U stravičnoj saobraćajki kod Valjeva poginula žena! Sudarili se voz i automobil, vozilo smrskano: objavljeni jezivi prizori (VIDEO)

mario80

Stara legenda
Poruka
80.305
Dakle voz je jurio kao lud kroz naseljeno mesto i udario ženu u automobilu na prelazu bez rampe. U 21 veku nema se za rampe ima se za meklarene.

Naseljeno mesto voz divlja. Koliko dete leti kada ga udari voz na putu od škole do kuće? Ako nosi naočare?

Ko će preuzeti odgovornost za ovo ubistvo?
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...aubomotil-se-sudario-sa-vozom-vozilo-smrskano
3421800_untitled1_ls-s.jpg

Jel voziš ti 100 na sat kroz naseljeno mesto?!??
Nigde se u tekstu ne pominje brzina, čak ni ono da je jurio. To je doslovno tvoja izmišljotina. Brzinu će tek utvrditi istraga. To ne menja činjenicu da je vozač automobila izazvao sudar.

Pa je vukao mleo i nije mogao da zakoči 500 metara? Kako te nije sramota za tako očigledne zločine?
Voz ne koči kao dečji bicikl zbog težine.

Moraš da naučiš malo fizike prvo.

Nigde se u tekstu ne pominje brzina, čak ni ono da je jurio. To je doslovno tvoja izmišljotina. Brzinu će tek utvrditi istraga. To ne menja činjenicu da je vozač automobila izazvao sudar.
Ja sam iz Valjeva i svake nedelje prolazim ovuda po par puta. To je Beovoz, i na ovoj lokaciji on ide oko 60tak km/h, počinje polako da koči jer ima još par km do stanice Valjevo. Mario ne zna da voz ne može da stane u mestu.

Dakle voz je jurio kao lud kroz naseljeno mesto i udario ženu u automobilu na prelazu bez rampe. U 21 veku nema se za rampe ima se za meklarene.

Naseljeno mesto voz divlja. Koliko dete leti kada ga udari voz na putu od škole do kuće? Ako nosi naočare?

Ko će preuzeti odgovornost za ovo ubistvo?
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...aubomotil-se-sudario-sa-vozom-vozilo-smrskano
Pogledajte prilog 1324747
Колико је то km/čas ,,воз јурио кроз насељено место"?
Ако имаш доказе да је машиновођа ,,возио нсилнички'', и усмртио жену, одмах поднеси кривичну пријаву за убиство. Ако не поднесеш, крив си јер имаш доказе а ниси пријавио.

Tu je prroblem kod tebe.Iz ovakvih postova vidim da imas mozak ali cesto pises neobjektivno.Ili si placen za to ili si bolesno pristrasan.

Tragedija jeste,zivot manje nazalost.Ja sam evo pa puta pomerao po malo i gledao snimak,situacija cista kao suza,samo da je pogledala levo videla bi ga jer nema zbunja,nema drveca,nema niceg sto bi joj zaklonilo vidik.A drugo,pa ona se "penje"na prugu i mora da stane da pogleda.Tragedija.Narod ne pazi,gleda kud vrane lete,gleda u mobilne,cackaju radio,navigaciju...

Vidi kako se prolazi kroz naseljeno mesto:

Znaci ni ovako nije dobro?!Ovaj sa snimka jos podjebava kako voz LETI.A voz stao zbog mogucih posledica zbog nepazljivih vozaca!Po meni voz ima svoju prugu i ide prugom a ti ako hoces preko pruge,u tvom je interesu da utisas muziku,otvoris prozor,pa i da izadjes i oslusnes cuje li se da ide,jer jednom se gresi.

A zašto se voz zaustavio tek posle 500 metara? Koja istraga? Kao u boljevcima?!??
prvo u nasoj zemlji tesko da voz ako izuzmemo sokola moze da ide brzinom od 100km/h jer su nam pruge u losem stanju.

drugo voz se ne zaustavlja u mestu... on ima veliku masu i njemu treba put da se zaustavi..
da li znas da automobil pri brzini od 50 km/h ima zaustavni trag od oko 40 metara?
a sad zamisli voz sa onolikom masom.

ono je iskljucivo greska vozaca..

ti zaista mislis da voz moze tek tako da se zaustavi? bas nemas veze sa zivotom.

ali ruku na srce ne znam zasto se na sve prelaze ne stavi rampa.. bilo bi bezbednije.

Колико је то km/čas ,,воз јурио кроз насељено место"?
Ако имаш доказе да је машиновођа ,,возио нсилнички'', и усмртио жену, одмах поднеси кривичну пријаву за убиство. Ако не поднесеш, крив си јер имаш доказе а ниси пријавио.
Svi koji su bili u vozu kažu da je jurio kao pomahnito ceo voz se ljuljao i stenjao :lol:

S rampom ili bez nje dužan si da pre pružnog prelaza zaustaviš vozilo i uveriš se da ne nailazi voz. Ako to ne uradiš kriv si za posledice.
Na pesackom bez semafora pesak je duzan da stane,pogleda levo pa desno i uveri se da moze bezbedno zakoraciti na kolovoz,to ni1 pesak ne uradi,ni1,a uvek ce on biti zrtva makar se bacio pod auto
Voz tu gde prelaze kola mora 30/h da ide,onda da svira,ni to nije uradio,ni svetla ne rade,ni rampa,znaci 4:1 u korist zrtve

Back