У Вашингтону највеће демонстрације у историји САД - преко 2 милиона ојађених

Владан ИПХ

Veoma poznat
Poruka
13.429
НАЈВЕЋЕ ДЕМОНСТРАЦИЈЕ ПРОТИВ ПОЛИТИКАНАТА НА ВЛАСТИ, ВЕЋЕ ЧАК И ОД ПРОТЕСТА МАРТИНА ЛУТЕРА КИНГА, а на крсти ни слово о томе?????:think::think::think:
Ал је у Србији мрачно! Замрачили нас толерантни ''заштитници (не)људских права'', ко за време бомбардовања.


Сви значајнији светски медији су пренели приближно тачну информацију о преко 2 милиона демонстраната против робовласника из Ди-си-ја, али не и ЦНН. Они су маниру њиховог жутог пандама и лоше копије Б92, ''пренели'' срамну и бедну цифру од неколика хиљада, додатно спинујући да су то протести за и против Обмане, а не само против, марионетске владе афроцрнца у улози супермена и Гебелса у исто време. Само на једној камери која снима кретање саобраћаја у булевару(којих има десетак у Вашингтону) се види да је у року од неколико сати, око милион људи прострујало том трасом.

Сличан сценарио, када људима догори до ноката се очекује и код нас у Србији, са тим што Срби и лојални грађани не би смели себи дозволити ничије страначко манипулисање, пошто знамо да су сви исте крвопије.

Мислим да је то разлог због чега се ова вест скрива од јавности у Србији, јер у БГу када се сакупи милион пада влада.Изгледа да вешто ''чувају'' грађане од идеје како да се обрачунају са онима који их гурају у смрт од немаштине.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Какво је ваше мишљење, да ли очекујете скорије глобално преливање незадовољста преварених, или је то само још једна ''идеализација и пуст сан''?
Већ неколико дана медији трубе у педерске трубе, а о овом највећем протесту у историји САД - НИШТА?:think:
Има ли места за бојазан од опште анархије у коју нас плански гурају послушници међународних ''институција''(читај приватних мафијашких картела) или ће они који су и направили овакав колапс успети да реше сопствену брљотину?
 
article-1213056-0666DCAF000005DC-117_634x406.jpg

article-1213056-06666618000005DC-44_634x305.jpg
 
Aleksa Djons jeste po svoj prilici umno poremecen lik, paranoik itd., ali nekad ume da pogodi pravu stvar...

On vec odavno prica kako vestackim izazivanjem nestasice moze lako da se porobi i zatupi narod, tako sto pocinje da brine samo o stomaku i svakodnevnom prezivljavanju, a prestaje da razmislja o politici, ekonomiji, pa onda cak i etici, veri itd.
 
Па добро, било је и време да им пригусти.
Доста су живели на рачун Европе.

Ma, gde da im prigusti...

Privremena predstava dok opeljese ceo svet.

Kad bude prosla kriza, nove podele interesnih sfera, ko posle rata, porobljavanje novih teritorija, otkupljivanje propalih kompanija i banaka za bagatelu itd.
 
Па добро, било је и време да им пригусти.
Доста су живели на рачун Европе.
Владајућа ''елита'' увек живи на грбачи својих грађана преко пореза и инфлације. Али, кад пијавица пресиса и постане већа од злосрећног домаћина, као и свако зло, само од себе отпада и умире заједно са њим.

Владари Америке, су преко наштампавнаих долара(за које се незна колико их има на свету, али кажу да му је реална вредност 2 цента), развили овако накарадну Америку. Сада је долар пуко и треба да девалвира на приближно реалну цену па систем пуца, па пуца и Америка.

Дакле, живели су на грбачи свих људи на планети, јер сиротиња увек плаћа реалну а мафија уговорену цену за све.
 
Aleksa Djons jeste po svoj prilici umno poremecen lik, paranoik itd., ali nekad ume da pogodi pravu stvar...

On vec odavno prica kako vestackim izazivanjem nestasice moze lako da se porobi i zatupi narod, tako sto pocinje da brine samo o stomaku i svakodnevnom prezivljavanju, a prestaje da razmislja o politici, ekonomiji, pa onda cak i etici, veri itd.
Ко не зна о ком новинару причаш, можда ти и поверује. Алексови филмови су убедљиво НАЈПОСЕЋЕНИЈИ на тјубу, чак више и од заглупљивања о смрти педофила М. Џексона, певаљкама или НБА. Дакле његов утицај на све теме битније теме у сфери геополитике, начина контролисања и испирања мозгова изманипулисаног народа, борби против смртоносног генетског инжењеринга, вакцина, масона, тајних друштава је непроценљив.

Случано пратим његов шоу ако три године и све што је тај човек рекао и извукао као информације из система и анализирао заједно са светски признатим стручњацима, се обистинило, прецизност је невероватна. Он је причао о светској економској кризи, док је већина лемингса веровала у боље прекосутра и снажни либерално-корпоративни капитализам(читај економски фашизам и диктатура).Али сада су постали, ''паметни генерали'' након што је битка са мафијом изгубљена. Нашли тровачи и уништитељи да лече и поправљају. Смејурија.

Осим дезавуисања човека, немате других механизама да оспорите тачност и проактивност његових информација.
 
Подржавам Хусеина, принца од Африке од када је клекнуо пред царем Владирмир Великим Првим. Не дај се принче!
Подао се Кенијац, али не КГБ пуковнику. Још од студентских дана ради као мали од палубе на пиратском броду геостратешког безумника и ционисте Бжежинског. Пошто осташе без џебане за обрачун са црвенима, практикују лап денс умиљавање конкуренту из ''чеке''. Иста је то мафија, само су дресови другачији.
 

Back
Top