U Ukrajini razneta statua Staljina

Da li podrzavate rusenje Staljinovog spomenika?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Украјинци сигурно то неће прихватити. Стаљин им је отео сву храну зато што су се побунили против Стаљина. Срамота да комунизам није забрањен у Србији.

Da nije bre bilo njega ne bi bilo ni ukrajine...Sve zemlje koje su bile komunisticke bile su razvijenije
 
Ukrajina nekad zemlja zita,naucnika,pisaca sada je zahvaljujuci komunizmu postala zemlja izvoza prostitutki.Kriza kod njih je sve posledica komunizma.Tajkuni ,mafijasi su sve bivsi komunisti KGB-ovci.Ne samo da terorisu Ukrajinu nego i ostalu Evropu.Neka su je srusili.
Slicna situacija je i sa Vojvodinom.Dok je imala autonomiju bila je 2 puta razvijenija od Beograda a otkad su je nasilno ukinuli postala je jad i beda.
 
Нисам за дизање у ваздух споменика, али треба да га уклоне.Крив је за смрт десетине милиона својих сународника z:cry:Али највише ме интересује да ли ћемо ми нашег злотвора маћи из престоницеz:(Док год он лежи на Дедињу нема бољитка Србији z:(
 
Комунисти су фашисти и највеће крвопије. Подржали Јасеновац, усраше, шиптаре и потурице, таква гамад само заслужује да се затре.

Ne druze,pobrkao si loncice,oni su se borili protiv fasista...pobedili su ih,ustase takodje,ustase koji su oresli u partizane postedeli su ih,a oni koji ne,ubijali.
Isti slucaj i sa cetnicima...
 
Ne druze,pobrkao si loncice,oni su se borili protiv fasista...pobedili su ih,ustase takodje,ustase koji su oresli u partizane postedeli su ih,a oni koji ne,ubijali.
Isti slucaj i sa cetnicima...
Не могу ја никад бити друг са крвопијом геноцидном комуњаром. Докази о комуњарским крвопијама заједно са усрашама потурицама и шиптарима против Срба:
Србија је већином била за четнике, не за партизане, то вам ја кажем. Србија је била везана за краља, династију, цркву, која је у души народа, и интелектуалце какав је био Слободан Јовановић - испричао нам је Капичић.
11V.jpg

чланак из "Пролетера" бр. 28, у коме се даје подршка усташком покрету
13V.jpg

Наредба Ј. Б. Тита Босанском корпусу од 30. марта 1943. године : "Сву вашу борбу употребите против четника у централној Босни и Крајини, а одбрамбену борбу против усташа ако вас нападну "
30.jpg

Прва страница телеграма Кашеа Рибентропу од 30. марта 1943, у коме он наводи да се " поузданост Титових обећања доказала у свим досада шњим догђајима"
 
Шта ће постићи тиме? Човек је једноставно део њихове историје, они не могу то да избришу или не знам шта..
Мислим да је то велика глупост.. Ај здраво! :)

Ne samo to vec su time izgubili i potencijalnu novcanu dobit (govorim o turizmu, naravno), al' dobro, nekim kretenima je bitnija simbolika od para.
 

Back
Top