U Teheranu je zabranjeno šetati psa na javnim mestima

Vlasnici moraju da se ponasaju kako zakon u predmetnom gradu kaze.
Kod mene zakon kaze da za mog psa nije potreban ni povodac.
A ko u Teheranu ili Rijadu, Kabulu, uopste i ima psa taj nije normalan.

- - - - - - - - - -

Imaju oni ( zatucani muslimani) problema u civilizaciji. I ne samo sa psima, ali ovde su psi tema.
Kad me vide sa psom prelaze na drugu strane ulice, ali ne zato sto se boje mog psa
nego se boje da ih slucajno pas ne dotakne jer onda moraju da se peru 7x i da pri tome citaju neke sure
.

i zato je ekstra imati psa gde god su takvi :D mislim ovde nemam psa, ali tamo bih furao dve akite samo zbog tog zadovoljstva da vidim kako nindze beze na drugu stranu ulice. :mrgreen:

i zato je ekstra imati psa gde god su takvi :D mislim ovde nemam psa, ali tamo bih furao dve akite samo zbog tog zadovoljstva da vidim kako nindze beze na drugu stranu ulice. :mrgreen:

I za mene ( za psa nije, njega boli ona stvar za obicajnu mrznju pasa) je uzitak kad ih vidim kako sa sitnom decom , a odevene u neke crne odezde
( kao i ova budaletina, mama iz filma) prelaze demonstrativno na drugu stranu ulice.

Cudno je nesto drugo ( ja pse imam vec dvadeset godina) i ja to jednostavno ne umem da razumem.
Ta decica zele i vole pse, zele da ih pomiluju, zeli to i moj pas ( obozava bas malu decu) i ova stoka ih uci da mrze drustvo
u kome zive, odrastaju.
Ja imam rasu ( to je moj izbor bas zbog situacija sa decom bilo kakvom, ali i drugim psima) koja je stvarno ocaravajuca
romeo.jpg

Prilozi

• PA195145.jpg
    PA195145.jpg
    141,6 KB · Pregleda: 2
Једноставно људи мрзе наметање западних вредности, и не само то, они желе да наметну своје вредности тамо где су се населили.
Ma kakve bre te zapadne vrednosti spospale, ja sam sa zivotinjama ( macka, pas) odrasla u Zajecaru, a to je Istok, bez zivotinja mi je zivot prazan,
kakve to veze sa nekakvim zapadom ima.

PC275351s.jpg

Pozdravlja te moj Romeo i porucuje da ne seiris bas toliko protiv njegaz:lol:

Ma kakve bre te zapadne vrednosti spospale, ja sam sa zivotinjama ( macka, pas) odrasla u Zajecaru, a to je Istok, bez zivotinja mi je zivot prazan,
kakve to veze sa nekakvim zapadom ima.

Pogledajte prilog 530282
Pozdravlja te moj Romeo i porucuje da ne seiris bas toliko protiv njegaz:lol:

Па бре није исто кад имаш пса у дворишту на селу и кад га држиш у стану, спаваш и једеш с њим, кад преносиш трећим лицима његове поруке на нету итд.

Уосталом, зар није бора пре више од 30 година спевао ону о Амстердаму, кучићи по улицама каку, тада је ето некоме из Србије то било необично, данас би му се чудили да тако нешто помене у песми јер су товари гомана ето постали наша свакодневица.

Дакле, није истина да је све како је било и раније, та мода нам је ипак стигла са Запада.

Па бре није исто кад имаш пса у дворишту на селу и кад га држиш у стану, спаваш и једеш с њим, кад преносиш трећим лицима његове поруке на нету итд.

Уосталом, зар није бора пре више од 30 година спевао ону о Амстердаму, кучићи по улицама каку, тада је ето некоме из Србије то било необично, данас би му се чудили да тако нешто помене у песми јер су товари гомана ето постали наша свакодневица.

Дакле, није истина да је све како је било и раније, та мода нам је ипак стигла са Запада.
Ne, covek ili voli zivotinje ili ih mrzi, kao ti na primer.
Nema to veze sa Istokom i Zapadom. Od kud onda to da je ruski predsednik jos ludji od mene ili kraljice Eliizabete
za psima, a opet ova moja kancelarka kao i ti pse ochima ne moze da vidi. Znaci da je stvar psiholoshka, ti i ona ste samozivi,
ljudi bez milosti i empatije.

Ne, covek ili voli zivotinje ili ih mrzi, kao ti na primer.
Nema to veze sa Istokom i Zapadom. Od kud onda to da je ruski predsednik jos ludji od mene ili kraljice Eliizabete
za psima, a opet ova moja kancelarka kao i ti pse ochima ne moze da vidi. Znaci da je stvar psiholoshka, ti i ona ste samozivi,
ljudi bez milosti i empatije.

А Хитлер?

On je bio vegan i nepusac, on je nenormalan ( bio), on nije tema.
Ja jedem, pijem, volim sve sto i mladi i stari vole, nema tu poredjenja.

Ма пусти ти непушач, обожавао је псе. Канцеларка ваљда има фобију јер су је напали, Путко је искомплексирани кепец који лечи свје комплексе држећи велике псе, рвући се са медведима и јашући тигрове, а ја само констатујем колико смо каонарод дебили и подложни туђим утицајима и манипулисању,
Па ми смо бре дошли дотле да градоначелник оптужује људе да држе псеће вилице у замрзивачима ако траже одштету за ујед пса. И јавно објављује да ће их осигуравајућа друштва подврћи истрази, а већ сад треба да иду да препознају пса који их је ујео, вероватно ако овај негира иде се на двоструко суочавање итд...

- - - - - - - - - -

I *deca* itekako mogu da budu zla.Jednostavno rodjena zla.Dok nijedan pas nije rodjen zao nego postane takav zahvaljujuci ljudima.

Јеси ти рођен такав или ти је то што манифестујеш овде стечено?

Ma da, ovaj kepec pa zato voli pse, ja sam valjda luda pa zato volim pse i macke, mislim, stvarno preterujes.
Psi ( narocito teheranski) nemaju s nama u Srbiji nikakve veze, imamo mi mnogo vaznije probleme od pasa koji
pisaju i kenjaju po ulicama.

Па писало је да воли велике псе, за разлику од Обаме који је држао ваљда неког тамо смешног. Неки би рекли,то је одраз персоналитија, Путин има снажан персонаилити као и његови пси, а ја бих рекао комплекси.

А тек ово:

Psi ruskom lideru ne služe samo za zabavu, već i da malo "uplaši" protivnika. On je naime na jedan sastanak 2007. godine sa nemačkom kancelarkom poveo i svog labradora.

"Pas vam ne smeta, zar ne? Ona je prijateljski nastrojena i siguran sam da će se tako i ponašati", rekao je Putin tokom sastanka. Ali pas joj je veoma smetao, jer nemačka kancelarka ima veliki strah od pasa, nakon što ju je jedan ugrizao 1995. godine. On se kasnije pravdao kako nije znao da se kancelarka toliko plaši.

Nisu psi jedine životinje koje ruski predsednik voli. On naime obožava i da jaše konje. Poznata je njegova fotografija kako go do pojasa jaše konja.

И ови се још церекају као идиоти, ко је овде луд?

А то д аимамо много важније проблеме, свакако их имају и они у Ирану, али ето, то им не смета да имају чисте улице и паркове, и да им људе и децу не вијају џукеле по улицама.

Ruski ili američki predsednici ne žive u 60 kvadrata u zgradi sa 50 stanova i zidovima od stiropora, njihovi psi se ne istovare ispred ulaza u zgradu ili na sred trotoara i njihovi psi ne skaču oko nogu nepoznatih ljudi dok se oni vraćaju umorni sa nekog posla-

Za držanje psa treba imati uslove. Dvorište i kuću.

I na zapadu u zgradama treba dozvola svih stanara za držanje psa .

Imala sam u kući psa 10 i više godina, nikada u dvorištu nisam videla njegov izmet, ali zato svuda po Bgd nailazim na izmet pasa .. što dovoljno govori - pas zna za red, samo ga "moderni" čovek svede na nivo da postane ono što nije

Da, u pravu si za scenu i situaciju sa Angelom Merkel, Poznato je ( a i njih dvoje se dovoljno dobro poznaju) da ona ima panican strah od pasa
( zasto, kako nije ni vazno) i on, onako KGB majstor dramaturgije dovodi svog psa, nonshalantno ( labradori su dobrice, ali samo za ljude koji vole pse),
usput je i pita ( iako sve zna) kao uljudno i pristojno da li se boji pasa. Tu je on sebi pucao u nogu, svi su se cudili da je bio tako i nevaspitan i nepristojan,
a on je poznat da uvek razmisli pre nego sto nesto uradi. Ali iz KGB koze se ne moze.

Ruski ili američki predsednici ne žive u 60 kvadrata u zgradi sa 50 stanova i zidovima od stiropora, njihovi psi se ne istovare ispred ulaza u zgradu ili na sred trotoara i njihovi psi ne skaču oko nogu nepoznatih ljudi dok se oni vraćaju umorni sa nekog posla-

Za držanje psa treba imati uslove. Dvorište i kuću.

I na zapadu u zgradama treba dozvola svih stanara za držanje psa .

Imala sam u kući psa 10 i više godina, nikada u dvorištu nisam videla njegov izmet, ali zato svuda po Bgd nailazim na izmet pasa .. što dovoljno govori - pas zna za red, samo ga "moderni" čovek svede na nivo da postane ono što nije

ovako nekako i ja razmisljam, a zgrada mi uopste nema tanke zidove ili losu izolaciju bilo kakve vrste.

ipak, psa bih kupio jedino ako imam kucu... a kuce ne volim, jedino to vidim kao dobru stranu kuce... moze se imati pas. :D

mislim, moze i u stanu, ali nije mi to bas idealna situacija... ni za mene, ni za komsije, ni za psa samog.

ali ako ikada budem imao kucu sa velikim dvoristem, kupicu psa. velikog psa. ne zato sto imam kompleks, nego volim velike pse.

a kada ga budem setao, ima da nosim onu kesicu kretensku i da skupljam iza njega.

Da, u pravu si za scenu i situaciju sa Angelom Merkel, Poznato je ( a i njih dvoje se dovoljno dobro poznaju) da ona ima panican strah od pasa
( zasto, kako nije ni vazno) i on, onako KGB majstor dramaturgije dovodi svog psa, nonshalantno ( labradori su dobrice, ali samo za ljude koji vole pse),
usput je i pita ( iako sve zna) kao uljudno i pristojno da li se boji pasa. Tu je on sebi pucao u nogu, svi su se cudili da je bio tako i nevaspitan i nepristojan,
a on je poznat da uvek razmisli pre nego sto nesto uradi. Ali iz KGB koze se ne moze.

Па чак и да воли псе, човече, они треба да причају о стварима од којих зависе стотине милиона људи, а он довео џукелу да се мота около.
Ја рецимо немам страх од паса, ма шта ти мислила, али једноставно мислим да није пристојно да ни нормално да ме било какав пас или нека друга животиња заскаче.
Кад сам пре пар година био по први пут код једног женоног рођака, ми улазимо у двориште, а према нама трчи ретривер, сав раздраган, хоће да скаче по нама. Ја га отерам и рекох овом лику, иако сма га први пут видео, немој да скаче по мени, то није нормално.
Видим не би му право, мада ми се извинуо, и одвео га негде.
После као у причи, па оно, скаче он, воли да се игра, људи ето, ваљда им симпатично, али оно, једном му дошли неки ликови у вези посла, овај кренуо да скаче по њима и свеих испрљао, они били збуњени, ја га гледам и мислим се, шта је теби човече, једеш ли ти бунике или шта, долазе ти људи у кућу ти пушташ џукелу да скаче по њима и д аих прља и још ти је то симпатично.

- - - - - - - - - -

ovako nekako i ja razmisljam, a zgrada mi uopste nema tanke zidove ili losu izolaciju bilo kakve vrste.

ipak, psa bih kupio jedino ako imam kucu... a kuce ne volim, jedino to vidim kao dobru stranu kuce... moze se imati pas. :D

mislim, moze i u stanu, ali nije mi to bas idealna situacija... ni za mene, ni za komsije, ni za psa samog.

ali ako ikada budem imao kucu sa velikim dvoristem, kupicu psa. velikog psa. ne zato sto imam kompleks, nego volim velike pse.

a kada ga budem setao, ima da nosim onu kesicu kretensku i da skupljam iza njega.

Ма шта се устручаваш Србине, ја кад сам живео давно на Врачару, у згради све неки старци који једва ходају, и сваки има по џукелу, и кад почне један да лаје, остали га следе, цела зграда одјекује од псећег лавежа, шатро елитно насеље, огромна цена квадрата, нити дете можеш да видиш, ни колица ни дечји плач да чујеш, све пуно џукела, језа да те ухвати, шта ли ће бити с овим народом за пар деценија?

Ne znam od kuda pravo ljudima da vređaju? Može da ti se ne dopada moj stav, ili mišljenej ali da procenjuješ stepen mog iq malo je ružno, nevaspitano i vrlo podlo.

Na žalost time pokazuješ da si samo jedna loša osoba koja na proverama za držanje bilo čega ne bi prošla .

Misliš na ono vređanje kad si napisla da brnjice nose i oni koji su ih birali?

Back