00381
Zainteresovan član
- Poruka
- 295
Pa ne.
svatko tko posjeduje opcu naobrazbu mora znat sto je cetnik, sto ustasa a sto partizan.
A za one tkoji ne znaju, trebaju ucit a ne provizorno diskutirat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne.

"Tkoji"?![]()
mada moguce je da je neki ovcojebac iz Hercegovine ili Zagore koji sada pokusava da izigrava nekog kulturnog purgera al mu nesto slabo ide 
ovaj mora da je jaci Hrvat kad govori "tkoji "mada moguce je da je neki ovcojebac iz Hercegovine ili Zagore koji sada pokusava da izigrava nekog kulturnog purgera al mu nesto slabo ide
![]()
To ni u Hrvatskoj niko ne govori.
To ni u Hrvatskoj niko ne govori.
Podsjetimo na anegdotu s poznatim književnikom Miljenkom Jergovićem kojem su lektori u jednom sarajevskom listu, nenavikli na novoproklamiranu »slobodu«, tada ne samo ostavili u tekstu riječ »tko«, već su otišli i korak dalje pa ispravili i niz drugih riječi na »tkoji«, »tkome«, »tkoga« i slično.
Govore "tko" samo u Zagrebu i Zagorju ,a u Slavoniji i Dalmaciji ne ,mada ga inace sve manje imaНе говоре ни "тко", осим када се труде да звуче учено и образовано... Што је најгоре, у питању је архаизам који је чешћи код Срба него код Хрвата... "Да више никада тко је Србин Немцу не верује"... ово је написао један Србин из Баната у 18. веку.
ovaj mora da je jaci Hrvat kad govori "tkoji "mada moguce je da je neki ovcojebac iz Hercegovine ili Zagore koji sada pokusava da izigrava nekog kulturnog purgera al mu nesto slabo ide
![]()
ma govore ga svuda,samo kako ko...ja sam ga bas cesto sretala...Govore "tko" samo u Zagrebu i Zagorju ,a u Slavoniji i Dalmaciji ne ,mada ga inace sve manje ima

Шалу на страну, али ако је "тко", онда мора бити и ткога, ткоме, ткога, ткоји, ткојих и ткојима.
E doista si me nasmijao.Ima toga i kaj nas.Moram pogledat.

Само за ову примедбу за ћирилицу, иако није мени упућена... Данас је у Србији латиница народно писмо, док ћирилица мало-помало постаје елитизам. Људи већ не знају њоме да пишу како треба, а још мало па ће заборавити и да је читају. Довољно је погледати натписе по пијацама или таблама - ако се неко и одважи да нешто напише ћирилицом, погрешиће макар једно слово, а најчешће и више.
Ne mora i nije. Ovaj je neki lažni Hrvat tj. provokator, jer izraz "tkoji" ne postoji, već samo "tko".
Ili...
Smisao rečenice je trebao biti "Ima toga i kod nas" a ispalo je "Ima toga i šta nas"...![]()
Tocno.Slazem se.Ali se i ti moras istodobno slozit sa tim da su i oni cetnicki skupovi po nekakvim Ravnim Gorama, gdje sam zamjetio da ima srba svih generacija, bruka.
Ja sam i protiv jednih i protiv drugih ali ak vec favoriziras vlastitu nacionalnu povijest za koju se ne moze rec da je u cjelovitosti pozitivna, moras to pravo dat i drugim nacijama.
Znam, znam Jasenovac , Kerestinac.........ali znamo i za kragujevacku i kraljevacku tragediju za koju su odgovorni i cetnici.

upućena je мени ali ne може се razgovarati sa неким ко je ovde da bi se спрдао са неким ..a na туђе materijalne доказе и fotografije ne реагује па и na sopstvene demante већ као budala za бандеру uhvatio se за onu jednu фотографију gde se не може ništa појаснити.
нека piše свако kako želi ili kako mu одговара![]()
Lepo od tebe što si se propismenio i što si napisao ovolike memoare ili CV.
Da, pogodio si upućeno je bilo tebi, ali pošto vidim da si naveo sve SVOJE OSOBINE ovde, smatram da smo zakopali ratnu sekiru![]()
P.S. Bilo bi još lepše da si se nakon "priznanja" i izvinuo za sve to što si radio, ali od koga je dosta je...![]()
upućena je мени ali ne може се razgovarati sa неким ко je ovde da bi se спрдао са неким ..a na туђе materijalne доказе и fotografije ne реагује па и na sopstvene demante већ као budalaza бандеру uhvatio se за onu jednu фотографију gde se не може ništa појаснити.
нека piše свако kako želi ili kako mu одговара![]()
лепо од тебе што си се пронашао у тексту
ево извињења уз музичку жељу шабане
испуњавам све твоје музичке жељеа ти се после љутиш на мене:-(
Ovo Šabane reci svom ocu koji te je ODGOJIO takvog nevaspitanog. Nisam ja sa tobom ovce čuvao da mi se tako obraćaš.
Od sada si što se mene tiče na ignore, kretenu jedan...
HA HA HA, usla ti je hrvatscina na mala vrata...