mario80
Legenda
- Poruka
- 74.321
Obrni okreni prdno' si u sns čabar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajem ti 5% šanse za uspehObrni okreni prdno' si u sns čabar.
Ево мало куповине диплома из периода препоштеног ДОС-а.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...iploma-trazeno-ukupno-120-godina-zatvora.html
Pošto nemam veze sa srbijom sns monstrumima misliš da je to dovoljno?Dajem ti 5% šanse za uspeh
Toliko vas ima super nezadovoljnih na tudjoj grbači.Pošto nemam veze sa srbijom sns monstrumima misliš da je to dovoljno?
Meni se čini da si ti dao opis nekog ko je od starta okrenuo leđa svemu, ali nemoj drugima da se žališ ako otkriješ jagode, odn. plodove takvih svojih postura "tamo gde im nije mesto..."Ne uklapam se ja nigde i uopšte.
Od rodjenja u samom porodilištu prati me taj usud neuklapanja - predškolsko, školsko, pa u vojske, pa po firme, i u internet forumi... ljubav mi se nije uklapala sve materijalno bilo ko da je djavoimano .. a ja neću tako... eno ih razvele se, bio sam u pravu...
Ovu zemlju nisu upropastili ni nepismeni ni pismeni koji su malo poljuljali stvar...
Ono što nećeš nikad pročitati je - "Koliko Srbija ima oportunista" (našlo pa zašlo).
Nebitno da li je oportunista nepismen ili do magistra dogurao.
Prijatan dan
Zar to nije vas ideal,da verno sluzite EU?Predsednik vam upravo to i omogucavaOvaj prostor se priprema da bude kolonija i deponija Evrope. Takav dil je napravio predsednik Vučić sa međunarodnom zajednicom. A za taj projekat mu ne trebaju školovani radnici. Zato je i poenta da svi školovani beže iz zemlje a ostaju krezubi. To se lako postiglo uništavanjem obrazovanja i forsiranjem primitivnog rijaliti programa.
Zar to nije vas ideal,da verno sluzite EU?Predsednik vam upravo to i omogucava
Isti sistem, misliš da i tamo nisu odavno shvatili da su im potrebni takvi u što većem broju?Ako je za utehu:
Oko 21% odraslih u Sjedinjenim Državama, ili 43 miliona ljudi, ima nisku pismenost. To znači da imaju poteškoća u poređenju i suprotstavljanju informacija, parafraziranju ili donošenju zaključaka niskog nivoa
Dositej se prevrće u grobu...Срби треба мање да се школују а више да рађају децу.Образовање је прецењено.
Mozes da budes kolonija ili da ne budes clan.Naravno da nije, građani hoće da Srbija bude član EU, a ne kolonija za EU.
Ameri su to doveli do perfekcije i to majstorskiIsti sistem, misliš da i tamo nisu odavno shvatili da su im potrebni takvi u što većem broju?
Нисам знао за овај податак.Da li su ovi podaci odgovor na veliki broj lako manupulativnih ljudi, kojima se servira ''istina'' po potrebi trenutne vlasti? Da li se zbog toga decenijama radilo na uništavanju prosvete i stvaranju mase neobrazovanih, da li se iz tog razloga plasirala priča da nije bitno biti školovan već je bitno biti sposoban ( šta god to podrazumevalo) ? Jedan pametan čovek je rekao : da bi se jedna država uništila nije potrebna bomba, dovoljno je urušiti školstvo, jer nedovoljno školovani kadar će sam poraditi svojom nestručnošću na uništavanju jedne države.
Шта је Бугарска, колонија или колонизатор?Mozes da budes kolonija ili da ne budes clan.
Kolonija,sto pitas?Шта је Бугарска, колонија или колонизатор?
to su apsolutno nebuloze. Avganistan je pun energije za razliku od Srbije.Dositej se prevrće u grobu...
sigurno. bas fakulteti kreiraju kadrove potrebne trzistu rada. Na primer fnp i filotofski su fakulteti komunisticki za kreiranje partokratijeОбразовање не постоји самостално као неко острво, оно је надградња друштвене базе.Друштвена база у Србији се састоји од капиталистичких производних односа и они креирају и образовну структуру становништва која задовољава захтеве тих производних односа.
Да је Доситеј наш савременик, сигурно би знао да је демографија највећи проблем Срба, а не наводни недостатак образовања.Dositej se prevrće u grobu...
Izvini, ako je tvoja poenta "životaranje" onda aj svi po 5 komadaДа је Доситеј наш савременик, сигурно би знао да је демографија највећи проблем Срба, а не наводни недостатак образовања.
У социјализму, имали смо само 6% људи са високим образовањем, па се некако живело.
Имам троје, и ту сам бољи од тебе.Izvini, ako je tvoja poenta "životaranje" onda aj svi po 5 komadaja dvoje, ti?
a ako iman fax je l se to ne računa?
![]()
Ne razumem, pa zašto si ih onda uopšte i školovao kada si toliko stručniji da proceniš kako rade prosvetni radnici i da su svi loši? Ja bih svoje ispisala iz škole i sama ih učila, da sam imala takvo iskustvo. Ili bih se preselila u neku drugu zemlju, sa kvalitetnim učiteljima dok iškolujem decuИмам троје, и ту сам бољи од тебе.
4 пута сам прелазио градиво нижих разреда основне школе , и могу да констатујем да су просветни радници сваки пут били гори него претходни пут.