- Poruka
- 88.033
Gledajući statistiku popisa iz 2023. u Srbiji ima više žena nego muškaraca. Gde su? Koliko čitam ovde, svi kukaju kako ne mogu na nađu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je tako, kako se snalaze oni muslimani sa po 4 ili više žena? Gde ih nađu?Pogledajte prilog 1703975
Nešto više muškaraca se rađa (tako je u skoro svakoj zemlji na svetu), žene žive duže.
Pa kod nasAko je tako, kako se snalaze oni muslimani sa po 4 ili više žena? Gde ih nađu?
A naši idu u AlbanijuPa kod nasI gde god ima žena a nema para.
Gledajući statistiku popisa iz 2023. u Srbiji ima više žena nego muškaraca. Gde su? Koliko čitam ovde, svi kukaju kako ne mogu na nađu.
Pogledajte prilog 1703971
Mi muškarci često znamo da krivimo žensku emancipaciju i feminizam što se žene "femkaju" i birkaju, a mi smo možda i gori.Pa mislim da nije stvar u broju ili u proseku godina već u nekompatabilnosti, ne mogu da se nađu jer nisu kompatabilni, vremenom su naši muškarci i žene postali nekompatabilni međusobno i mislim da nekim našim muškarcima bi mnogo više odgovarale žene iz nekih dalekih i egzotičnih krajeva nego naše , ono znam iz iskustva i apsolutno znam šta pričam.![]()
Mi muškarci često znamo da krivimo žensku emancipaciju i feminizam što se žene "femkaju" i birkaju, a mi smo možda i gori.
Na svake četiri žene koje oženi neki musliman EU dobije četiri migranta.Ako je tako, kako se snalaze oni muslimani sa po 4 ili više žena? Gde ih nađu?
Ako je tako, kako se snalaze oni muslimani sa po 4 ili više žena? Gde ih nađu?
Razumem ja to, nego gde ih nađu kad nemo dovoljno ni jedan na jedan a kamoli jedan prema četriTo je kod njih dosta drugačije, oni kupuju žene i jasno im se zna tarifa, pa ono možeš da imaš 4 žene ako imaš para ili ako si iz bogate kuće (a ako nemaš onda ne možeš da imaš ni jednu), kod njih je ono brak vrlo pragmatična stvat i više neki vid trgovine dok je ovde drugačije i od žene se očekuje da se veže za muža i voli muža zbog njegovih ljudskih i karakternih osobina kao i da je presudna ta neka međusobna hemija između dve osobe i ovde se pre svega očekuje od partnera neki međusobni iracionalni odnos (baziran na emocijama, simpatijama, ljubavi, itd) dok je to kod njih drzgačije i više se svodi na neki vid trgovine.
Otkud ti taj zaključak?Pa nije stvar u tome ko je kriv i ko je bolji ili gori već ono jasno je da kažeš nekom prosečnom srpskom muškarcu ono po načinu razmišljanja, ponašanja, senzibilitetu i ostalom više ne odgovaraju naše devojke/žene, a verovatno važi i obrnuto.
RadimoGledajući statistiku popisa iz 2023. u Srbiji ima više žena nego muškaraca. Gde su? Koliko čitam ovde, svi kukaju kako ne mogu na nađu.
Pogledajte prilog 1703971
Nemate vremena za ... khmRadimo
nemamoNemate vremena za ... khm