično.

![]()
такву гардоребу је носила Milizia Volontaria per Nazionale
Pa nije tajna da su se celo vreme rata po Beogradu slobodno setali razni cetnicki odredi sa sajkacama , bradama i redenicima bas ko' iz Bulajicevih filmova i za to ne trebaju nikakve fotografije kad ima gomile zivih svedoka medju kojima i nekih clanova moje familije koji su potpuno politicki neutralni po tom pitanju .
opet si gledao otpisane
Pa nije tajna da su se celo vreme rata po Beogradu slobodno setali razni cetnicki odredi sa sajkacama , bradama i redenicima bas ko' iz Bulajicevih filmova i za to ne trebaju nikakve fotografije kad ima gomile zivih svedoka medju kojima i nekih clanova moje familije koji su potpuno politicki neutralni po tom pitanju .
brate mili kakav google yahoo pogodak..........prosle godine odem na bubanj da pogledam neke delove za bajk i nabasam na lika koji ima brdo fotografija falsifikat do falsifikata .....komunisti je*ali kevu ....
Ако се тако нешто икада догодило, то је за мене нов податак. Мислим, то да су се наоружани четнички одреди шетали Београдом. Па то би био већи доказ, него фалсификоване и лоше интерпретиране фотографије, а оне су ипак комунистичко највеће оружје.

Istina je. Pecancevi cetnici su setali Beogradom, moja keva ih se kao klinka plasila.
Istina je. Pecancevi cetnici su setali Beogradom, moja keva ih se kao klinka plasila.
...mene partizani nerviraju samo zato sto ih je bas bilo briga koliko ce Srba stradati zbog njihovog ratovanja... ubiju 1 Nemca a Nemci za odmazdu streljaju 100 Srba... pa niko normalan tako ne ratuje...valjda im je bilo vaznije da drze u Srbiji nekoliko nemackih divizija koje bi inace bile poslate na istocni front ili ko zna gde...uh al` se razumem u istoriju![]()
...ja ga pitam a sto su imali brade i bili prljavi zasto nisu sisli do gradova da se okupaju ....a on se zablenuo....pa valjda ih je mrzelo ili nije radio u to vreme gradski prevoz ......jos tada mi je bilo jasno da tu nesto smrdi8-)Daj prekinite više da postujete na ovoj glupavoj temi jer je samo tako držite u životu.................
oste dobro,drago,ajmo lakse malo...

...mene partizani nerviraju samo zato sto ih je bas bilo briga koliko ce Srba stradati zbog njihovog ratovanja... ubiju 1 Nemca a Nemci za odmazdu streljaju 100 Srba... pa niko normalan tako ne ratuje...valjda im je bilo vaznije da drze u Srbiji nekoliko nemackih divizija koje bi inace bile poslate na istocni front ili ko zna gde...uh al` se razumem u istoriju![]()
@opste dobro nama nisu tako pricali
...more svi "revolucionari" zatrovani ko zna kakvim ideologijama su od iste sorte...i ovi danasnji zatrovani NWO ideologijom - od njih samo moze neko zlo da nas snadje...kao svi koji ne misle kao oni su glupi, nepismeni i neobrazovani...uzas