ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Uh, ne družim se ja sa zločincima i ostalim gubitnicima. Ali možda dođem jednom u Teheran da te posetim, ko zna?
Не знам д али ћеш ти да дођеш до Техерана, али Техеран ће извесно доћи до тебе.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, ne družim se ja sa zločincima i ostalim gubitnicima. Ali možda dođem jednom u Teheran da te posetim, ko zna?
Није Минго причао само о исламу. Биле су веома паметне беседе о Персији, и свој тој култури.
Има ли неких информација о Мингу....знам да се распитивао како доћи и остати у Катару, мада је био заинтересован и за КСА, што
је вероватно и реализовао...мада мора да муку мучи због Интернета и Крстарице, или је негде где се не сме...али, искрено недостаје.
Не знам д али ћеш ти да дођеш до Техерана, али Техеран ће извесно доћи до тебе.
Svaki put kad dođeš ugrad, znam.
Znam d ajesi, tako sam i napisao. Ali i da mrziš grad u kom živiš, valjda zato i sanjaš o Teheranu?
А ти мислиш да у Катару или у КСА немају нет?
Од тебе се и не може очекивати ништа боље ни више од личног нивоа дискусије. личних прозивки и будалаштина, све док сваку тему на којо се појавиш потпуно не засереш.
Генерално пси на јавним местима нису проблем уколико имају и брњицу, што већина власника занемари.
Генерално пси на јавним местима нису проблем уколико имају и брњицу, што већина власника занемари.
Могао би нешто поближе о том "нету"....чисто информативно...мени као лаику...? Хвала !
Pa da, ja zaserem temu kad god ti pozivaš na trovanje pasa ili na mržnju prema Beogradu. Bravo.
Зар то (брњица) није корисније увести у нашу скупштину.....било би пуно мање штете по народ...?!?
Ne svi, već oni za koje zakon to traži. Ali na povocu svakako, dok se ne dođe do mesta na kome se psi puštaju.
А кад се усере и испиша усред парка или насред улице?
Пишају и серу и људи на јавним местима, па им нико не забрањује излазак.
Не знам како је тамо где ти живиш, али иначе људи од старих времена праве километре и километре каналозационе мреже, и имају wc шоље у купатилима које им користе за то.
А нешто не верујем да те тековине цивилизације користе пси.
Реци то оној пијаници што пиша испред улаза у зграду.
Ne svi, već oni za koje zakon to traži. Ali na povocu svakako, dok se ne dođe do mesta na kome se psi puštaju.
Imaju oni ( zatucani muslimani) problema u civilizaciji. I ne samo sa psima, ali ovde su psi tema.Pas je necista zivotinja po Koranu, nista cudno.
Није ово политика, ово је хроника, а и тема су пси.
- - - - - - - - - -
Ја бих ставио свим псима, из превентивног разлога.
Типа лабрадор је мирна и дружељубива раса, ал' ако му је власник идиот или га комшијина деца гађају камењем, он ће постати агресиван.
То је чисто ради сигурности, иначе волим и псе и мачке, тако да мој профил није адекватан за неке дебате
- - - - - - - - - -
Пишају и серу и људи на јавним местима, па им нико не забрањује излазак.
Чекај бре, ти упоређујеш то што се неко некад испишао негде не треба са чињеницом да се пси не истоварају нигде другде него баш у нашим парковима и на улицама?
Što se tiče toga onda bi nam pola države hodalo sa brnjicama. Ne mogu samo oni izabrani da nose, neka nose i oni koji su ih birali,
Prepoznao si se?
To je greška da je labrador mirna rasa, video sam više puta kako se tuku, uglavnom prvi počnu. Ali oni spadaju u grupu koja mora da ima korpu. Srednji i mali psi ne moraju.
- - - - - - - - - -
Izgleda da imam previše pijanica... ili se tu računaju i ovi došli iz neke zabiti? Nekako prečesto imamo mogućnost da vidimo ljudske krajnje proizvode na ulicama i pored grmlja. Ili mamu/tatu koje mrzi da odu do toaleta, pa detetu samo svuku gaće i opaaa.
- - - - - - - - - -
Ti si suviše glupa za ozbiljnu raspravu. Na tvoju žalost, moram da ti napišem da ja nemam psa. Ali mogu da stavim brnjicu izložbenim tigricama.