- Poruka
- 77.555
U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Da li ste znali?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao. Od kada je to?U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Ništa, ostavi burku kući. Šta je koga uopšte briga koje si vere? Tvoja stvar.Joj šta ću sad, a već kupila kartu za Cirih
Nisam znao. Jel si siguran?U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Moraćeš da se skineš golaJoj šta ću sad, a već kupila kartu za Cirih
Da. Video sam kao vest za Zanimljivosti, proverio i vidim da je istina. Rekoh, tema je ipak za PolitikuNisam znao. Jel si siguran?
Oklen mi burkaNišta, ostavi burku kući. Šta je koga uopšte briga koje si vere? Tvoja stvar.
Znači ni našu crkvu ne priznaju.Pitaj gulga (AI)
Da li je islam zvanična religija u Švajcarskoj
Ne, islam nije zvanična religija Švajcarske. Većina kantona u Švajcarskoj priznaje zvanične crkve, koje su ili katoličke ili švajcarske protestantske. U nekim kantonima priznate su i jevrejske kongregacije i starokatolička crkva.
Izgleda. Znači ne možeš da tražiš slobodno za Slavu ili BožićZnači ni našu crkvu ne priznaju.
Kalvinizam je njihova preovladjujuca hriscanska protestantska vera. Za razliku od nemackih luteranaca. Katolici u kantonima gde zive Italijani i Francuzi.Pitaj gulga (AI)
Da li je islam zvanična religija u Švajcarskoj
Ne, islam nije zvanična religija Švajcarske. Većina kantona u Švajcarskoj priznaje zvanične crkve, koje su ili katoličke ili švajcarske protestantske. U nekim kantonima priznate su i jevrejske kongregacije i starokatolička crkva.
– Е јаране, знаш да нам је Мујо ошо у Цирих.Joj šta ću sad, a već kupila kartu za Cirih
U Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
Е... Док заинтересована страна (сада у мањини) не стекне већину.Ozbiljna drzava
@комшија na haparatimaU Švajcarskoj je zabranjena burka na ulicama a islam nije priznat kao zvanična religija.
Da li ste znali?
I šta mi budisti onda da radimo?Kad dodje Kraljevina, Islam ce biti jedna od srpskih carskih religija, a mi cemo svi biti carski vjernici i ici u sve carske bogomolje, kako je uvjek bilo u srpskoj carevini, sabornost #1.