Brzo da se javim, pošto sam u gužvi
Jaja ofarbana
na ona karminom nikakvih primedaba
na ona u lukovini - takođe
ona u farbi
naređao ciga jaja a boje samo takve, ona plava je tirkiz, ljubaičasta toliko lepa da se i meni kja je ne volim dopala, zelena kivi zelena i to se farbajau na hladno.
Otroši se ja tu celih 200 din za farbe u svim bojama, skuvam jaja kao u kristalo (od istih ni naznake) uvežem u mrežice od kivija i pomarandži travke pobrljavke koje deca odabrala (jerbo Alfa dežura, a on se vrlo često istoiče kao umetnik u oslikavanju jaja akrilnim bojama) ja kao uvezala, <(pošto mi gadno da stavljam čarape) jaja daklem skuvana bez gubitaka (retko se tako dešava) a onda golgota.
Farbe (bonbonska boja se zovu) ofarbaše mi prste dok sam otvarala kesice, ako, mislim se, sad će i jaja lepo da se ofarbaju, a ono jok, nešto anemično, bledunjavo. I onda presipaj farbe u džezve, zagrevaj, kuvaj (uz gubitke) i kao ofarbasmo, nije loše ali ni slučajno kao kod cigana. Majku im njihovu, ko zna čime ih farbaju a onda budalama kao meni uvale sranjje-
Juče sam kao promenila mob, uzela neku novu fensi nokiju, ali mislim da ću da je uvalim deci, a da se ja vratim na moj lepi i dobri Sony k 800. Ništa se ne snalazim na nokiji, totalno mi je nelogična, onaj slajder me nervira i sl, softver za prebacivanje slika nisam instalirala, tako da kad se vratim na moj tel, slikaću jaja (nekarminisana) pa ću da postavim