U Srbiji se zivi nikad gore: Kilo krompira 140 dinara

Тихи

Starosedelac
Poruka
193.782
Sad dodjoh iz prodavnice i videh zakacenu cenu na mladom krompiru od 140 dinara pa se setih da su nas Tadicevci ubedjivali pre 2 meseca kada je stari krompir bio 120 dinara da ce uskoro da stigne mladi pa ce onda krompir da pojeftini kad ono imam sta da vidim mladi skuplji 20 dinara nego stari

koliko je krompir u nemackoj i austriji?

cenim ne vise od 20-30 din po kilogramu

eto dokle nas je tadic doveo da ni krompir vise ne proizvodimo i da nam je krompir najskuplji u evropi a plate najnize

pre dolaska Tadica na vlast 2008 krompir u srbiji je kostao 10 dinara kilo

a sad 140 dinara ili CAK CETRNAEST PUTA VISE!!!!!!!!!!!

EJ !!!!!!!!

ne 4% ne 44% nego CETRNAEST PUTA VISE!

A i pored toga imamo retarde koji su zadovoljni radom Tadica i Djilasa

pa sta da vam kazem - i nista ni za sta drugo nego da crknete da bioloski nestanete

jer mozga nemate

sto reko pantelija zao mi je samo jedna stvar, sto ste moji tj srbi a ne deca nekog mog neprijatelja

Sad dodjoh iz prodavnice i videh zakacenu cenu na mladom krompiru od 140 dinara pa se setih da su nas Tadicevci ubedjivali pre 2 meseca kada je stari krompir bio 120 dinara da ce uskoro da stigne mladi pa ce onda krompir da pojeftini kad ono imam sta da vidim mladi skuplji 20 dinara nego stari

eto dokle nas je tadic doveo da ni krompir vise ne proizvodimo i da nam je krompir najskuplji u evropi a plate najnize

Kad je to bilo da mladi krompirići na početku sezone budu jeftiniji od starog krompira? To može da odvali (i poveruje) neko ko nikad pijacu ili radnju nije video.
A inače cene i mladog i starog krompira su neverovatne. Uvek bilo krompir sirotinjska hrana, sada za kilu krompira može da se kupi pola kile mesa...

svi znamo da je krompir u svakoj zemlji na svetu prakticno sirotinjska hrana broj 1 jer nista nije jeftinije od krompira za ishranu

tako je svuda u svetu sem u srbiji

u srbiji pod tadicem krompir je postao tezak luksuz jer je kilgoram krompira 140 dinara

prosecan srpski radnik i gradjanin ima danas istu platu ko 2008 godine ili manju kada je Tadic formirao vladu

i za nju moze da kupi 14 puta manje krompira nego sto je mogao pre 3 godine

Kad je to bilo da mladi krompirići na početku sezone budu jeftiniji od starog krompira? To može da odvali (i poveruje) neko ko nikad pijacu ili radnju nije video.
A inače cene i mladog i starog krompira su neverovatne. Uvek bilo krompir sirotinjska hrana, sada za kilu krompira može da se kupi pola kile mesa...

kako je krenulo uskoro ce kilo krompira da kosta ko kilo svinjetine ili piletine

Tihi polako.

Sad ćeš da vidiš kad ti takozvane demokrate dokažu da je to krompir iz 1997.g. i da je njegova cena realna jer potiče iz Miloševićevog vremena a tada nije bilo ni vode, ni brašna, ni šećera, ni soli a najmanje krompira.

A kada na red dođe potrošnja demokratskog krompira iz 2010.g. cena će biti u najgorem slučaju 10 dinara po kilogramu.
Iskreno rečeno ja tipujem na 5,5 dinara.

Poslednja izmena:
svi znamo da je krompir u svakoj zemlji na svetu prakticno sirotinjska hrana broj 1 jer nista nije jeftinije od krompira za ishranu

tako je svuda u svetu sem u srbiji

u srbiji pod tadicem krompir je postao tezak luksuz jer je kilgoram krompira 140 dinara

prosecan srpski radnik i gradjanin ima danas istu platu ko 2008 godine ili manju kada je Tadic formirao vladu

i za nju moze da kupi 14 puta manje krompira nego sto je mogao pre 3 godine

nisi u pravu,pirinac je u vecem delu sveta najeftinija hrana,predji na pirinac,zdrav je ,ne goji,nemas gasove ko od krompira,ja sam jutros kupio kilogram pirinca za 85 dinara

nisi u pravu,pirinac je u vecem delu sveta najeftinija hrana,predji na pirinac,zdrav je ,ne goji,nemas gasove ko od krompira,ja sam jutros kupio kilogram pirinca za 85 dinara

znaci Tadicevac i krompir da batalimo da jedemo ? :hahaha:

to je za tebe resenje ?

pirinac jedu azijati evropljani krompir i hleb.

nije problem nek jede sta ko hoce, nego je problem sto osnovna zivotna namirnica u srbiji, a to je krompir zbog TAKVIH TADICEVACA KAO STO SI TI kosta CETRNAEST PUTA VISE nego pre 3 godine!!!!!!!!

koliko je krompir u nemackoj i austriji?cenim ne vise od 20-30 din po kilogramu

Tačno tako , a sada će dijasporaši nagrnuti da nam objasne kako mi ustvari još i dobro živimo i kako mi treba da se međusobno mrzimo i trebimo , a sve sa praznim nam stomacima dok oni tamo negde daleko od Srbije uživaju u blagodetima zapadnog kapitalizma . :(

Krompir i pasulj su nekada bili sirotinjska hrana , a danas kada je krompir 1.5 euro, pasulj 2 eura , pa dodaj bar crni lukac uz to po 0,70 eurocenti , ko to sebi može priuštiti sa prosečnom platom od 15.000 - 20.000 dinara ( 150 - 200 eura), pod uslovom da je i taj jedan u četvoročlanoj porodici zaposlen , pa neka i svaki dan jedu tu sirotinjsku hranu ?

A na čelu države Srbi :eek:

Haj' nema veze dal' su prosrbi ili Srbi iz srca Šumadije , sve se svodi na isto i ko je tu koga zahebao ?:neutral:

ovde kod mene u lokalnoj , krompir mladi domaci u plasticnoj kesi na merenje

Pa ovce su uvek bile za sisanje.

Kod mene na pijaci stari je 70-80, mladi 100. Stari na dzak od 20 kg 1200 din. Pre neki dan uzeh mladi u disu po 80 din.

Da je skupo skupo je, ali nemoj se sluziti lazima da bi nekome dokazao da si u pravu.
Ako slazes da je krompir 140 vlast ne valja, a ako je 100 onda valja ????
Ona ne valja u svakom slucaju.

Tačno tako , a sada će dijasporaši nagrnuti da nam objasne kako mi ustvari još i dobro živimo i kako mi treba da se međusobno mrzimo i trebimo , a sve sa praznim nam stomacima dok oni tamo negde daleko od Srbije uživaju u blagodetima zapadnog kapitalizma . :(

Krompir i pasulj su nekada bili sirotinjska hrana , a danas kada je krompir 1.5 euro, pasulj 2 eura , pa dodaj bar crni lukac uz to po 0,70 eurocenti , ko to sebi može priuštiti sa prosečnom platom od 15.000 - 20.000 dinara ( 150 - 200 eura), pod uslovom da je i taj jedan u četvoročlanoj porodici zaposlen , pa neka i svaki dan jedu tu sirotinjsku hranu ?

A na čelu države Srbi :eek:

Haj' nema veze dal' su prosrbi ili Srbi iz srca Šumadije , sve se svodi na isto i ko je tu koga zahebao ?:neutral:

da ti ispricam anegdotu za pasulj

kum mi zivi u svedskoj i ima tako par stanova gde prima ove nase radnike sto dolaze da rade tamo na crno jer oni ne mogu nigde da iznajme stan jer nemaju regulisan boravak

i dosli kod njega da iznajme sobu neki crnotravci, i doneli ljudi 20 kila pasulja sa sobom plasili se da ne ostanu gladni , kad ono , u svedskoj pasulj DUPLO jeftiniji nego u srbiji

Tragikomedija

Back