У току је Седма Београдска НАТО недеља

Ne moraš ceo , nego na prijem ne ideš bez torbe dal ženske ili muške one egzekjutiv i u njoj metar alu folije.

Celu tortu u foliju i smuvao u tašnu, stvarno nema smisla :(

678c270b210dd0261e7438e0ea5bdce3.jpg
 
још само да се учланиш у Вођину партију, и ето тебе за помоћника Вулину. научио си да аплаудираш, друго ти ништа није потребно.
Stari, zadrti i iskreni komunista. Šta očekuješ da radi :mrgreen:
 
gde su
Mica Zavetnica
Levijatan
Miša Vacić
1389
1389pro
SrS

da iziđu i kažu STOP
Заборавио си нa нео-стаљинистичку "љевичарску" организацију "СКОЈ" којa је Анрија Левија гађала тортом зато што је деведесетих био против злочиначке политике Смрдљошевића; ништа их не дотиче што је тај генијални Француз помагао Алжирски покрет за независност од Француске када је то било заiебано, важан им је само њихов Слобо.
И они се напрасно смирише...
 
NATO ORGIJE NA KOSOVU: KFOR ORGANIZUJE PROSTITUCIJU devojaka iz Crne Gore!
17 novembra 2019


Devojke iz Crne Gore organizovano odlaze tokom vikenda na Kosovo i Metohiju kako bi se bavile prostitucijom.

Najveći broj devojaka koje odlaze na KiM su sa severa Crne Gore, ali ih ima i iz Podgorice. One organizovano odlaze u Peć, Đakovicu i Prištinu, a sve se odvija pod organizacijom KFOR-a.

– Prostitucija cveta na KiM i sve to pod pokroviteljstvom KFOR-a. Devojke iz Crne Gore vikendom odlaze u više gradova radi prostitucije. U svakom gradu postoje ljudi koji sve ilegalno organizuju, u apartmanima koji služe samo za to – kaže izvor iz MUP-a Srbije.

Oni angažuju vozača iz Berana, Rožaja ili Bijelog Polja, koji devojke odvozi do granice, a tamo ih čeka drugo vozilo koje ih dalje odvozi na unapred ugovorena mesta.

Njih obezbeđuju Albanci iz kriminalnog miljea, oni ih preuzimaju, obezbeđuju smeštaj i hranu, ali i klijentelu.

Najviše ih ima u hotelu “Grand” u Prištini, a one uveče mogu da se vide i na ulicama grada, gde otvoreno nude svoje seksualne usluge.

Albanci u poslednjih nekoliko godina premestili prostituciju u okrilje privatnih domova i poslovne pratnje, kako ne bi bili otkriveni.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

..... ..... .....
 

Back
Top