Sve manjeNe gaji se za prodaju ali gaje jos ljudi za sebe.
Sve manjeNe gaji se za prodaju ali gaje jos ljudi za sebe.
Rus bajo kavijar a Englez psecu hranu cepa![]()
The average salary after taxes in the United Kingdom is $2896, which is enough to cover living expenses for 1.6 months.U Velikoj Britaniji jedu hranu za životinje: Podgrevaju obroke pomoću sveća!!!
Ljudi u Velikoj Britaniji jedu hranu za kućne ljubimce i pokušavaju da zagreju obroke pomoću sveća.
IZVOR: NOVOSTI SUBOTA, 10.12.2022. | 16:02 -> 16:11
Podeli
![]()
Foto: Jiri Hera shutterstock
Ovaki postupci dolaze kao rezultat krize u toj zemlji, prenosi Independent.
Inflacija u Velikoj Britaniji dostigla je maksimum u poslednjih 41 godinu, sa troškovima hrane i bezalkoholnih pića koji su porasli za 16,4 odsto do oktobra ove godine, što je najveći rast od 1977. godine.
Uz rastuće račune za energiju, domaćinstva su prinuđena da prave teške izbore između grejanja i hrane - a tvrdi se da su neka pribegla ekstremnijim merama.
"Još sam šokiran činjenicom da imamo ljude koji jedu hranu za kućne ljubimce, ljude koji pokušavaju da zagreju hranu na sveći ili radijatoru", rekao je za Bi-Bi-Si Mark Stid, koji vodi ostavu u oblasti Stoubridž u Kardifu i dodao:
"Ovo su šokantne vrste priča koje su zapravo istina, znamo od ljudi od poverenja koji su na kraju to podelili sa nama u suzama - to ne bi trebalo da se desi", rekao je on.
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...otinje-podgrevaju-obroke-pomocu-sveca-2257030
Uveli sankcije Rusima - da se hrane kao kerovi
Totalno su prdnuli u cabar!
sve je to masloPa cilj WEF tj duboke drzave na zapadu jeste da se ukine poljoprivreda i da ljudi jedu insekte, pacove, crve brasnjare i ostalu psecu hranu
Zasto? Pa zato sto bi ta hrana isla iz jednog izvora. Tako porobljavas citavo covecanstvo
Ko odbija da slusa uskratis mu hranu i on je mrtav.
Klaus Svab je na tom zadatku.
listam fb marketplace i pronadjem ovo..kriza u britaniji..
![]()
jadni mali pacovcici, sta ih snadje od smrdobritanacaA gledaj kako ih je lepo odrao i spremio za jelo
The average salary after taxes in the United Kingdom is $2896, which is enough to cover living expenses for 1.6 months.
The average salary after taxes in Serbia is $578, which is enough to cover living expenses for 0.9 months.
spasavaj se ko mozeEnglezi gotovi, vec krenuli avioni i brodovi ka Murmansku i potom do Moskve.
Mogu dudomim par engleskinjica
Lepe su neke... umeju da se smeju...Retko ruzne zene. Bolje su ti Nemice, a jos bolje Ukrajinke.
Inace cisto kao zanimacija - Ruskinje smatraju Ukrajinke lepsim od Ruskinja, cuo od samih Ruskinja. Ruskinje smatraju da imaju okruglo lice, pa ih to kao kvari.
Ali statisticki... Ja cak ne znam da sam video neku lepu, najvise sto mogu da dobace je Dzoan Kolins i tako te face. Nema sanse, ruzno.Lepe su neke... umeju da se smeju...
Znas kako, ne moze tako, ja nevidoh bas ruznu...Ali statisticki... Ja cak ne znam da sam video neku lepu, najvise sto mogu da dobace je Dzoan Kolins i tako te face. Nema sanse, ruzno.
Pihtije od pacovalistam fb marketplace i pronadjem ovo..kriza u britaniji..
![]()