Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 11.204
Свашта се ту може открити...Ne znam al sam vidjao te u crnom doduse lice je otkriveno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свашта се ту може открити...Ne znam al sam vidjao te u crnom doduse lice je otkriveno.
pa sta ?Joj šta ću sad, a već kupila kartu za Cirih
sexy fantomka stajlingСвашта се ту може открити...
Pogledajte prilog 1605176
ama oni ne priznaju ni nasu crkvu .... onda osudjuj i to...Оштро треба осудити ово кршење верских права муслимана у Швајцарској!!!
Свако кршење верских права од стране дивљих западњака осуђујем најоштрије!!!ama oni ne priznaju ni nasu crkvu .... onda osudjuj i to...
a njih zabole ...
Апсолутно си у праву. Зато су њихове породице јаке, имају пуно деце и нема изопачености код њих. Сачували су своје жене! И отац Арсеније је говорио о томе.i onda turcin LUD ?
ne bih reko.... po tom pitnaju je turcin pametan covjek , on kuci ima trbusnjak i veselo veselo a ti masnu kosu iscepane helanke sto je daleko od veselog moj burazeru ! smo anskioznost i depresija
tako jeЖена на улици треба да изгледа овако:
Pogledajte prilog 1605215
А у кући, са мужем овако:
Pogledajte prilog 1605216
Ako nemaš zašto se brineš?Oklen mi burka
Znao sam i znam da dosta švajcaraca prosto tretira to kao neku vrstu zakona ali nisu svi srećni zbog toga.U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Ma zezanja radiAko nemaš zašto se brineš?
Их, шта да брине кад има и за Алаха и за Абдулаха!Ako nemaš zašto se brineš?
Imaju Grcka i Malta.Глупости.
Ниједна европска држава нема званичну религију, осим теоретски пар протестантских монархија.
Isto i za Srbiju sa sve sns bandom veruju da je ''poslednja slobodna zemlja u Evropi''.јер се у европским десничарским круговима Швајцарска стално представља као некаква обећана земља.
Burka je zabranjena i u Bugarskoj.U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Уместо што забрањујете, треба мало да учите од муслимана. Уместо да и ви, ми сви који смо немуслимани, чувамо своје жене, ми смо их пустили да се облаче ко дроце и после нам ђаво крив кад дође до распада породице, морала, нације, друштва, итд.Burka je zabranjena i u Bugarskoj.