Necu ja da kazem da se evropska unija polako pretvara u nacisticku tvorevinu to ce istoricari reci za jedno desetak godina ali moramo konstatovati ono sto se ovih dana desava a to su dupli standardi! U evroposkoj uniji nisu svi civili civili, evropska unija pravi razlike izmedju jedne dece i druge dece, izmedju jednih zena i drugih zena, izmedju jednih civila i drugih civila. Evo pa prosudite sami za Sirijce batina i blato, za Ukrajince hoteli!
EU nema s nacizmom ništa ni više ni manje veze nego države koje su izvan Unije, uključujući tu Srbiju i Rusiju, tako da mi nije jasno na što misliš. Ili ti smatraš da je stavljanje medija pod državni nadzor u Srbiji, uspostava autokratskog režima, toleriranje postojanja neonacističkih i radikalno desnih stranaka, organizacija i pokreta u Srbiji ima veze s demokracijom, a ne s neonacizmom?
Što se tiče SAD-a, ta država je pukla. Oni više ne znaju ni gdje su ni što rade. Potpuni raspad sustava. Putin je ratni zločinac, ali nije glup čovjek. Točno je shvatio da je Amerika u slobodnom padu i da ga neće moći spriječiti u njegovim suludim osvajačkim planovima. Već godinama je u svemu tri koraka ispred Amerikanaca. KBG škola, to ti je to.
Sirijci su također primljeni kao izbjeglice u EU. Naravno da su Europljani više empatični prema Ukrajincima. To je sukob koji se događa u njihovom neposrednom susjedstvu. Znaš kako se kaže
daleko od od očiju, daleko od srca. Ima još jedna koja kaže
bliža mi je donja majica od košulje.