U sumi u Rusiji snimljeno dete koje lebdi

Što je to? (previše naivna intonacija glasa)
Bože moj! (još naivnija)

Takođe čudno da sa oko 30 metara u sred šume "levitirajuće" osobe nisu čule lajanje Tarzana? (Pas Tarzan, iz klipa, ne onaj "AAaa- aaahhhaaa- aaa" Tarzan.

Dakle, begaju kad čuju vlasnika Tarzana, a pre toga od lajanja samog Tarzana -trc, ni makac?

Ma daaaaj... :)

Zaista nesvakidašnji video snimljen je nedavno u Rusiji. Na njemu se prilično dobro vide silueta djeteta i djevojke koja levitira u šumi. Autor video snimke je muškarac koji je u tom predjelu išao u šetnju s psom. Dok se igrao sa psom i snimao ga pažnju mu je privukla silueta djeteta i jedne odrasle osobe – vjerojatno djevojke - desetak metara ispred njega u smjeru šume.

Kaže da je odrasla osoba stajala i gledala mirno u dijete koje je u jednom trenutku počelo lebdjeti u šumi.U prvi tren ni sam nije mogao vjerovati što vidi i poprilično se prestrašio. Čini se kako bi rijetko tko povjerovao u ovakav rasplet da spretni muškarac nije uspio nekako mobitelom snimiti kratku video snimku koja izgleda prilično uvjerljivo..

Mogao je malo jace da mrda kamerom dok snima. Kao da mu se ruke tresu.
Svaki ...... danas moze da uzme mobilni u ruke i snima, a pri tome svoje nekontrolisane pokrete,tikove, mahanje rukama i nogama , zveranje prenosi kroz kameru svima nama koji moramo to da gledamo.

Nisu mi jasni ljudi koji kupe kameru a ne kupe stativ za tu kameru?
Ako je mobilni u pitanju, moze valjda da umiri ruku dok snima... ili ne moze???!!

Sto se tice snimka pun je manjkavosti i verovatno je FAKE. Zapravo ne verovatno, vec izvesno.
Kre.ten je izgleda namerno mahao kamerom kako bi predstavio "jezivitost" dogadjaja i uzgred nam onemogucio da jasno vidimo konopac kojim je dete vezano za drvo.

Svaki ...... danas moze da uzme mobilni u ruke i snima, a pri tome svoje nekontrolisane pokrete,tikove, mahanje rukama i nogama , zveranje prenosi kroz kameru svima nama koji moramo to da gledamo.

Ako je mobilni u pitanju, moze valjda da umiri ruku dok snima... ili ne moze???!!

Sto se tice snimka pun je manjkavosti i verovatno je FAKE. Zapravo ne verovatno, vec izvesno.
Kre.ten je izgleda namerno mahao kamerom kako bi predstavio "jezivitost" dogadjaja i uzgred nam onemogucio da jasno vidimo konopac kojim je dete vezano za drvo.

Sumnjivo sumnjivo mozda si u pravo ali ko zna!z:hm:

Specijalno za tebe odsad svaki vlasnik mobilnog da nosi stativ za svoj aparat!
A onaj prevarant, i ostali, će ubuduće tegliti stativ okolo dok vode psa da se.....

A što se tiče da svako može da uzme mobilni i loše snima... pa ko tebe bre tera da to gledaš? Ili si ljubomoran, jer nemaš mobilni?

Poslednja izmena od moderatora:
Specijalno za tebe odsad svaki vlasnik mobilnog da nosi stativ za svoj aparat!
A onaj prevarant, i ostali, će ubuduće tegliti stativ okolo dok vode psa da se .........

Upavo tako. Verujem da mnogi nisu culi da za kameru, digitalni foto aparat ili slicno, postoji stativ.
Sto se tice mobilnog i njegovih kamera za to ne postoji stativ ali krelac barem moze da umiri ruku koliko toliko.

Poslednja izmena od moderatora:

Back