U Srbiji pod Tadicem beda nikad veca: Samo 10% Srba ce ove godine ici na more

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
193.821
Srbija: Na letovanje svaki deseti
P. JANjATOVIĆ | 29. maj 2011. 20:20 | Komentara: 7

Najveći broj domaćih turista ove sezone letovaće na plažama Grčke i Crne Gore. A građani će za odlazak na more tokom leta izdvojiti bezmalo 400 miliona evra

eko-albanija-more-turizam_620x0.jpg

NAJVEĆI broj domaćih turista ove sezone letovaće na plažama Grčke i Crne Gore. A građani će za odlazak na more tokom leta izdvojiti bezmalo 400 miliona evra. Dok ekonomisti smatraju da će građani trošiti više nego lane, procene turističkih radnika pokazuju da će naši turisti biti štedljiviji, zbog teže finansijske situacije.

Statistika govori da će i ove godine na letovanje otići tek svaki deseti građanin Srbije. Turistički radnici veruju da će od oko 700.000 domaćih turista, najveći broj otići u Grčku i Crnu Goru. Prema podacima Platnog bilansa Narodne banke Srbije, od maja do septembra prošle godine devizni odliv od turizma iz Srbije bio je 385.661.000 evra, što je za 19.317.000 više nego u 2009. godini. A u ovu brojku nije uračunata potrošnja iz slamarica, kupovina hrane za letovanje u Srbiji...

http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90.html:332337-Srbija-Na-letovanje-svaki-deseti

Ako Tadic jos ostane na vlasti kako je krenulo uskoro ce tek svaki stoti Srbin da ide na more

More je za 90% Srba kao sto vidimo iz clanka u Novostima - postalo nedostizan san.

Secam se da je 90tih makar 40-50% ljudi islo godisnje na more . A sada 90% ne ide nigde

Letuju kako rekose u clanku u njuz.netu u DEKINTOSU

U to ime - ZIVELI

Boris_Tadic_268262962.jpg

У јееее ... Тихи, ај не кукај, ти први идеш на море

ja ne kukam za sebe

vec za tebe .

ja sam prosle godine 2 put bio na moru a verovatno cu i ove ici isto toliko puta.

ja zelim da svi idu na more ili sto je moguce veci broj ljudi

zato mrzim tadica iz dna duse i zelim da ga skinemo

al narod koji ne ide niti je godinama otisao bilo gde na more ne radi dovoljno aktivno na tome.

cute i trpe. dok im tadic izvlaci zadnju banku iz dzepa

eto makar su se poljoprivrednici pobunili i rekli STOP PLJACKI

Citav dan te cekam...nesto si proredio sa ovim temama-pazi,pomislice ljudi da je Boris poceo da radi bolje ako proredis sa svojim aktivnostima...

jel imas nesto da kazes u vezi sa temom?

jel ti se svidja sto je beda u srbiji toliko velika da samo 10% srba svojoj deci moze da priusti more ?

jesi srecan sto ste ti i tadic i vama slicni upropastili zivote milionima gradjana ove zemlje ?

jel mirno spavas kao aktivan ucesnik i unistitelj buducnosti Srbije i srpskog naroda ?

ja ne kukam za sebe

vec za tebe .

ja sam prosle godine 2 put bio na moru a verovatno cu i ove ici isto toliko puta.

al narod koji ne ide niti je godinama otisao bilo gde na more ne radi dovoljno aktivno na tome.

Ti si izdajnik,ova zemlja vec ima ogroman deficit u trgovinskoj razmeni a ti ga jos povecvas i to svake godine!A posle ti Tadic kriv...

ja ne kukam za sebe

vec za tebe .

A čime se ti baviš pa možeš da ideš 2 puta na more, ako nije tajna?
I šta ti preduzimaš da bude bolje?

ja ne kukam za sebe

vec za tebe .

Немој да кукаш за мене ... Гледај себе

Pa do kad ste mislili zivit na tudoj grbaci?Pa nece Crnogorci radit(nece ni za sebe a kamoli za vas) da vama bude lipo...

crnogorci su srbi isto kao i bosanci hercegovci sumadinci vojvodjani rasani kosovci

srbija ima more ali joj je nasilno oduzeto i okupirano od strane ustaske crnogorske vlasti pod patronatom amerike i EU

O kakvom ti letovanju pričaš crni Tihi pa ovde su ljudi na ivici egzistencije a kamoli da misle o letovanju...:roll:

Како бре на ивици егзистенције ... Па кад год одем у Родић или Идеа На Новом Београду, најмање 10 ЛЦД ТВ се прода само док сам ја тамо ... О каквој то борби за егзистенцију причаш? Напомињем, ниједан није испод 350 еура

O kakvom ti letovanju pričaš crni Tihi pa ovde su ljudi na ivici egzistencije a kamoli da misle o letovanju...:roll:

pa ja to kazem 90% ljudi je u srbiji siromasno i nema para da decu povede na najjeftinije moguce letovanje

I to su Tadic i DS napravili od Srbije najbednije mesto u Evropi i najbedniji narod u Evropi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back