- Poruka
- 128.997
najlepse zelje je dobra cokolada.Ja te dobre kupim za duplo manje para u eu lidlu nego ovde kod nas krš kao belgijska. Ali opet su avion za n. Želje, galeb i slične fekalije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najlepse zelje je dobra cokolada.Ja te dobre kupim za duplo manje para u eu lidlu nego ovde kod nas krš kao belgijska. Ali opet su avion za n. Želje, galeb i slične fekalije.
meni je super i ona plava mlecna sto kosta 90 din.Најбоље чоколаде од оних јефтинијих (Лидл) су 'noissete' и црна.
Чоколада за кување има око 50% шећера. Нема ни ту неке среће што се здраве исхране тиче.Milka je smeće od čokolade. Bolji jedi onu za kuhanje nego milku.
Sve je to otrov. Med najzdraviji kad ti se jede slatko.Чоколада за кување има око 50% шећера. Нема ни ту неке среће што се здраве исхране тиче.
Најздравије је да се мање једе слатко. Онда више никада не пада шећер и молим лепо. Тако и доктори кажу, па што не би покушали.Sve je to otrov. Med najzdraviji kad ti se jede slatko.
Milka je debilka.
To je bilo pred 10 godina. Lijepo ti piše datum.Komšiluk 2 evra milke 280 i 300 grama. U srbiji tri puta skuplje. PRAVDA ZA MILKU!
Pogledajte prilog 1536905
Tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijediTo je bilo pred 10 godina. Lijepo ti piše datum.
Evo sad trenutna cijena.
Pogledajte prilog 1538674
2.79€ je trenutno 21.02kn. Znači u 10 godina poskupila je za 40%.
Još nešto. Ta Milka je 2014. koštala 15kn na akciji. Prosječna plaća je bila oko 5510kn te godine. Za prosječnu plaću si mogao kupiti oko 367 tih Milki.
Milka sad dođe na akciji 2.79€, a prosječna plaća je 1248€. Znači sad možeš kupiti 447 Milki, ili 80 komada više. Ili u postotku oko 21% više nego pred 10 godina.
staari dobri Alan FordTko leti vrijedi tko ne leti ne vrijedi![]()