U susret uskrsu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogu i ja malo da catujem, nisam odavno :)
ajd pa da udruzenim snagama pokvarimo mirkinu temu :mrgreen:
ja sam poranila, malopre sam ih ofarbala jer sutra ne mogu. a ne mogu ni da ih slikam, aparat je negde pri dnu ranca :confused:

Ne farbam jaja, do pre koju god isli smo kod bake na selo,to mi je bilo uzivanje, i farbana jaja i ono kad napune korpicu s jajima i slatkisima pa sakriju ( najcesce ispod jelkice hehe) pa ja i braca se ubijemo od trazenja...Boze kakav adrenalin :) Divno.Ove god.cemo decko i ja kod mojih za uskrs...A cim bude bebe, upraznjavacemo taj slatki obicaj :)

sine a' ste vredne-
sve bojite jaja,
nikog na forumetu..
posto su mene izlozili
da farbam sutra zbog radi nekih kvazi razloga
koje sam zgutala jer mi se danas ni ne boju
otisla sam do pijace i ne znam kako spucala 2 soma na kojekakve sarene kurcobocije:)
al' je u tih 2 soma usla i korpica, molim lepo..

e, nego u susret uskrsu sam tela da priupitam
je l bi bilo nekog ljubaznog, kolkotolko dokonog i voljnog
da podrobno objasni tehniku saranja voskom

castim jaje :)

Brzo da se javim, pošto sam u gužvi

Jaja ofarbana
na ona karminom nikakvih primedaba
na ona u lukovini - takođe
ona u farbi
naređao ciga jaja a boje samo takve, ona plava je tirkiz, ljubaičasta toliko lepa da se i meni kja je ne volim dopala, zelena kivi zelena i to se farbajau na hladno.
Otroši se ja tu celih 200 din za farbe u svim bojama, skuvam jaja kao u kristalo (od istih ni naznake) uvežem u mrežice od kivija i pomarandži travke pobrljavke koje deca odabrala (jerbo Alfa dežura, a on se vrlo često istoiče kao umetnik u oslikavanju jaja akrilnim bojama) ja kao uvezala, <(pošto mi gadno da stavljam čarape) jaja daklem skuvana bez gubitaka (retko se tako dešava) a onda golgota.
Farbe (bonbonska boja se zovu) ofarbaše mi prste dok sam otvarala kesice, ako, mislim se, sad će i jaja lepo da se ofarbaju, a ono jok, nešto anemično, bledunjavo. I onda presipaj farbe u džezve, zagrevaj, kuvaj (uz gubitke) i kao ofarbasmo, nije loše ali ni slučajno kao kod cigana. Majku im njihovu, ko zna čime ih farbaju a onda budalama kao meni uvale sranjje-
Juče sam kao promenila mob, uzela neku novu fensi nokiju, ali mislim da ću da je uvalim deci, a da se ja vratim na moj lepi i dobri Sony k 800. Ništa se ne snalazim na nokiji, totalno mi je nelogična, onaj slajder me nervira i sl, softver za prebacivanje slika nisam instalirala, tako da kad se vratim na moj tel, slikaću jaja (nekarminisana) pa ću da postavim

Evo i ja završila sa mojim... ona jaja sa ''pozlatom'' su super ispala, varzilo nam je ispalo pink :mrgreen: , sve boje su ispale super, kao i svake godine... Ne znam kakvih problema vi imate, ja kad god kupim boje kod cige budu super, i to one obične u kesicama... niđe filozofije :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back