црна брада
Elita
- Poruka
- 19.738
Budi dosledan i drži se činjenica kao da nisi Hrvat i onda možemo da pričamo.Ovako je priča bez veze.Mi? Koliko je mene? 3? 100?
Budi dosledan i drži se činjenica kao da nisi Hrvat i onda možemo da pričamo.Ovako je priča bez veze.Mi? Koliko je mene? 3? 100?
Samo je problem što Hrvati nemaju presudu za đenosajd, a Srbi imajuIpak si nesvesno spustio loptu.Zločinci a ne genocidni kao što ste vi Hrvati.
I kako sada opravdavaš presudu protiv Srba? Iz mržnje prema njima samo.Shvati da je GENOCID ISKLJUČIVO POLITIČKI TERMIN.
Svejedno je jesam li ili nisam Hrvat, nekak kolektivnu svijest da pišem u ime svih Hrvata, ili dijela Hrvata, nego piše isključivo u svoje ime.Budi dosledan i drži se činjenica kao da nisi Hrvat i onda možemo da pričamo.Ovako je priča bez veze.
Kod Boga imate sigurno.Samo je problem što Hrvati nemaju presudu za đenosajd, a Srbi imaju
Meni je svejedno za taj termin
Opravdavam time što se zločin tih dimenzija krajem 20 stoljeća u evropi nije smio dogoditi.I kako sada opravdavaš presudu protiv Srba? Iz mržnje prema njima samo.
Da, ja ne vjerujem da će Mladić u pakao ili rajKod Boga imate sigurno.Ah,zaboravih da si okoreli ateista pa ti je to sve smešno.
Dobro, onda oko dve hiljade civila u ''Oluji'' pa preko trista u Mrkonjić Gradu...paaa ima puno toga.Ja imam veze s Jasenovcem koliko I ti
Kesh je 2008. pisao potpuno drugačije zašto sad piše ovako nemam pojma i nije moja stvar.Svejedno je jesam li ili nisam Hrvat, nekak kolektivnu svijest da pišem u ime svih Hrvata, ili dijela Hrvata, nego piše isključivo u svoje ime.
Kao i Hrvat KESH, npr.
I što živiš kada ne veruješ da život i postojanje ima svoj cilj?Da, ja ne vjerujem da će Mladić u pakao ili raj
I ne vjerujem da plamteći grm može govoriti
Kakve promene i revizije presuda kada je Haški tribunal prestao da postoji ,a za najviše dve godine će i ovaj "Mehanizam" koji je naslednik isto prestati kad završe svi drugospeteni postupci po žalbama .Прво уопште се не ради о 8К, чак и на споменику пише да су то сви страдали муслимани у североисточној Босни током целокупног ратовања дакле ту се налазе и имена оних који су погинули нападајући Српска села па чак и један који је убијен док је силовао. Наравно мали је број оних који иду до самог споменика и прочитају шта пише. Форензичари су смрт стрељањем као узрок смрти потврдили само код неколико стотина лешева. Пресуде се могу мењати уколико се докаже да суд није ваљано судио а то је за Хашки трибунал доказано изван сваке сумње и само се чека завршетак промена које су почеле и које су незустављиве и које ће довести до тага да је могуће те пресуде пониште због пристрасности и тоталне некомпентентности суда. Како ствари стоје та пресуда неће дуго још дуго.
Тренутно не постоји механизам који би омогучио оспоравање пресуда тог суда јер је то званично суд за индивидуалну кривицу и захтев за оспоравање може да покрене само осуђени. Наравно пошто је тај суд злоупотребљен покушајима да изађе из свог мандата индивидуалне кривице вероватно ће се креирати неки механизам који би требао преиспитати улогу тог суда јер је реално он је потпуно подбацио у реализацији циљева који су му постављени, индивидуална кривица, правда за жртве и помирење. Практично суд у Хагу се потпуно нелегитимно и нелегално бавио алхемијом помоћу које би индивидуалну кривицу претворио у колективну што представља управо потпуно супротно поступање у односу на од стране УН постављеног задатка.Ajde sada ti meni kaži zašto Srbi ne angažuju najjače advokatske firme sa Zapada da pokušaju da obore ovu lažnu presudu? Zar je 100 miliona evra mnogo ili 200 na primer?
Nemoj da pišeš koješta kao da živiš u nekoj drugoj državi a ne ovde.Bolje piši da bi želeo da živiš u Mađarskoj ili Hrvatskoj i slične bajke i priče.Srbija nema nikakve veze sa zločinom u Srebrenici i ćaozdravo.Kakve promene i revizije presuda kada je Haški tribunal prestao da postoji ,a za najviše dve godine će i ovaj "Mehanizam" koji je naslednik isto prestati kad završe svi drugospeteni postupci po žalbama .
Misliš da SB UN neće imati pametnija posla nego da ponovo formira neki novi sud koji bi radio revizije presuda starog i na to sprca desetine miliona dolara , za rat koji je gotov pre četvrt veka i koji nikoga više u svetu van par Balkanskih plemena ič ne zanima .