У току акција под називом "пад зида", циљ је рушење Вучића

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.412
Данас је у Малом Зворнику у току акција кодног назива „пад зида“. Циљ је рушење председника Србије Александра Вучића.

У томе учествује и врх Социјалистичке партије Србије (СПС), и све стране структуре са једним јединим циљем - да сруше Вучића.

Све је кординисано, ништа није случајност и такав кодни назив је ова акција добила у једној страној амбасади, преносе вечерње Новости.

Како се може видети на сликама које следе, ту одборници Александар Којић и Липовац из Нове ДСС.

Наиме, окупљање почело око 09.30 сати , уз гласну музику и говоре мржње против председника Србије.

Тачна локација одржавања овог скупа је обала реке Дрине, улица Дринска испод вртића Црвенкапа.

https://www.politika.rs/scc/clanak/626128/U-toku-akcija-pod-nazivom-pad-zida-cilj-je-rusenje-Vucica
1722711656411.png

Sad ne znam da li je ovo upozorenje građanima da ne idu ili da idu?

Sada kada je i Putina prodao ne ostaje mu nista drugo nego sam sebi da presudi. Lopurda i izdajnik najgore vrste!
Nismo mi te sreće, a ima ih takvih kao on koliko hoćeš. Evo sad se bore i za životnu sredinu ne bi li mogli i oni da dobiju deo litijumske provizije. Mi Srbi kao da smo Boga gađali kamenjem, pa nas sad kažnjava ovakvim vlastima i kandidatima. Od pre Broza.

Ja vidim samo propagadnu akciju da se borba za litijum prebaci na teren izmišljene borbe protiv predsednika. Impresivno je da on sebe podmeće da bi gurao stranu kompaniji da truje narod. To može samo teško ucenjen čovek, nemam drugo objašnjenje.
Nzm, vidim neprestano korišćenje litijuma, što kao opasnosti, što kao “razvojne šanse”, ne bi li se isprepadani narod držao u svom biračkom toru. Inače su baš nasekirani za sudbinu srpskog naroda, i jedni i drugi.

kao dozivotni precednik je jako tesko srusiti ga!
Sudbina Ćausevskog, Gadafija pa mozda i jos nekog diktatora je za tipovanje 1u 0.
Nemoj tako, za to treba samo jak opozicioni kandidat na predsedničkim izborima i to je sve. A kada bi Đilas to dozvolio?

I tako sad čekamo da Vučku istekne drugi mandat, zamisli kakav bi to skandal bio da je neko (a ne Đilas koji nema podršku) uspeo da napravi nešto u duelu sa AV?

Ko svesno glasa za Ponoša od 17% samo da bi Đilas vodio opoziciju dok je živ nema šta sa se roguši na AV.

Nemoj tako, za to treba samo jak opozicioni kandidat na predsedničkim izborima i to je sve. A kada bi Đilas to dozvolio?

I tako sad čekamo da Vučku istekne drugi mandat, zamisli kakav bi to skandal bio da je neko (a ne Đilas koji nema podršku) uspeo da napravi nešto u duelu sa AV?

Ko svesno glasa za Ponoša od 17% samo da bi Đilas vodio opoziciju dok je živ nema šta sa se roguši na AV.
Dobra opaska...!

Nzm, vidim neprestano korišćenje litijuma, što kao opasnosti, što kao “razvojne šanse”, ne bi li se isprepadani narod držao u svom biračkom toru. Inače su baš nasekirani za sudbinu srpskog naroda, i jedni i drugi.

Da li misliš da je litijum opasnost ili misliš da je on "razvojna šansa"?

Ne postoji razvojna šansa ako truješ sopstveni narod i zemlju u geopolitičkim odnosima pozicioniraš kao rudarsku koloniju. To nije nikakva razvojna šansa, već napredno nazadovanje.

Back