U Srbiji dan žalosti zbog masakra na Cetinju - Vlada podržala predlog predsednika Vučića

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.942
Predsednik Aleksandar Vučić danas prisustvovao je {u subotu} sednici Vlade Srbije, na poziv premijera Miloša Vučevića.

Na glasanje je stavljen predlog da sutra bude dan žalosti u Srbiji povodom tragedije na Cetinju, i to je jednoglasno usvojeno.

Tako je doneta odluka da je nedelja, 5. januar u Srbiji proglašena kao dan žalosti. Inače, u Crnoj Gori danas je treći dan žalosti.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2375621
1736035448935.png

Ne znam šta da mislim o ovome?
Ipak je u pitanju suverena strana zemlja.

Predsednik Aleksandar Vučić danas prisustvovao je {u subotu} sednici Vlade Srbije, na poziv premijera Miloša Vučevića.

Na glasanje je stavljen predlog da sutra bude dan žalosti u Srbiji povodom tragedije na Cetinju, i to je jednoglasno usvojeno.

Tako je doneta odluka da je nedelja, 5. januar u Srbiji proglašena kao dan žalosti. Inače, u Crnoj Gori danas je treći dan žalosti.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2375621
Pogledajte prilog 1666992

Pretvaraju se da su normalni. I to je nešto.

isti smo narod, i treba da bude

Apsolutno netačno !

1. Nismo isti narod, mi Srbi smo Sloveni, Crnogorci nisu !
2. Ne znam da li su oni imali dan žalosti kad je pala streha u NS ?
3. E beš takav Dan žalosti o kome se odlučuje na vladi !
4. Mi ništa ne znamo o ubici i ubijenima, ko je kriv ko je prav ...

Da ne pričam o studentima koji su produžili oplakivanje po ulicama i stigli do 29 minuta ćutanja ...

За непријатељске државе и територије - ЦГ, ФБиХ, ХР, СМ - дан жалости може, помоћ не. Искуство нас учи да је луд и добар једно те исто.
Pocrkaćemo bez vaše pomoći :D niste u stanju sebi pomoći..

Pogledajte prilog 1666992

Tako je druže kada imamo pedsednika Srbije koji ne zna gde su joj granice a još daje teritorije.

Retardiranost. Dan žalosti zbog dešavanja u drugoj državi. Bolesno.

Ali i perfidna poruka da Srbija Crnu Goru doživljava kao koloniju pod svojim uticajem i da će raditi sve na destabilizaciji njihove težnje za EU integracijama kako bi bili šupak Evrope isto kao i Srbija.

Ali i perfidna poruka da Srbija Crnu Goru doživljava kao koloniju pod svojim uticajem i da će raditi sve na destabilizaciji njihove težnje za EU integracijama kako bi bili šupak Evrope isto kao i Srbija.

Они су имали дан жалости за наше жртве. Да ли смо можда и ми њихова зона утицаја?

Они су имали дан жалости за наше жртве.

Podjednako poremećeno. Ne prave se dani žalosti za događaje u drugim državama.

Да ли смо можда и ми њихова зона утицаја?

Jesmo i pokušavaju da se odlepe od nas, stim što se sličnim kvazidelima dodvoravaju srpskoj populaciji. Skupljanje političkih poena.

Podjednako poremećeno. Ne prave se dani žalosti za događaje u drugim državama.

Jesmo i pokušavaju da se odlepe od nas, stim što se sličnim kvazidelima dodvoravaju srpskoj populaciji. Skupljanje političkih poena.
Dani žalosti postoje samo na prostoru nekadašnje SFRJ verovatno bez slovenije i hrvatske.
Nije nama Crna Gora odistiski strana država.Crna Gora je naše dvorište.

Dani žalosti postoje samo na prostoru nekadašnje SFRJ verovatno bez slovenije i hrvatske.
Цетиње је непријатељска територија. Ту наших нема.
Да је у питању Херцег Нови или Ластва Грбаљска, то је већ друга песма.

Sve jedno, mora da postoji poštovanje suvereniteta. Ovo je samo pokazatelj da političari na ovim prostorima nemaju zrelost da ostave prošlost iza sebe, da granice nikome ništa ne znače i da se sve rešava kafanski "ma mi smo svi naši, ne nismo, jesmo, nismo, bam rat...".

Jbg, balkanska pamet ;(

Sve jedno, mora da postoji poštovanje suvereniteta. Ovo je samo pokazatelj da političari na ovim prostorima nemaju zrelost da ostave prošlost iza sebe, da granice nikome ništa ne znače i da se sve rešava kafanski "ma mi smo svi naši, ne nismo, jesmo, nismo, bam rat...".

Jbg, balkanska pamet ;(
Srbija Bosna i Crna Gora jesu kulturološki jedinstven prostor uz minimalne razlike.Politička podela je veštačka i nametnuta spolja.

Srbija Bosna i Crna Gora jesu kulturološki jedinstven prostor uz minimalne razlike.Politička podela je veštačka i nametnuta spolja.

Ništa nije nametnuto spolja već samo iznutra (ali je opravdanje za naivne da misle kako je od spolja).

Srbija i Srpska su rusofilske države, dok su svi ostali u regioni okrenuti zapadu i to je razlog podela, tenzija i nestabilnosti. Vrlo prosto za objasniti.

Pre znak zajednicke saradnje klanova u Srbiji i klanova u CG kao i BG na vodi, a nista Srbiji ne bi falilo da CG udje u EU, osim mozda krimosima..

Back