u vezi paypala

Pa vjerovatno bi decko da mu neko uplacuje sve ono sto bi trebalo da plati putem PayPal-a..
Ja sam bar razumio da trazi sponzora ili neki drugi nacin koji ce putem PayPal-a da placa ono sto bi preuzeo preko neta...

Sistem, ti platis, ja uzimam..

Nek se izjasni, ja ovako skapirah...

GZ SKAPIRAO SI ME OTPRILIKE STA MI TREBA.Interesuje me konkretno za RAPIDSHARE.Imam druga u Belgiji koji bi mi platio neki paket za download preko paypala i sad nisam siguran kako funkcionise rapidshare.Da li on moze da plati a ja da skidam fajlove (da li se prati ip-adresa onog ko uplati tako da samo on moze da skida fajlove i kad se dobije pasword da li bi ja mogao preko tog pasworda da se ulogujem u premijum zone i da radim dl)Da li je tako nesto uopste moguce.
pogresno sam stavio naslov ovo je pitanje u vezi rapidshera a ne paypala sorry

Nemoj mi vjerovati, ali ako tvoj drug u Belgiji uplati premium account na Rapid, mislim da nema veze odakle ko skida, jer uplatom premium accaounta ti (odnosno tvoj drugar) dobija user name i password koji moze da proslijedi tebi da ga koristis na vrijeme koje je uplaceno..

Posto Rapid ne trazi neke velike cifre za godinu dana, a ako ti je drugar toliko cool i moze (zeli) da izdvoji za tebe taj novac, mislim da ne bi bilo problema da ti da user name i password za Rapid koji je regularno uplacen..

U sustini njih nije briga ko ce da koristi username i password jer je account placen na taj neki vremenski period..

Mislim da to moze da prodje sto si naumio, s tim samo jos ne znamo da li je drugar sprema da izdvoji novac i za koji od ponudjena 3 ili 4 vremenska razdoblja..

U krajenjem slucaju, vremensko razdoblje je najmanje 1 mjesec, a najveci 1 godina, valjda ce da baci tih tricavih 10 evrica na tebe, bar za 1 mjesec premium accounta..

Pozzzz

codemaker:
Inace kome treba, moze da uplati rapidshare a ne moze PayPal, moze i kod njihovih reselera. jedan je na primer ruski a sve krece od ove adrese:
http://rapidshare.com/en/resellers.html

Cisto da pomognem onima koje zanima.
Uplatio sam preko gornjeg linka i nije trebalo ici preko Paypal. Uplata realizovana, dobio sam login identifikaciju i sve radi savrseno i bez cekanja a i brzina je veca.
Dakle, sto se tice RapidShare, moze i bez Paypala, provereno
Cudi me samo kako to nisam ranije primerio, ili se ta mogucnost od skora na njihovoj stranici pojavila.

odlicno sto se poteglo ovo pitanje i kad smo vec kod toga.. koji sistem i dali ima kod nas uopste neki sistem elektronskog odnosno internet placanja.. Paypal za nas nije koristan jer nas tamo nema...ima li nas negde ? Da obrazlozim....vlasnik sam sajta pa bih da uvedem tu opciju ali nisam naisao na odgovarajucu mogucnost..

Back