Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
Dramatično: U Srbiji godišnje 200.000 abortusa!
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=77244§ionId=33
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=77244§ionId=33
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hronicna kriza cini svoje...
a za abortus imaju
meni se vise cini da je tome doprinela hronicna propaganda smanjenja populacije.
i ova serija je u svrsi te propagande:
]
Zato sto su tada samo pare bile problem i borba za goli zivot. Dok je danas pored toga, jos jedan faktor prisutan, a to je faktor da smo pokupili sve negativno sa zapada. Nove generacije vise nemaju ideal porodice, vec je glavna drustvena norma da ispunis materijalne standarde, kao sto su sto bolja kola, markirana odeca itd. Tako da i ovi sto imaju para za decu nece da zrtvuju firmiranu odecu, provode itd zbog dece, a to je sve propaganda koju su prihvatile nove generacije.E, to je bilo za vreme Slobe. A sada je proslo 10 godina i jos gore je.
Zato sto su tada samo pare bile problem i borba za goli zivot. Dok je danas pored toga, jos jedan faktor prisutan, a to je faktor da smo pokupili sve negativno sa zapada. Nove generacije vise nemaju ideal porodice, vec je glavna drustvena norma da ispunis materijalne standarde, kao sto su sto bolja kola, markirana odeca itd. Tako da i ovi sto imaju para za decu nece da zrtvuju firmiranu odecu, provode itd zbog dece, a to je sve propaganda koju su prihvatile nove generacije.
Абортус мора бити дозвољен. Спровести озбиљну истрагу уочи сваког захтева за абортус. Да ли има основа за прекид трудноће, ако нема абортус=убиство.
Абортус мора бити дозвољен. Спровести озбиљну истрагу уочи сваког захтева за абортус. Да ли има основа за прекид трудноће, ако нема абортус=убиство.
Koji onda k.ac uopšte i postojiš takav???Kakwo ubistwo pa pogledajte kako tretiraju trudnitze?
Ja da sam zxena ne bih nikada u zhiwotu radjao dete najwerowatnije-- osim ako nisam milioner.
Sxta trebasx da te neko ponizxawa zato sto imasx dete? Neka prwo zastite trudnitze, pa tje radjati mozda-wisxe
Koji onda k.ac uopšte i postojiš takav???
Kakwo ubistwo pa pogledajte kako tretiraju trudnitze?
Ja da sam zxena ne bih nikada u zhiwotu radjao dete najwerowatnije-- osim ako nisam milioner.
Sxta trebasx da te neko ponizxawa zato sto imasx dete? Neka prwo zastite trudnitze, pa tje radjati mozda-wisxe
Koji onda k.ac uopšte i postojiš takav???
To je nasa Anitica,imamo samo jednu takvu,tako da moramo da je cuvamo.![]()
E da je tvoja keva bila tako pametna kao i sin joj
![]()
Ne samo to, najgore je sto i poslodavci izbegavaju da zaposle trudnu, ili zenu koja planira decu. Mnoge su u ovim godinama "tranzicije" izvrsile abortus da ne bi izgubile posao.
To je zalosno. Zato sam za to da muskarac prima duplu platu, a zena radi kuci i radja.
ma bas si pametna...
umesto da se zalazes da poslodavac ne sme da otpusti zenu koja zatrudni, niti da je na razgovoru za posao uopste pita da li ima decu i koliko planira da ih ima....
vracas zenu u kameno doba...pa kad se tom sto zaradjuje duplo vecu platu digne da je odjebe, bice joj super sa tom decom koju je naradjala...bez posla.
ma bas si pametna...
umesto da se zalazes da poslodavac ne sme da otpusti zenu koja zatrudni, niti da je na razgovoru za posao uopste pita da li ima decu i koliko planira da ih ima....
vracas zenu u kameno doba...pa kad se tom sto zaradjuje duplo vecu platu digne da je odjebe, bice joj super sa tom decom koju je naradjala...bez posla.
Klinka je do jaja lenja.
Ai ja bih realno gledao da-izbegnem posao.
Kao is wi mi na forumu koji u stwari ni ne radimo nisxta![]()
Kakwo ubistwo pa pogledajte kako tretiraju trudnitze?