Mani me ratova od pre 30-60 godina, shta je sada? Su-27 u Eritreji je obarao MIGove koji su chije proizvodnje?
Da se vishe ne raspravljamo, evo ja cu priznati da si u pravu samo ako mi kazhesh/preporuchish literaturu/sajtove koja se slazhe sa tobom po pitanju poredjenja Su-35 i F-22 i njihovog medjusobnog fiktivnog dvoboja.
sada na indisko americkoj vezbi, piloti indije u modernizovanim mig-21-93 ostvare 70% pobeda nad americkim pilotima u f-15 i f-16. eto sta je sad

SU-27 kojim pilotira etiopljanski pilot (polu obucen) obara u dva navrata 7 migova-29.
nekoliko desetina NATO aviona f-15,f-16 i tornado,pilotirani izuzetno obucenim pilotima, iz 20tak pokusaja uspevaju da obore nasih 6 migova-29 ,iako imaju apsolutnu nadmocnost u vazduhu.
pa ti sad sam izvuci pouku.
imas ih koliko oces,ali prvi problem ti je sto strucnu literaturu ne mozes lako nabaviti,uglavnom je rec o pretplatnickim casopisima... drugi ti je problem sto rusi slabo govore engleski,i mnogo sajtova zbot toga ti ne mozes da procitas zato sto su na ruskom koji ne znas. treci ti je problem, sto neces razumeti terminologiju cak i da odlicno poznajes engleski, Dacu ti savet,kada nadjes sajtove (a to nije lako) gde gotovo da nista ne razumes,jer se koriste skracenice i izrazi koji ti nisu poznati jer su usko strucni,e onda si na dobrom mestu