U Teheranu je zabranjeno šetati psa na javnim mestima

Није Минго причао само о исламу. Биле су веома паметне беседе о Персији, и свој тој култури.

Има ли неких информација о Мингу....знам да се распитивао како доћи и остати у Катару, мада је био заинтересован и за КСА, што
је вероватно и реализовао...мада мора да муку мучи због Интернета и Крстарице, или је негде где се не сме...али, искрено недостаје.

Има ли неких информација о Мингу....знам да се распитивао како доћи и остати у Катару, мада је био заинтересован и за КСА, што
је вероватно и реализовао...мада мора да муку мучи због Интернета и Крстарице, или је негде где се не сме...али, искрено недостаје.

А ти мислиш да у Катару или у КСА немају нет?

Znam d ajesi, tako sam i napisao. Ali i da mrziš grad u kom živiš, valjda zato i sanjaš o Teheranu?

Од тебе се и не може очекивати ништа боље ни више од личног нивоа дискусије. личних прозивки и будалаштина, све док сваку тему на којо се појавиш потпуно не засереш.

Од тебе се и не може очекивати ништа боље ни више од личног нивоа дискусије. личних прозивки и будалаштина, све док сваку тему на којо се појавиш потпуно не засереш.

Pa da, ja zaserem temu kad god ti pozivaš na trovanje pasa ili na mržnju prema Beogradu. Bravo.

Генерално пси на јавним местима нису проблем уколико имају и брњицу, што већина власника занемари.

Зар то (брњица) није корисније увести у нашу скупштину.....било би пуно мање штете по народ...?!?

Генерално пси на јавним местима нису проблем уколико имају и брњицу, што већина власника занемари.

А кад се усере и испиша усред парка или насред улице?

- - - - - - - - - -

Могао би нешто поближе о том "нету"....чисто информативно...мени као лаику...? Хвала !

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_service_providers_in_Saudi_Arabia

- - - - - - - - - -

Pa da, ja zaserem temu kad god ti pozivaš na trovanje pasa ili na mržnju prema Beogradu. Bravo.

Бре тема је о Техерану, који је заостао, где у парковима нема пасјих говаха, и где нема изуједане деце, шта ти није јасно?

Зар то (брњица) није корисније увести у нашу скупштину.....било би пуно мање штете по народ...?!?

Није ово политика, ово је хроника, а и тема су пси.

- - - - - - - - - -

Ne svi, već oni za koje zakon to traži. Ali na povocu svakako, dok se ne dođe do mesta na kome se psi puštaju.

Ја бих ставио свим псима, из превентивног разлога.

Типа лабрадор је мирна и дружељубива раса, ал' ако му је власник идиот или га комшијина деца гађају камењем, он ће постати агресиван.

То је чисто ради сигурности, иначе волим и псе и мачке, тако да мој профил није адекватан за неке дебате z:D

- - - - - - - - - -

А кад се усере и испиша усред парка или насред улице?

Пишају и серу и људи на јавним местима, па им нико не забрањује излазак.

Не знам како је тамо где ти живиш, али иначе људи од старих времена праве километре и километре каналозационе мреже, и имају wc шоље у купатилима које им користе за то.
А нешто не верујем да те тековине цивилизације користе пси.

Не знам како је тамо где ти живиш, али иначе људи од старих времена праве километре и километре каналозационе мреже, и имају wc шоље у купатилима које им користе за то.
А нешто не верујем да те тековине цивилизације користе пси.

Реци то оној пијаници што пиша испред улаза у зграду.

Реци то оној пијаници што пиша испред улаза у зграду.

Чекај бре, ти упоређујеш то што се неко некад испишао негде не треба са чињеницом да се пси не истоварају нигде другде него баш у нашим парковима и на улицама?

Vlasnici moraju da se ponasaju kako zakon u predmetnom gradu kaze.
Kod mene zakon kaze da za mog psa nije potreban ni povodac.
A ko u Teheranu ili Rijadu, Kabulu, uopste i ima psa taj nije normalan.

- - - - - - - - - -

Pas je necista zivotinja po Koranu, nista cudno.
Imaju oni ( zatucani muslimani) problema u civilizaciji. I ne samo sa psima, ali ovde su psi tema.
Kad me vide sa psom prelaze na drugu strane ulice, ali ne zato sto se boje mog psa
nego se boje da ih slucajno pas ne dotakne jer onda moraju da se peru 7x i da pri tome citaju neke sure.

Prilozi

• DSC_0004[1].jpg
    DSC_0004[1].jpg
    144,5 KB · Pregleda: 1
Није ово политика, ово је хроника, а и тема су пси.

- - - - - - - - - -

Ја бих ставио свим псима, из превентивног разлога.

Типа лабрадор је мирна и дружељубива раса, ал' ако му је власник идиот или га комшијина деца гађају камењем, он ће постати агресиван.

То је чисто ради сигурности, иначе волим и псе и мачке, тако да мој профил није адекватан за неке дебате z:D

- - - - - - - - - -

To je greška da je labrador mirna rasa, video sam više puta kako se tuku, uglavnom prvi počnu. Ali oni spadaju u grupu koja mora da ima korpu. Srednji i mali psi ne moraju.

- - - - - - - - - -

Чекај бре, ти упоређујеш то што се неко некад испишао негде не треба са чињеницом да се пси не истоварају нигде другде него баш у нашим парковима и на улицама?

Izgleda da imam previše pijanica... ili se tu računaju i ovi došli iz neke zabiti? Nekako prečesto imamo mogućnost da vidimo ljudske krajnje proizvode na ulicama i pored grmlja. Ili mamu/tatu koje mrzi da odu do toaleta, pa detetu samo svuku gaće i opaaa.

- - - - - - - - - -

Što se tiče toga onda bi nam pola države hodalo sa brnjicama. Ne mogu samo oni izabrani da nose, neka nose i oni koji su ih birali,

Prepoznao si se?

Ti si suviše glupa za ozbiljnu raspravu. Na tvoju žalost, moram da ti napišem da ja nemam psa. Ali mogu da stavim brnjicu izložbenim tigricama.

To je greška da je labrador mirna rasa, video sam više puta kako se tuku, uglavnom prvi počnu. Ali oni spadaju u grupu koja mora da ima korpu. Srednji i mali psi ne moraju.

- - - - - - - - - -

Izgleda da imam previše pijanica... ili se tu računaju i ovi došli iz neke zabiti? Nekako prečesto imamo mogućnost da vidimo ljudske krajnje proizvode na ulicama i pored grmlja. Ili mamu/tatu koje mrzi da odu do toaleta, pa detetu samo svuku gaće i opaaa.

- - - - - - - - - -

Ti si suviše glupa za ozbiljnu raspravu. Na tvoju žalost, moram da ti napišem da ja nemam psa. Ali mogu da stavim brnjicu izložbenim tigricama.

Ne znam od kuda pravo ljudima da vređaju? Može da ti se ne dopada moj stav, ili mišljenej ali da procenjuješ stepen mog iq malo je ružno, nevaspitano i vrlo podlo.

Na žalost time pokazuješ da si samo jedna loša osoba koja na proverama za držanje bilo čega ne bi prošla .

Back