U South parku predskazana smrt Patrijarha Pavla..???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nije ti cudno, ako si uopste procitao, to sto sam bas sinoc citao o ekumenizmu na www.pravoslavlje.net. ?
Ma svi vi ste se ovde naprasno pojavili da uspamujete temu i bacite u zaprecak rec protiv ekumenizma!
Potpuno se slazem sa tobom Nemcoi.

Oni se sete krsta i tri prsta samo kad treba da napadaju teme o vanzemaljcima i da nas vredjaju, a kad treba da brane pravoslavlje i svete srpske zemlje od globa onda se prave englezi. Vise je nego ocigledno da su neki na pdfu pravoslavlje zamenili masonerijom, zato i aminuju to sto ovi rade pravoslavlju.

Novi svetski poredak, masonerija i ekumenizam
http://www.novinar.de/2009/09/28/novi-svetski-poredak-masonerija-i-ekumenizam-ili-izbljuvacu-te-iz-usta-svojih.html

Poslednja izmena:
Ovo nadjoh na jednom forumu,pa sam resila da podelim sa vama....pogledajte sta je covek "istripovao"....ili mozda nije, prosudite sami!!!!

U najnovijoj epizodi South Parka emitovanoj 11.11 2009 predskazana je "prorocanski" smrt Srpskog Patrijarha Pavla jer na pocetku epizode biva ubijen decak sa imenom... Gordon Stotlski sto je slicno patrijarhovom pravom imenu Gojko Stojcevic.

naziv epizode "Igra sa Strumfovima"
http://en.wikipedia.org/wiki/Dances_with_Smurfs

Radi se o Erik Kartmanovom dolasku na mesto skolskog spikera na razglasu, sto simbolicno ukazuje na duhovnog uzvisenog vodju skole ( Srbije)... ili EC/ EK stoji za EKumenizam..
South Park =Srpski Patrijarh ili mozda
South Park Elementary = Srpska Pravoslavna Crkva (El znaci Bog)

Inace mnogo drugih "koincidencija" sam i ranije primecivala u toj veoma cudnoj seriji..

Epizoda 13, sezona 13, emitovana mocnog datuma 11 11 11(2009=11)

Epizoda je parodija na Glen Beka (Glenn Beck) poznatog, uticajnog i kontraveznog, neokonzervativnog novinara voditelja na americkoj Fox televiziji.

gb_logo3.png

Ovde mozete videti tu epizodu... bez prevoda..
http://www.xepisodes.com/episodes/1313/Dances-with-Smurfs.html

Gospode Boze kakve ideje ljudima padaju na pamet...

Ekumenizam pokusava da objedini sve vere a tim i unisti pravu i jedinu - PRAVOSLAVLJE, isto kao sto Erik Kartman utice na nasu decu da se ponasaju kao on. U seriji je predstavljen kao glavna faca a ismevanje drugih mu se gotovo uvek isplati i nikada ne menja karakter.
1.Otkud ti znas da je PRAVOSLAVLJE jedina prava vera(ja jesam pravoslavac)I time sto govoris da je PRAVOSLAVLJE jedina prava vera onda si isti ko Kartmen(samo sto on to govorri za katolicku crkvu)
2.Nemoj da k***as!

Papizam hoce da pojede pravoslavlje eto sta. Zar nikom nije cudno sto je Srbija napradna vekovima ali uvek nekako se izvlacila iz celjusti zapada i pape koji je podrzavao Otomansko tlacenje Srba? Pre toga su hteli da nas pokatolice ali Srbin se nije dao. Otvoreno nisu smeli da unistavaju Srbe i Srpsku drzavu pa su to radili na drugacije nacine. Tu je ipak bio stariji brat Srba, Rus car Romanov. Kad su njega unistili posejali su komunizam koji je gotovo unistio veru medju Srbima. Kad se Srbi oslobodili komunizma nametnuli demokratiju i to ratom a demokratija propoveda ateizam. Uvek neku novu smmicalicu. Sad kad ne mogu nista unistavaju nas ekumenizmom. Da pomovim ako bi Srbiju sutra neko bez bilo kakvih razloga napao Rus Putin je tu. On je ozbiljan covek i verujem da dok je njega i Medvedova Srbija je sigurna, bar fizicki. Uticaje zapada i raznih Katmena moracemo sami da sprecimo.

1. od kada demokratija propoveda ateizam u srbiji?
2. zabole putina i ruse stojko za srbe. mislis da bi ratovali zbog nas? zasto onda nisu bombardovali usa 1999?
3. koji papa je podrzavao otomane u borbi protiv srba?
4. kako to kartmen ima veze sa ekumenizmom?
5. znas li uopste sta je ekumenizam?
6. znas li uopste kako je nastalo hriscanstvo?

Ma jel... Sta li ti ljudi koji kardinalima ljube ruke mogu da pricaju lose o ekumenizmu...
Ako nisi znao postoji nesto sto se u veri zove poniznost, pa i prema bratu koji je skrenuo pogresnim putem. Tako je i mitropolit Serafim uvazavao tog biskupa kao coveka i brata, jer svi ljudi su braca, ali isto tako uputio kritiku bratu, sto je isto jedan od odlika vere.

Da se razumemo, nisam ja neki vernik i pravolslavac. Posednji put u crvki sam bio jos kao mali, ali zato postujem svestena lica. Nisam siguran kakvu veru prpovedaju i jeste da ih ne bih ljubio u ruku, jer to meni ne predstavlja nikakav cin postovanja, ali zato ih respektujem na svoj nacin za koji mislim da je pravi.

1.Otkud ti znas da je PRAVOSLAVLJE jedina prava vera(ja jesam pravoslavac)I time sto govoris da je PRAVOSLAVLJE jedina prava vera onda si isti ko Kartmen(samo sto on to govorri za katolicku crkvu)
2.Nemoj da k***as!
Prvo nisam siguran da je bilo koja vera ona prava. Proucavao sam i citao razne oblike religija. Neke stvari mi se nisu svidele kao sto je stalno potenciranje na kazni i kaznjavanju, na upozoravanju i krvi. Isto tako mi je dosta sumjiv postanak islama a pogotovo ono da ce u raju imati dovoljno zena, jela i pica. Kao u ovom posti i klanjaj se a u onom imaces zene??!

Zen budizam i budizam uopste, je religija koja je skoro pa filozofija. Ne spominju se bogovi ali se dosta govori o dusi i reinkarnaciji, kao i o prestanku tog kruga dostizanjem duhovne spoznaje. Od svih najvise mi se dopao zen budizam ali kao sto znate ja trazim ISTINU. To sto drugi ljudi se nadju tamo sta im najvise odgovara i vide one stvari koje im odgovaraju, se mene ne tice. Tragam i za vanzemaljcima pa i tu vidim mogucu istinu. Ipak ono sto veze sve teorije je to da gde ima akcije ima i reakcije, sto znaci da kada imas dobro mora da ima i zlo. Hriscanstvo a pogotovo katolicizam su dosta puta demonstirali silu i kaznu za one koji po njima nisu slusali i sledili moralna nacela i zapovesti i to propovedajuci da je to direktno od Boga. Da li to Bog kaznjava i da li ako postoji Bog za kog pravolsavlje kaze da je LJUBAV, moze da kaznjava na onako okrutne nacine? Ako nije od Boga vec od ljudi zar tako treba? Zar Hrist nije svojim stradanjem pokazao kako treba sa neprijateljem?

1.od kada demokratija propoveda ateizam u srbiji?

Demokratija donosi prava za one koje su po veri Bogu samom gadni i ne zamo da opravdava vec i ih pusta da propovedaju svoj stav. Kako se zove ono kad javno propovedas stav koji je u suprotnosti sa religijskim nacelima? Jos se pokusava uvesti u crkvu tako nesto i to potpuno legalno. Znamo da ima tajno ali zar jos i javno? Demokratija je sve to omogucila a sam sistem koji je donela kaze zaboravi na duhovnost i uzivaj u zivotu – znaci ateizam ili agnosticizam. U demokratiji nacnici su svestenici.

Meni licno se ne dopada nista. Ni demokratija, komunizam,...ni religije i njihovo tumacenje nekih spisa... Svaki covek treba za sebe da shvati sta je to dobro a sta nije, sta je moralno a sta nije, sta je ispod casti a sta nije, sta je normalno i sta nije normalno. Sam covek je kreator svoje i covecanske sudbine. To sto ima nekih suflera okolo zaboravimo.

Ne moze homoseksualizam da bude nesto normalno. Meni je to skoro pa isto kao kad se i normalan par (covek zena) neubuzdano pari kako bi zadovoljio nagon i to izmisljajuci svaki novi put neki perfidniji nacin jer im dosadi onaj predhodni. I tako doguraju do sado mazo a posle toga koriste nekakve razne sprave ali i to im dosadi. Dalje masta nema limita pa i sa zivotinjama. Gde je tu kraj, gde je tu granica?

Ljudi treba da se okrenu necemu u sebi i da tacno iscrtaju svoje granice sta je to bitno u zivotu. Da li je to culni dozivljaj? Hajde onda zasto ne bi svako radio ono sto ga zadovoljava? Pa to bi bila prava propast! Znaci neophodno je da covek postavi tacno granicu i to ne sam ako misli vec tamo gde ona stvarno jeste.

2.zabole putina i ruse stojko za srbe. mislis da bi ratovali zbog nas? zasto onda nisu bombardovali usa 1999?

Rekao sam kad bi Srbiju sutra neko okupirao bez pravog povoda. U novije vreme rat se vodi medijkom propagandom, ubedis ceo svet da su Srbi djavoli i da ih treba bombardovati i kraj a niko ne moze da ne podlegne takvom utisku kad preko vesti pustaju Ratka i Karadzica kako se setkaju i slikaju a posle toga mrtve i osakacene civile. Rizokovati treci svetski rat zbog naroda koji je prvo nezahvalan a drugo petencijalni koljacki narod...zar to vredi? Da ne spominjem da je pre toga bio rat koji nas je osramotio Srpskog vojnika za sva vremena. Turbo folk i mafijasi vrsljaju po Srbiji, Srbi lupuju ko...pa zar to treba braniti? Kad si nekom brat onda treba da znas sta nas vezuje i da to bude spona. U ovom slucaju to je pravoslavlje. Inace Rusi i Srbi su dosta slican narod u dosta aspekata.

3.koji papa je podrzavao otomane u borbi protiv srba?

Naravno da nije javno. Zna se da su pape oduvek imale pik ka pravoslavlju. Ono im je kvario ono kao da ostvare monopol nad verom. Kad ljudi pogledaju sta katolici rade a onda se osvrnu kako su pravolavci tolerantniji a oni tiraniji....nikako im to nije odgovaralo... Zeleli su potpunu kontrolu nad hriscanstvom. I ona prica kako je jedan papa za malo odlucio da posalje krstase da spasu hriscanske zemlje od islama je samo najobicnija varka. Zasto su onda se toliko trudili da Srbe jos u srednjem veku pokatolice a sad bi kao da spasavaju?! To je bio samo trik jer su islam i papizam od pocetka bili u dilu preko nekog nepoznatog posrednika. Procitajte knjigu bivseg jezu...nesto, pa vidite...

4.kako to kartmen ima veze sa ekumenizmom?
To sam vec odgovorio.

5.znas li uopste sta je ekumenizam?
Ne ti znas.

6. znas li uopste kako je nastalo hriscanstvo?

Naravno da znam, Konstantin objavio, proglasio ali to ne menja stvar. Ako su izmenili spise, papisti se i onog dobrog proglasenog nisu drzali. Znaci nikao pravoslavlju ne ide u prilog ekumenizam jer i da je pravolavlje nesto pogresno, opet je ovo jos pogresnije i vodi ka centralizovanju Zemlje kao i unisteju nacija i protektoratu nekakvom ’Sv’(etskom-poretku) caru.

6.Jel srce organ?

Jeste.

o boze... ni sam ne znas u sta verujes i sta pricas... te rusi ce nas braniti kao romanovi nekad, te rusi nas nece braniti... te verujes samo i jedino u pravoslavlje kao jedinu ispravnu religiju, te ne zanimaju te religije... blah... kao po obicaju, svaki tvoj odgovor treba odstampati i poslati salu, njemu vec treba za neke korisne stvari. generalno, tvoj problem je odsustvo tvog licnog misljenja, te prepisivanje od drugih koje se na kraju svede na pravu konfuziju. stoga te molim da ne lupetas vise kao maksim po diviziji, iskuliras se bar na ovoj temi i priznas da
1. nije tesko skontati da ce umreti neko ko ima vise od 90 godina.
2. to nema veze sa vracevima, magovima i erikom kartmenom.
3. sve gore navedeno nema veze sa crtacem south park.
hvala.

Pratim ovu temu, citam vase komentare, razmisljam pomalo i evo me.
Ovde medju nama postoji jedan forumas koji je negde napisao da je pocetkom devedesih godina izvesni japanac nagovestio lagano nestajanje Hriscanstva.
Ne zato sto to nije dobra religija nego sto je ona dosta dobrog ucinila za mnoge na ovoj planeti.

Nagovestio je da ce je polako zamenjivati "nova religija".

U prilog tome, da li ste sigurni da to vase EK knaci ekumenizam.
Ovde vidim da imamo louiskrstica cija religija pocinje sa EK.....
I jos nesto; on je tu i tamo pisao da nam zivot kroz pojedine dnevne dogadjaje najavljuje promene.

Ako je neko od vas dobar prijatelj sa louiskrstic neka ga upita. Mozda cova nesto zna!

Poslednja izmena:
Ovo nadjoh na jednom forumu,pa sam resila da podelim sa vama....pogledajte sta je covek "istripovao"....ili mozda nije, prosudite sami!!!!

U najnovijoj epizodi South Parka emitovanoj 11.11 2009 predskazana je "prorocanski" smrt Srpskog Patrijarha Pavla jer na pocetku epizode biva ubijen decak sa imenom... Gordon Stotlski sto je slicno patrijarhovom pravom imenu Gojko Stojcevic.

naziv epizode "Igra sa Strumfovima"
http://en.wikipedia.org/wiki/Dances_with_Smurfs

Radi se o Erik Kartmanovom dolasku na mesto skolskog spikera na razglasu, sto simbolicno ukazuje na duhovnog uzvisenog vodju skole ( Srbije)... ili EC/ EK stoji za EKumenizam..
South Park =Srpski Patrijarh ili mozda
South Park Elementary = Srpska Pravoslavna Crkva (El znaci Bog)

Inace mnogo drugih "koincidencija" sam i ranije primecivala u toj veoma cudnoj seriji..

Epizoda 13, sezona 13, emitovana mocnog datuma 11 11 11(2009=11)

Epizoda je parodija na Glen Beka (Glenn Beck) poznatog, uticajnog i kontraveznog, neokonzervativnog novinara voditelja na americkoj Fox televiziji.

gb_logo3.png

Ovde mozete videti tu epizodu... bez prevoda..
http://www.xepisodes.com/episodes/1313/Dances-with-Smurfs.html

Au Boze...Ovo je strasno...Sta pricas molim te ???Kako smes to da pricas !?To su gluposti...

o boze... ni sam ne znas u sta verujes i sta pricas... te rusi ce nas braniti kao romanovi nekad, te rusi nas nece braniti... te verujes samo i jedino u pravoslavlje kao jedinu ispravnu religiju, te ne zanimaju te religije... blah... kao po obicaju, svaki tvoj odgovor treba odstampati i poslati salu, njemu vec treba za neke korisne stvari. generalno, tvoj problem je odsustvo tvog licnog misljenja, te prepisivanje od drugih koje se na kraju svede na pravu konfuziju. stoga te molim da ne lupetas vise kao maksim po diviziji, iskuliras se bar na ovoj temi i priznas da

Savrseno znam sta mislim a ti ili nisi posvetila dovoljno koncentracije citanju ili ti zakazao IQ koeficient.

2
. to nema veze sa vracevima, magovima i erikom kartmenom.

Postoje sile koje ne vidis i samo negiranje potojanja toga necega povecava njihovu kontrolu nad tobom. Ljudi se plase i razumem to. Evo primer, Demi je skoro pa poverovao u postojanje vanzemaljaca ali kad je cuo od piroxa da su dobri dok je u isto vreme nonsens i glupost postojanje reptiloida. Hrabri lec stend end fajt.

3. sve gore navedeno nema veze sa crtacem south park.

Savladaj strah i ovladaj njim. Oni koji u snovima cesto sanjaju likove koji ih sa nozem jure naucite da ih kontrolisete. Stani bez straha, ne bezi, veruj i uspeces.

Ja sam taj koji je napisao citirani post sa pocetka teme, Nekako ste uspeli da me prizovete ovom pricom ili svojim telepatskim sposobnostima ovde, iako sam odlucio da prestenem da pisem na ovom forumu iz raznoraznih razloga, dva dana je bilo potrebno signalu da doputuje do mene kroz astralne ravni.. i da me neka sila natera da kliknem na ovaj NiPM i da pojasnim stvari. :)

Pisao sam ovde pre o ovome i na temi podforuma Religija.. i kao sto vidite... cudo - posle mog posta prvi naredni pomenuti i predlozeni kao moguci novi Patrijarh SPC je bio i izabrani Irinej sto govori o snazi mojih vidovnjackih sposobnosti ;).
)
sto ukazuje na Glen Bekov logo emisije slican trostruki znak, kao onaj nuklearni simbol... (moguce i da ce svetski nuklearni rat da krene uskoro, zbog brojne ucestalosti pojave ovog znaka oko nas)

2zdzs3k.jpg

250px-Glenn_Beck_Program_banner_logo.jpg

Poslednja izmena:
Jos da istaknem na osnovu ovog napisanog postoji mogucnost da su tajne sluzbe ove zemlje ostvarile vec neki kontakt sa vanzemaljcima koji im danas sluze da uspostavljaju vlast i manipulisu ljudima,ili da u oblasti Banjice i Rakovice ka Avali se nalaze podzemne kanali koji vode u podzemni svet Agartu,Shambalu gde vekovima zivi drevna civilizacija koja uskoro moze da izadje na povrsinu u svojim letecim tanjirima. (ostaci Vincanske kulture su tu nadjeni) Ako ste prosli Banjicom nekad videli ste i veliki broj UFOa u blizini BIA zgrade, u stvari UF grafita na zidovima , i ne, nije to ona mala navijacka grupa sa obliznjeg stadiona.. nego Biini sluzbenici koji tim grafitnim simbolima maskiraju u podsvesti ljudi nevidljivost zvezdane kapije i UFO letilica koje slecu i uzlecu.
Jos kao potvrda price o NLOovima UFoima, Drustvu Vrila, ukazuje i prvi Beogradski aerodrom iz 1910 godine , preteca danasnjeg Nkola Tesla koji se nalazio na
Naravno i Charlize Theron zena koja je izvlacila parove za SP u j.Africi (S.Park /Srpski Patrijarh) je poznata po tome da je glumila u jednom filmu nesto u vezi polarnosti - lezbejku masovnog ubicu, cini mi se da sam skoro primetio na Pink? televiziji emitovan..zaboravio sam naziv filma. Boki 13 ukazuje na broj 13 zvezdica okolo logoa "PreCrime" jedinice u Minority Report filmu.. i na 13-u epizodu 13-e sezone o kojoj je ovde i rec.
I to je to u vezi mojih predskazivackih moci za neko vreme, ovo brckanje u vodi postaje i pomalo zamorno. :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back