U susret Jupiteru u Ribama

Nastia

Veoma poznat
Poruka
12.173
Jupiter je najveća od svih planeta, na tačan način odražavajući njegov princip koji nas vodi ka osećaju punoće i nudi veću, opsežniju viziju stvarnosti. Izražava osobine obilja, slobode, rasta i plodnosti; šireći naše vidike i donoseći oslobađanje od stega zbog kojih svet možemo gledati u uskim, steznim terminima. Njegov osećaj oslobođenja omogućava nam da se krećemo, istražujemo, razmišljamo i delujemo sa većim priznavanjem moći sopstvene samovolje.

Klasični izvori opisuju Jupiter kao „umeren“, jer se njegova sfera nalazi između rashladnog uticaja Saturna i goruće snage Marsa. Ne donosi destruktivne ekstreme koji ugrožavaju vitalnost, i prema tome se definiše kao „zagrevanje i vlaženje“, aktivna kombinacija svojstava koja okuplja stvari u harmoniji u podršci povećanju i rastu. Otuda je Jupiter poznat kao „Veliki blagotvor“, čija je suštinska priroda plodnost i kreativnost. Vlada sangviničnim humorom (krvlju), koji je povezan sa trostrukošću vazduha i nalazi svoje sedište u jetri, najvećem organu u telu. Zahvaljujući svom plodnom uticaju poznat je kao Gospodar obilja, simbol napretka koji nudi spremnu zalihu za naše fizičke, materijalne, mentalne i duhovne potrebe.

Kao sangvinik, Jupiter je liberalna planeta sa opuštajućim uticajem. Smirivanjem naših strepnji može se učiniti da nam oduzima svest o ograničenosti, ispunjavajući nas samopouzdanjem, optimizmom i radošću za život. Dok ruši granice nastale strahom, život se čini živopisnijim, prostranijim i punim prilika koje čekaju našu pažnju. Kad nas podstakne obećanje samopouzdanja, većina nas se oseća srećnijima, spremnijima da rizikuju i život shvate kao igru u kojoj moramo u potpunosti da se angažujemo i iskoristimo svaku priliku da se prepustimo svom osećaju sopstvene vrednosti. Njegova priroda je da se uvećava, naduvava i uvećava; njene krajnosti su povezane sa preterivanjem, pretjeranim popuštanjem, rasipništvom, površnom promocijom i lažnim obećanjima koja iskrivljuju stvarnost do neprepoznatljivosti.

O Jupiteru mislimo kao o planeti rasta i očekujemo da napreduje pod njegovim uticajem, ali mogućnosti koje on donosi zasnivaju se na većoj slobodi da mislimo i delujemo za sebe, manje sputane zatvorenim opcijama koje obično definišu naše izglede i izbore za nas . Takva sloboda zahteva svesnu svest o tome šta radimo, zašto to radimo i kako uravnotežujemo potrebu za trenutnim zadovoljenjem i potrebom za investiranjem u budućnost. Ako ne prepoznamo vrednost opreza i umerenosti, možemo se prevariti u iskorišćavanju prilika koje vode ka finansijskom neuspehu, duhovnom nezadovoljstvu ili dosadi i depresiji koje prate višak i prekomerno popuštanje. Jupiter ne nudi osvetu, ali dozvoljava nam da budemo arhitekte sopstvenog uništenja, dajući nam dovoljno užeta da se obesimo ako to zatražimo. Kao dobavljač bogate gozbe, Jupiter zna da će onima čija pohlepa premašuje potrebu na kraju biti žao što nisu uspeli da nametnu pristojnost.

Stoga je ova planeta simbol prirodne pravde, koja se ne sprovodi spolja, već se vidi da potiče iz naših sopstvenih postupaka. Lišeni mogućnosti da žrtvujemo drugog za svoje nevolje, prisiljeni smo da preuzmemo odgovornost za sebe i razmišljamo o tome koliko sloboda može biti destruktivna ukoliko je ne nadgledamo svesnom svešću. Evolucija svesti je Jupiterov pravi princip i na njega se gleda kao na zaštitnika filozofa, sveštenika, verskih vođa, sudija, zagovornika moralnih vrednosti i svih koji svesno teže da žive po višim principima. Njegova simbolika oličava duboko duhovnu suštinu koja poziva na uravnoteženo uvažavanje neukroćene prirode, poštovanje stvaralačke volje i Božansko osvetljenje, koje očekuje potčinjenost višem umu.

Simbol za Jupiter prikazuje polumesec duha usidren u krst materije; potpis kontakta sa božanskim osvetljenjem. Takve plemenite brige daju Jupiteru kraljevsku reputaciju, pa ako nije pogođen, deluje kao opšti značaj za one koji imaju moćan uticaj i ponašaju se dostojanstveno i časno. U drevna vremena se verovalo da kraljevi imaju svešteničke moći jer su na njih gledali kao na figurnu glavu kroz koju se Božanska volja manifestuje na zemlji. I sveštenicima i „Božanskom kralju“ pripisana je moć lečenja dodirom, koji su agensi Jupiterove isceliteljske, umirujuće moći. Savremena medicina nosi senke ovog verovanja u simbol koji se koristi za predstavljanje recepta, prvobitno deo rituala dizajniranog da saopšti Jupiterovu isceliteljsku energiju pacijentu pozivajući se na blagotvorno prosvetljenje za lekara. Sličan ritual se održava na pravnim sudovima gde se pre svedočenja zaklinjemo Bogom da ćemo reći istinu, celu istinu i ništa osim istine. Danas to radimo na bibliji, drevno smo to činili uz Jupiterovo žezlo.

U grčkoj mitologiji Jupiter je Zevs, nebeski otac, gospodar dana i kralj bogova. Nijedna zvezda ne blista tako jako kao njegova; Venera to ponekad može učiniti, ali ona je ograničena na jutarnja i večernja pojavljivanja i nikada ne može blistavo sijati iz nebeskog zenita. Jupiterov nebeski sjaj prikazuje vitalnost, moć, snagu i slobodu volje. Zevsovi prikazi generalno pokazuju da on nosi simbole suvereniteta koji su i danas ostali u ceremonijama kraljevske investicije. Lovorova kruna simbolizuje sjaj kreativnog razumevanja; žezlo vuče božansku inspiraciju na zemlju. Za Zevsa ovo često zamenjuje munja, koja ima moć da osvetli ili uništi svojom strašnom kosmičkom silom. [3] Zevs je slobodoljubiv, neskloni se konvencijama, prepušten sam sebi, izuzetno plodan u potomstvu i spreman da juri svaku priliku na način da bude prljav ili pošten. Ali on je takođe arbitar pravde čiji mitovi prikazuju lekciju da nam oslobođenje nudi izbore, ali izbori mogu dovesti do haosa. Ako svoju slobodu ne koristimo pametno, ona može postati izvor sopstvenog poništavanja i na kraju nas vratiti na ograničenja.

Jupiter u psihološkoj astrologiji
Psihološki principi Jupitera su opuštanje i širenje. Kao vladar toplog i vlažnog elementa vazduha, možemo povući paralelu između Jupiterovog uticaja na um i materiju i naizmeničnih stanja vode. U normalnim okolnostima, voda se kreće tečno, ali je uvek definiše njena posuda. Kada se ohladi, voda postaje nepokretna i njena tečnost je blokirana. Kada se zagreje, opire se ograničenjima, širi se i podiže iznad svojih granica. Ovo drugo je Jupiterov princip, naduvavajući prostor oko nas, dajući nam manevarski prostor. Kako se ograničenja koja su nas prethodno držala pod kontrolom osećaju opušteno, mi se širimo kako bismo popunili prazninu, otvarajući se novim perspektivama i razvijajući nova interesna područja.

Tranziti Jupitera često se podudaraju sa iskustvima koja proširuju našu sposobnost filozofskog uvida. Mogu doneti putovanja u strana mesta ili susret sa alternativnim pogledima na svet koji osvetljavaju naš um novim pristupom životnim pitanjima. Ponekad donose periode ličnog opuštanja, gde uživamo u veselom društvu prijatelja i odmičemo fokus od svakodnevnog života. Ponekad je Jupiter možda direktniji u pružanju prilika za rast, kroz poslovne predloge i finansijske koristi.

Problemi svojstveni Jupiterovom tranzitu proizilaze iz činjenice da se od ove opuštene i liberalne države ne može očekivati da traje večno. Ako se podrazumeva, vodi lažnom osećaju sigurnosti i nerealnoj viziji koja nam omogućava da svoje planove gradimo na „krilu i molitvi“. Budući da su naše granice opuštene, nikada nije pametno ići do krajnjih granica - prekomerno samopouzdanje uloženo pod uticajem Jupitera može postati razlog za strah i strepnju pod kasnijim uticajem Saturna.

Jupiterov naglasak je uvek na široj slici i on nastoji da je učini svetlijom, širom i živopisnijom nego što se čini kroz bilo koja druga planetarna sočiva. Očaravajućim zanimanjem za potencijal onoga što bi moglo biti, često zamagljujemo manje detalje, izglađujući nedoslednosti radi postizanja kohezije u celini. Tako je Jupiter gospodar marketinga; u njegovom negativnom izrazu, uglađeni prodavac koji će vam, pun preterivanja, prodati san i reći vam da brinete o isplatama kasnije. To je princip „uživo za trenutak“, vreme kada smo otvoreni za prepuštanje sebi i za prirodno traženje faktora osećaja dobrog osećaja, za koje će kasnije možda trebati da se plati trudom ispunjenim znojem ili da se vežba u teretani. Oštećeni Jupiter znak je pretjeranog obećanja, kada stvarnost, kada se posmatra detaljno, ne opravdava očekivanja ili ima loše utemeljenje u stvarnosti.

Jupiter može doneti osećaj povećanja samo onima koji imaju volju za širenjem. Tamo gde su prilike ranije postojale neiskorišćene, Jupiter će doneti samo više istih. Otuda je još jedan negativan izraz Jupitera dosada i nezadovoljstvo koje osećaju oni kojima je potreban presudni uticaj pritiska, stresa i rokova da bi im dali podsticaj za akciju i izazov. Ako smo previše opušteni, postajemo letargični, rastrošni i mlitavi. Tada se naše energije rasipaju i kreativni uspon koji očekujemo ne uspe da se manifestuje, blokiran destruktivnim efektima duhovne ili fizičke stagnacije i sitosti.

Jupiterova vladarstva

Jupiter ima svoj dnevni dom u Strelcu, a noćni u Ribama. Prvi nosi trigon aspekt Lava, znaka Sunca, drugi nosi isti ugodan odnos sa Rakom, znakom Meseca. Stoga se smatraju znacima lakog ispoljavanja za planetu koja simbolizuje plodnost i harmoniju. U Strelcu je Jupiter obojen vitalnošću i aktivnom manifestacijom solarnog principa; u Ribama restorativnim i reflektujućim svojstvima lunarnog principa. Budući da je sam po sebi dnevna planeta, najprikladnija za aktivno izražavanje, Jupiter u Strelcu daje jasniji i direktniji uticaj od Riba.

U Strelcu Jupiterove energije postaju vrelije i sušnije - aktivnije i samostalnije. Temperament vlage opisuje empatiju i lak uticaj drugih, pa je tamo gde je Jupiter osušen samosvesniji i fokusiran na nezavisne interese. U Strelcu Jupiter opisuje otvorenost i iskrenost, ali kroz stav „vragu može biti stalo“ kojem nedostaju osetljivost i takt. Povećanje toplote daje nemirnu energiju koja žudi za uzbuđenjem i istraživanjem, oslobađanjem od suzdržavanja i aktivnim učešćem u životnim iskustvima. Energija je bujna i dominira pažnjom drugih, ali je uglavnom usmerena ka fokusu.

U Ribama se Jupiterove energije hlade i vlaže - empatija i osetljivost se povećavaju, a poriv za istraživanjem internalizuje. U ovom znaku Jupiterova tolerancija može se manifestovati kao veliko saosećanje sa slobodom i filozofskim pravima drugih. Izražen je osećaj fluidnosti i energije su manje usredsređene, a nemir se prikazuje kao promena raspoloženja i pokreta koji reaguju na spoljne događaje po potrebi. Veća je zahvalnost složenim uticajima koji zahtevaju suptilno izražavanje. Budući da je manje usredsređena na ovaj znak, Jupiterovoj slobodi volje nedostaje primenjeni pravac i može doneti nalete haosa i zabune.
 
Jupiter prikazuje nekoga ko je širokog uma i tolerantan, često praćen zapaženim smislom za humor koji im omogućava da ostanu poletni. Ako je Jupiter dostojanstven i dobro postavljen, oni su definisani kao časni, pouzdani, mudri i velikodušni - koji drže moć i uticaj, ali ih koriste štedljivo, više vole da daju prostor drugima da krenu ka najboljem smeru delovanja na svoj način i u svoje vreme. Jupiter karakteriše liberalnog šefa koji zna da je nekoga zaposlio zbog njegovog jedinstvenog uvida i podstiče ih da ga izraze u potpunosti, ili roditelja koji veruje u davanje deci slobode da otkriju sopstveni osećaj morala. Ličnost je poverljiva i pouzdana, popustljiva i velikodušna prema sebi i drugima. Tipovi Jupitera često veruju da postoji temeljno „značenje“ iza svega što se dešava, pa veruju u sudbinu i očekuju da sudbina podrži njihovu slobodnu volju. Imaju duhovnu otvorenost, ali uglavnom izbegavaju versku dogmu koja poziva na podaništvo bez razloga. Oni su živopisni likovi i zabavni sugovornici, sposobni za iskrenu iskrenost i veselo izražavanje, dok su uglavnom dobri govornici.

Savremena astrologija prihvata Jupiter kao simbol ličnosti koja je previše samopouzdana, prebuntna, nemirna, glasna i traži pažnju. Ali to su znaci napaćenog Jupitera, čija je viša svrha podsticanje ravnoteže kroz skromnost i izbegavanje krajnosti. Tako Lilli u svoj opis dobro dostojanstvenog Jupitera uključuje 'sramotnog ... razboritog ... zahvalnog, čestitog ... punog dobročinstva i pobožnosti'. Sramota o kojoj govori temelji se na skromnom izrazu samopouzdanja kojem ne treba trubiti u lice drugih ljudi. Gde je pogođen ili loše postavljen, Jupiter će proizvesti negativne osobine zbog viška ili slabosti. Moćan, ali slabo dostojanstven Jupiter donosi preterivanje i rasipništvo. Slab i slabo dostojanstven Jupiter pokazuje nedostatak samopouzdanja i liberalnosti, „licemerno religiozan“ koji se bori da vidi širu sliku za sebe i drži se struktura koje određuju drugi, osećajući da je vredan poštovanja, a da to neefikasno zahteva umesto nadahnjujući ga.

Manifestacija Jupitera u fizičkom opisu nudi uspravnu, ravnu i visoku smirenost. Ten je čist, lice ovalno ili dugo, ali puno i mesnato sa visokim čelom, velikim očima (Lilli primećuje da je između obrva često veliki prostor) i širokim, dobro postavljenim zubima. Kosa je meka, sjajna i gusta, obično kestenjastosmeđa ili svetla sa peskovitim nijansama i nudi potencijal za pune brade kod muškaraca. Stomak je velik i dubok, a butine su jake i proporcionalne. Samo stopala su opisana kao „nepristojna“ zbog svoje velike veličine. Ukupni izgled opisan je kao „simpatičan“, odajući utisak iskrenosti i pouzdanosti. Jupiter postaje mesnatiji i deblji u vodenim znakovima, viši u vazdušnim znakovima, dok vatreni znakovi dodaju uvoj na kosu.


 
Zanimanja i vrste ljudi koje je označavao Jupiter
Uključuje sve religiozne ličnosti i devijante uloge sveštenika - bilo unutar organizovane religije (tj. biskupe, kardinale, vikare), bilo kroz pokušaje otkrivanja skrivenog značenja prirodnih ili duhovnih pojava (tj. tumača snova). , psihoanalitičari, astrolozi).

Označava one koji donose zaštitu, utehu i olakšanje - lekare, iscelitelje i terapeute, i one koji teže da steknu ili administriraju znanje - naučnike, studente, nastavnike, profesore - posebno u sferama filozofije, teologije ili prava, kao i u težnja za razumevanjem principa, a ne jednostavno pamćenje činjenica. S tim u vezi, on takođe upravlja izdavačima i objavljivanjem knjiga ili obrazovnog materijala (novine potpadaju pod vlast Merkura).

Budući da je njegov princip da se uvećava i proširuje, on označava slavu i javni interes. Često je istaknut na top listama poznatih ličnosti, a efikasno deluje u profesijama koje se tiču oglašavanja, stvaranja imidža, promocije, odnosa s javnošću i marketinga. Ako je pogođen, to može ukazivati na one koji smatraju sramotu ili reputaciju jer su njihova nedela zapela za oko javnosti. Njegove ekspanzivne osobine očituju se i u vladavini nad avanturistima, preduzetnicima, preuzimačima rizika, investitorima i istraživačima.

Kada je dostojanstven, Jupiter može ukazati na bogate, moćne ljude ili ljude zrele odlučioce koji snose odgovornost za donošenje odluka koje pogađaju zajednice i društva - sudije, senatore, odbornike, kancelare i političare uopšte. Zbog povezanosti sa pravdom i održavanja ravnoteže u društvu, zastupa advokate, doktore građanskog prava i advokate.

Budući da je povezan sa srećom, Jupiter ima neku vezu sa kockanjem, posebno konjskim trkama. U sportovima i takmičenjima prirodni je signifikator pobednika, predstavljajući simbol za nagrade i trijumf. Iznenađen, označava varalice (i one koji iskrivljuju istinu preterivanjem), pijance i „zavisnike od društva“.

Označava, uglavnom, prijatelje, saveznike i dobročinitelje i muškarce od srednjeg do zrelog doba, gde je vitalnost još uvek visoka, ali je instinkt za impulzivnom reakcijom ublažen iskustvom. Tradicionalni tekstovi takođe mu daju vlast nad suknarima, vunenim prekrivačima i trgovcima luksuznih predmeta.

Mesta kojima je vladao Jupiter uključuju svete terene i artefakte, oltare, hramove i crkve. Mesta na kojima se prenosi znanje - univerziteti, biblioteke, fakulteti, platforme za predavanja, konferencijske sale - ili odvojena za debate o socijalnim pitanjima ili držanje govora javnosti - oratorijumi, sinodi, domovi parlamenta, skupštinske sale, gradske kuće, sale za sastanke vijeća . Sudovi i zgrade povezani sa ostvarivanjem zakona i pravde. Kroz povezanost sa materijalnim bogatstvom, bankama i građevinskim društvima.

Jupiter takođe označava palate i mesta koja pokazuju finu, impresivnu arhitekturu, čudesne detalje ili veličanstvenu strukturu. U Jupiterovom značenju nema ničega što sprečava ili zastrašuje, to sugeriše otvoreni prostor, vid, svetlost i prirodno obilje - bujna bašta, otvoreni aspekt, planine; Lilli kaže da su ona mesta „uredna i slatka“. Budući da Jupiter vlada velikim divljim životinjama, Barbara Vatters predlaže očuvanje zooloških vrtova i divljači, ali ovo je važnije tamo gde životinje mogu slobodno da lutaju dok su zaštićene. Značajan je za kitove, a u Ribama nudi pomorsku snagu.

Unutar kuće Jupiter označava garderobe i mesta na kojima se odlaže odeća, nakit i skupa lična imovina. Ima značenje za vino i piće zbog kojih se osećamo opušteno i veselo, pa tako vinski podrumi, ormarići za piće, mesta u kojima se čuvaju čaše za vino ili šeri. S obzirom da vlada hranom, prodavnicama hrane, posebno limenim ormarom; budući da vlada zdravljem, ormarićima za lekove; s obzirom da vlada luksuzom i uživanjem u sebi, mesto gde se u kupatilu čuvaju mirisi i mehurića. Unutar dnevne sobe ili hodnika može označavati mesta u blizini bujne, zdrave biljke, naročito bršljana, ili u blizini ukrasa sa verskim ili simboličkim značajem - buda, krstova, kristala itd. Jupiter označava mesta i stvari koje svetlucaju bogatom bojom. Vlada kalajem i ima jaku vezu sa drvetom, posebno hrastom, jasenom, brezom, bukvom i lešnikom, tako da može označavati nameštaj ili predmete za domaćinstvo od tih materijala.

Jupiterove bolesti
Jupiterove bolesti uključuju sve tegobe povezane sa cirkulacijom vazduha i krvi u telu. To uključuje korupciju jetre, pluća (i bolesti koje uključuju rebrni kavez) i cirkulaciju krvi (uključujući srce i vene). Ovo poslednje uključuje drhtanje srca (Jupiter značenje srca i mozga deli sa Suncem), lupanje srca, proširene vene, grčeve ili navale krvi. Jupiter često pokazuje upale i otoke, koji podsećaju na njegov princip viška, kao i nadimanje koje takođe označava. Rečeno je da upravlja „plethoric navikom“, koja je tendencija da se ima previše nečega i koju karakteriše višak krvi. Grafikoni dekumpitacije procenjuju kvalitet krvi prema Jupiterovoj lokaciji - u vodenim znakovima sugeriše da je krv previše vodena i retka, u vatrenim znakovima, pregrejana i podložna visokoj temperaturi, u zemljanim znacima krv je pregusta i slabo cirkuliše, u vazduhu znaci da je krvi prekomerno i tradicionalni lek bi uključivao otvaranje vene.

Al Biruni daje Jupiterovu vlast nad spermom i koštanom srži (to se obično pripisuje bolovima u leđima). Takođe deli značenje preko levog uha.

Ukusi i mirisi Jupitera

Ukusi i mirisi povezani sa Jupiterom su oni slatki ili slatki pomešani sa kiselim, ali uvek umereni i nevredljivi. Upravlja čulima koja su ukusna, prijatna, utešna i opuštajuća. Njegovi zvuci su melodični, bogati, inspirativni ili meditativni. Bilje koje se pripisuje Jupiteru je ono koje opušta, smiruje, olabavlja (tj. Laksative) i umiruje. Ona upravlja principom lečenja, pa tako i značenje nad biljem koje je svestrano lekovito, kao što je samoisceljenje (prunella). Ima opšte vladanje nad voćem i deli ga s Venerom nad mekanim, slatkim voćem (tj. Onima bez tvrde kože - jabukama, kruškama, breskvama, jagodama, itd.) I cvećem. Njeno bilje je uglavnom slatkog mirisa i visokog (tradicionalni tekstovi tvrde da je lagano i čije seme leti s vetrom) ili poznato po svojoj hranljivoj vrednosti. Jupiter je takođe povezan sa plodnim, lako obradivim zemljištem.

Među druge vrste lekova ubrajaju se ona koja pomažu u varenju i uklanjaju prepreke, pročišćavaju pluća ili jetru ili čine ljude radosnima. U mnogim biljkama kojima vlada Jupiter postoje liberalni i opuštajući kvaliteti. Na primer, boražina je bila poznata po tome što je ljude uveseljavala žestokim pićima i naravno, Jupiter vlada grožđem, grožđicama i vinom.

Jupiter je povezan sa pčelama i medom i u tome postoji zanimljiv odnos sa Jupiterovim vladanjem nad jasenom, koje nosi lepljivu smolu nalik medu, poznatu kao mana. I dalje se prodaje u delovima Grčke kao blago laksativno sredstvo, ali u klasično doba zbunjeno je sa medom i verovalo se da ima ista hranljiva svojstva. U legendi se pojavljuje „zlatno doba“ kada se govorilo da su ljudi živeli na „medu i žiru“, proizvodima drveća koje je bilo sveto za Zevsa, što sugeriše da su u ovo prošlo doba ljudi više posmatrali Jupiterov duhovni uticaj. U klasičnoj mitologiji se tvrdi da je Zevs uzgajan na mleku i mani nimfe jasena. Od tada je Mana postala termin koji se uglavnom primenjuje na duhovnu hranu „božanskog porekla“.

Jupiter takođe upravlja hrastom, koji je bogat bogatstvom i poznat je po tome što privlači više munja od bilo kog drugog drveta. Moćni koreni hrasta pokazuju zemaljski odraz moći munje, odražavajući njegov oblik i oblik. Munja je viđena kao Jupiterova nebeska sila koja se spušta na zemlju; kroz korenje hrasta vidi se kao rasipanje kroz zemlju, prožimajući to drvo i okolnu okolinu Jupiterovom suštinom.

Boje koje se pripisuju Jupiteru uključuju morsko-zelenu, plavu ili ljubičastu; ljubičasta je posebno povezana sa Jupiterovim imperijalnim uticajem u klasično doba. Lilli takođe predlaže mešavinu žute i zelene, ali Jupiter je povezan sa širokim spektrom bogatih boja i minerala koji svetlucaju, blistaju ili reflektuju svetlost.
 
jedan Jupiter u vodoliji ga zeljno iscekuje :lol:

...da stigne u ribe....

I moj Jupiter u Vodoliji ga jedva ceka! 😁

Inace mi uvek prija kada je u dobrom znaku ili dobrom aspektu, pogotovo sa natalnim Mesecom. Probaj da se prisetis sta ti se desavalo kada je pre 12 godina bio u Ribama i kako si se osecala tada. Meni je ta godina bila fenomenalna, puno sam putovala i bila sam emotivno jako ispunjena, zadovoljna, spokojna...😊
 
I moj Jupiter u Vodoliji ga jedva ceka! 😁

Inace mi uvek prija kada je u dobrom znaku ili dobrom aspektu, pogotovo sa natalnim Mesecom. Probaj da se prisetis sta ti se desavalo kada je pre 12 godina bio u Ribama i kako si se osecala tada. Meni je ta godina bila fenomenalna, puno sam putovala i bila sam emotivno jako ispunjena, zadovoljna, spokojna...😊
Ju u pis - hehe- bila sam 6 meseci u Spaniji :mrgreen:

kad je bio u Raku - otisla u USA :lol:
 

Back
Top