ponavljam ...naslov glasi - u toku je sukob pravoslavlja i satanizma....jesu li katolici satanisti?Они су јеретици. А то је исто један степен зла.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponavljam ...naslov glasi - u toku je sukob pravoslavlja i satanizma....jesu li katolici satanisti?Они су јеретици. А то је исто један степен зла.
Понављам - католици су јеретици. И као такви у савезу су са сатанистима. Јер им је обећано покатоличавање православних.ponavljam ...naslov glasi - u toku je sukob pravoslavlja i satanizma....jesu li katolici satanisti?
ne piše takoНовчаница од 1 долара открива у ког бога верује Америка
Ми верујемо у Бога
Он је један
Један долар
Pogledajte prilog 1653649
Aleksandar Dugin-Zapadni kapitalizam je ustvari SatanizamU toku sudar pravoslavlja i satanizma, Vatikan Vasington i CIA u ratu protiv pravoslavlja!
Потпуно је очигледно да је огромна количина моћи тзв. колективног запада или боље рећи америчкоцентричног света (око 14% укупног човечанства) концентрисана на северно-америчком континенту, која пружа пуну војну и политичку подршку Израелу. Непобитна чињеница је да је над јеврејским народом извршен терористички напад и злочин од стране Хамаса, док смо у исто време и сведоци застрашујућих слика покоља са елементима геноцида над палестинским цивилима, и децом, до сада незабележеног у историји људског рода. Несумњиво је да ће савременог човека до краја његовог постојања, пратити плач, сузе и крв невине палестинске деце из Газе.
Такво стање је довело до правог бунта осталог дела света (око 86%) који је резултирао стварањем нове геополитичке ситуације – оснивањем покрета БРИКС, који представља алтернативу монополарној архитектури света. Главна карактеристика БРИКС-а је у томе, да су све земље чланице равноправно заступљене, тако да се међусобна сарадња одвија без постављања услова или уцена.
У прилог томе, један од највећих куриозитета представља чињеница да је и Турска, као чланица НАТО пакта, поднела званичан захтев за пријем у ову новоформирану међународну организацију. Међутим, елите дубоке државе америчкоцентричног света се понашају као да се ништа не дешава, мада будно прате све што се догађа, и стиче се утисак да су изненађене развојем догађаја и не знају како да реагују. За то време, на хоризонту БРИКС-а се појављују обриси стварања Развојне банке као и планови за увођење нове валуте, чије би појављивање ишло укорак са већ започетим процесом дедоларизације (почетак губитка финансијске моћи западног хегемона).
Период перманентног слабљења позиције светског хегемона и дежурног полицајца је, очигледно веома болан, што се манифестује кроз бесомучно и убрзано наоружавање режима Зеленског у Украјини, чак и америчким ракетама MGM-140 ATACMS као и британским Storm Shadow, не би ли се испровоцирала реакција Москве и на тај начин окривио председник Владимир Путин за изазивање глобалног сукоба. Упркос томе, чињеница је да је режим В. Зеленског на издисају, као и да постоје шпекулације да се овакви потези повлаче са намером како би се новоизабраном председнику САД Доналду Трампу што више отежао посао када после инаугурације буде ступио на дужност у Белој кући.
Са друге стране, чињеница је да је Доналд Трамп непредвидив као политичар, као и то да се налази под снажним утицајем ултранационалистичко-милитаристичког израелског лобија. У прилог томе, само летимичан поглед на именовања новопостављених чланова његовог Кабинета, оставља утисак да је реч о „ратном Кабинету“, што улива додатну зебњу и опрезност према новоизабраном председнику САД.
За то време, Европа се понаша као уцењена и дезорјентисана стара дама, која чак ни не примећује тако крупне догађаје у својој кући, као што су деиндустријализација Немачке и нарастајућа политичка криза у Француској.
Када је реч о Русији, она наставља са вођењем Специјалне војне операције у Украјини, и паралелно са тим повлачи значајне стратешке потезе, као што је отварање Северног морског пута који је најкраћи морски пут између европског дела Русије и Далеког истока (од Мурманска преко Карских врата, кроз Северни ледени океан до залива Провиђења на Чукотском полуострву у Беринговом мору), што је од великог значаја за позиционирање њеног геостратешког положаја.
Упркос неповољној геополитичкој ситуацији, англосаксонски Запад не напушта хегемонистичку политику и покушава да се укључивањем питања религије приближи што више границама Руске Федерације, као што је то чинио ширењем НАТО пакта. Подсећања ради, преносимо писање српског издања „Le Monde diplomatique” од октобра 2018. године, у коме је прецизирано да је амерички Државни секретар Џејмс Бејкер 9. фебруара 1990. године, изнео бројна обећања у Москви пред Едуардом Шеварнадзеом, совјетским министром спољних послова, и Горбачовом који је рекао, да би улазак Немачке у НАТО пореметио војну и стратешку равнотежу у Европи. Тим поводом је изнео предлог да Немачка остане војно неутрална или да буде чланица оба савеза, НАТО-а и Варшавског пакта, који би постали више политичке него војне структуре.
\
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...ja-i-satanizma-vatikan-i-cia-protiv/?lang=lat
Mnogi svetski eminentni inteketualci i velicine potvrdjuju ono sto ja odavno vode govorim.
Sukob zapada i Rusije je u sustini sukob Satanizma i Pravoslavlja.
Satanizam vlada zapadom i satanisti zele da uniste nas pravoslavne da nas zatru i istrebe.
U osnovi sukob izmedju istoka i zapada je uskob izmedju djavola i Boga , sukob izmedju dobra i zla.
Mi i Srbi&Rusi smo pravoslavni i ne cemo se dati zapadnim satanistima! Bog je po sredi nas, jeste i bice!
Aleksandar Dugin-Zapadni kapitalizam je ustvari Satanizam
znači u savezu su sa satanistima ali nisu satanisti...to je znači ono kada domobrani vode sa ustašama srpski narod kozare u jasenovac a domobrani nisu sotanisti ali su u savezu sa sotanistima ustašama...sada sam shvatioПонављам - католици су јеретици. И као такви у савезу су са сатанистима. Јер им је обећано покатоличавање православних.
Nijedan prevarant i lopov ne nosi etiketu da je prevarant i lopov...ne piše tako
jel putin nosi etiketu da je zlikovac ?Nijedan prevarant i lopov ne nosi etiketu da je prevarant i lopov...
Zato mora neko da vam prevede (nacrta) sta zapravo pise
Ne nosi etiketu da je zlocinac...ali ni obmanjujucu etiketu da je nesto pozitivno (kao kreatori/vlasnici dolara). On je ono sto jeste - ne *marketinguje*. Tako da ti je pokusaj analogije neuspesan.jel putin nosi etiketu da je zlikovac ?
Znači zločinac jeNe nosi etiketu da je zlocinac...
Možda ti samo nisi dobro upoznat s kršćanskim repertoarom?iz hriscanskog repertoara NISTA
Ne znam kakvim si *spektakularnim* misaonim operacijama izveo taj zakljucak iz onog sto sam napisao - to prevazilazi moje sposobnosti shvatanja. To svakako nisam tvrdio (kao ni suprotno od toga). Pisao sam o njemu samo kao o *marketing objektu* tj. da to nije (za razliku od dolarske novcanice)Znači zločinac je
Nisam upoznat skoro nikako (a posebno dobro)...ali oni koje sam citirao/kopirao su mi delovali kao da jesu dovoljno upoznatiMožda ti samo nisi dobro upoznat s kršćanskim repertoarom?
znamNe znam kakvim si *spektakularnim* misaonim operacijama izveo taj zakljucak iz onog sto sam napisao - to prevazilazi moje sposobnosti shvatanja. To svakako nisam tvrdio (kao ni suprotno od toga). Pisao sam o njemu samo kao o *marketing objektu* tj. da to nije (za razliku od dolarske novcanice)
Ако уклоне Порфирија, Качавенду, Пахомија и остале манијаке, Србији би учинили велику услугу ..
Титова црква и не може другачије...а православну још ниси ни видоПравославна црква је спрдачина.
Ako je u pitanju Ruska, jesam, to je tek tezak hedonizam.Титова црква и не може другачије...а православну још ниси ни видо
Руска је јеврејска баханалија, пола су јој епископа Лџбт Јевреји, који циљнo пишају по моралу и правој вери обичне раје...Ako je u pitanju Ruska, jesam, to je tek tezak hedonizam.
Drago mi je da znas da ljudi normalne pameti *ne razumeju* pogresne zakljucke i logicke greske...
Nijedan prevarant i lopov ne nosi etiketu da je prevarant i lopov...
Zato mora neko da vam prevede (nacrta) sta zapravo pise
Sataniste sam stavio na ignore, taj lik je odavno kod mene tako.@Patata Caliente forumski glasnogovornik NATO pakta, duboke drzave i uposlenik RANDa i Viktorije Nuland otvoreno govori ovde da je Satanista
On je 100% proNATO i antiruski orijentisan
Pogledajte prilog 1653723
Sataniste sam stavio na ignore, taj lik je odavno kod mene tako.