U Zadru misa povodom godišnjice NDH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ni u Hrvatskoj niko ne govori.

Не говоре ни "тко", осим када се труде да звуче учено и образовано... Што је најгоре, у питању је архаизам који је чешћи код Срба него код Хрвата... "Да више никада тко је Србин Немцу не верује"... ово је написао један Србин из Баната у 18. веку.

Niti govore niti pisu. Ni jedne hrvatske novine ne pisu "tkoji" vec "koji", sto se da lako proveriti.

Podsjetimo na anegdotu s poznatim književnikom Miljenkom Jergovićem kojem su lektori u jednom sarajevskom listu, nenavikli na novoproklamiranu »slobodu«, tada ne samo ostavili u tekstu riječ »tko«, već su otišli i korak dalje pa ispravili i niz drugih riječi na »tkoji«, »tkome«, »tkoga« i slično.

Не говоре ни "тко", осим када се труде да звуче учено и образовано... Што је најгоре, у питању је архаизам који је чешћи код Срба него код Хрвата... "Да више никада тко је Србин Немцу не верује"... ово је написао један Србин из Баната у 18. веку.
Govore "tko" samo u Zagrebu i Zagorju ,a u Slavoniji i Dalmaciji ne ,mada ga inace sve manje ima

Шалу на страну, али ако је "тко", онда мора бити и ткога, ткоме, ткога, ткоји, ткојих и ткојима.

Ne mora i nije. Ovaj je neki lažni Hrvat tj. provokator, jer izraz "tkoji" ne postoji, već samo "tko".

Ili...

E doista si me nasmijao.Ima toga i kaj nas.Moram pogledat.

Smisao rečenice je trebao biti "Ima toga i kod nas" a ispalo je "Ima toga i šta nas"... :)

Само за ову примедбу за ћирилицу, иако није мени упућена... Данас је у Србији латиница народно писмо, док ћирилица мало-помало постаје елитизам. Људи већ не знају њоме да пишу како треба, а још мало па ће заборавити и да је читају. Довољно је погледати натписе по пијацама или таблама - ако се неко и одважи да нешто напише ћирилицом, погрешиће макар једно слово, а најчешће и више.

upućena je мени ali ne може се razgovarati sa неким ко je ovde da bi se спрдао са неким ..a na туђе materijalne доказе и fotografije ne реагује па и na sopstvene demante већ као budala za бандеру uhvatio se за onu jednu фотографију gde se не може ništa појаснити.;)

нека piše свако kako želi ili kako mu одговара;)

Tocno.Slazem se.Ali se i ti moras istodobno slozit sa tim da su i oni cetnicki skupovi po nekakvim Ravnim Gorama, gdje sam zamjetio da ima srba svih generacija, bruka.
Ja sam i protiv jednih i protiv drugih ali ak vec favoriziras vlastitu nacionalnu povijest za koju se ne moze rec da je u cjelovitosti pozitivna, moras to pravo dat i drugim nacijama.
Znam, znam Jasenovac , Kerestinac.........ali znamo i za kragujevacku i kraljevacku tragediju za koju su odgovorni i cetnici.

где ти је то Краљево из 1941-45:?:

upućena je мени ali ne може се razgovarati sa неким ко je ovde da bi se спрдао са неким ..a na туђе materijalne доказе и fotografije ne реагује па и na sopstvene demante већ као budala za бандеру uhvatio se за onu jednu фотографију gde se не може ništa појаснити.;)

Lepo od tebe što si se propismenio i što si napisao ovolike memoare ili CV.
Da, pogodio si upućeno je bilo tebi, ali pošto vidim da si naveo sve SVOJE OSOBINE ovde, smatram da smo zakopali ratnu sekiru :) ;)
P.S. Bilo bi još lepše da si se nakon "priznanja" i izvinuo za sve to što si radio, ali od koga je dosta je... ;)

Lepo od tebe što si se propismenio i što si napisao ovolike memoare ili CV.
Da, pogodio si upućeno je bilo tebi, ali pošto vidim da si naveo sve SVOJE OSOBINE ovde, smatram da smo zakopali ratnu sekiru :) ;)
P.S. Bilo bi još lepše da si se nakon "priznanja" i izvinuo za sve to što si radio, ali od koga je dosta je... ;)

лепо од тебе што си се пронашао у тексту

upućena je мени ali ne може се razgovarati sa неким ко je ovde da bi se спрдао са неким ..a na туђе materijalne доказе и fotografije ne реагује па и na sopstvene demante већ као budalaza бандеру uhvatio se за onu jednu фотографију gde se не може ništa појаснити.;)

ево извињења уз музичку жељу шабане:twisted:

испуњавам све твоје музичке жеље ;)а ти се после љутиш на мене:-(

лепо од тебе што си се пронашао у тексту

ево извињења уз музичку жељу шабане:twisted:

испуњавам све твоје музичке жеље ;)а ти се после љутиш на мене:-(

Ovo Šabane reci svom ocu koji te je odgojio takvog nevaspitanog. Nisam ja sa tobom ovce čuvao da mi se tako obraćaš.
Od sada si što se mene tiče na ignore, kretenu jedan...

ima i nastavak polako bez nervoze

prvo postavio si fotku sa fals imenima(klasicna propaganda)

group1jn2.jpg

ja sam te demantovao

draza16vcg9tz0.jpg

i bio je tu tekst da se ne vracam a ti si poceo da vredjas

kada si dobio slike gde se Cetnici bore protiv Nemaca nisi reagovao
vec si ko zna koliko puta poturao onaj falsifikat........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back