U Trebinju protesti u znak podrske Bozidaru Vucurevicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mi južnjaci

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.141
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...znak-potpore-bozidaru-vucurevicu-/545694.aspx
ne znam dali je kriv ili ne, to će sud dokazat, al je dobro da pravne države srbije, hrvatske i BiH funkcioniraju. najgore se prepustit stihiji, vidili smo di nas je dovela u ratovima 90-tih
"SUD u Šapcu čeka službeni zahtjev pravosudnih organa Hrvatske za izručenje Božidara Vučurovića. Nakon toga odlučit će se hoće li Vučurević biti izručen Hrvatskoj", rekao je za srpsku državnu televiziju glasnogovornik Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević dok će srpsko Ministarstvo pravde zatražiti i dodatnu dokumentaciju o Vučurevićevim ratnim godinama od Hrvatske i Interpola...
Protiv uhićenja Vučurevića, prosvjedovalo je nekoliko stotina građana na središnjem trgu u Trebinju. Zatražili su od vlasti Republike Srpske da se Vučureviću pruži puna pravna i zakonska zaštita, kako bi se vratio kao "slobodan i častan čovjek"...
Vučurevića su danas u ekstradicijskom pritvoru posjetili predstavnici konzularnog odjela Ambasade BiH u Srbiji, kazao je to veleposlanik BiH u Beogradu Boriša Arnaut. Nezavisne novine javljaju kako su predstavnici veleposlanstva Vučuroviću ponudili pomoć oko odabira odvjetnika, ali ih je on obavijestio o tome da ga već ima.

možda si u pravu. a i sami brojevi to dokazuju (nerješeni predmeta sijaset) al kakvo je takvo je uspjelo je odnjet pobjedu u slučaju purda. sad će mo na slučaju vučurevića vidit ko je jać :)
Није то фудбалска утакмица па да може да се одради навијањем и људском глупошћу.

Mnoge vaše ''tjeralice'' su krajnje zakonski neutemeljene...Kao ''viđen je da nosi uniformu RS ili RSK''...A to je u to ratno vreme bila i jedina odeća i nosila se sa generacije na generaciju pa su je čak i deca i starci nosili što ne znači da su učestvovali u borbama.
u hrvatskoj je na snazi zakon o aboliciji. znaći svi koji su ratovali protiv RH su abolirani OSIM onih za koje abolicija ne vrijedi po međunarodnom pravu (ratni zločin, zločin protiv civilnog stanovništva...)

РХ ру нема ништа.Правосуђе РС ако све буде како треба.Казна...рецимо летовање у Грчкој.
Što su te pustili u Lazama malo na internet. Pogriješili su u dijagnozi. Pustili te , jer su mislili da si se popravio. Meni se čini da si ih zeznuo. Pogoršao si se bre mnogo.:per::lol:

nemoj da se ponavljam nismo mi sud da ga kažnjavamo ili oslobađamo. to će pravosuđe dviju država rješavat

А ко је за усташу Пурду одлучио? Уместо да добије метак у чело он пуштен! Јадник има стрес! Мало га тукли и одмах има трауме па је неурачунљив!

dobro je da se ljudi znaju šalit i zabaljat.:) samo ne znam baš da je njemu do šale. ne bi stavio ruku u vatru :ok:
Каква шала?Ви оптужујете Србе за кијање и кашљање.Таква је и ова оптужница.
Što su te pustili u Lazama malo na internet. Pogriješili su u dijagnozi. Pustili te , jer su mislili da si se popravio. Meni se čini da si ih zeznuo. Pogoršao si se bre mnogo.:per::lol:
Ја сам за њих доктор.

dobro je da se ljudi znaju šalit i zabaljat.:) samo ne znam baš da je njemu do šale. ne bi stavio ruku u vatru :ok:

Sad će kamiondžija moći u zatvoru barem praviti starije gradove od Dubrovnika. Iz ambasade BiH su mu za tu priliku dostavili lego kocke.:zcepanje::rotf:
To samo u Srpskoj može biti nepismeni kamiondžija načelnik općine Trebinje.:lol:
Bilo je danas na Dnevniku. Čovjek ne zna izgovoriti ni pojerdine riječi . Tako je večeras izjavio "sve su to insunacije":zcepanje::rotf::super:

А ко је за усташу Пурду одлучио? Уместо да добије метак у чело он пуштен! Јадник има стрес! Мало га тукли и одмах има трауме па је неурачунљив!
purda je hrvatski državljanin. BiH ga je uhitila i nije se uopće obazirala na hrvatske zahtjeve. stvar je rješila sa srbijom koja je provela istragu. to što je tebi svaki hrvat ustaša i zaslužuje metak u čelo zaboli me neka stvar :ok:

Znam znam. Imaju oni tamo i Napoleone,Cezare,Hitlere.:zcepanje::rotf:
Ја сам скроман.Умем да лечим кроатоманије.
msn-emoticon-doctor-073.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back