- Poruka
- 68.861
Srpski ces da pises na forumu, matematika ces da racunas pare u monopolu. A sta ces sa tom sperplocicom 10cm sa 10 cm?Po toj logici mnogima ne treba srpski, matematika ili već šta drugo što neće biti njihov posao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski ces da pises na forumu, matematika ces da racunas pare u monopolu. A sta ces sa tom sperplocicom 10cm sa 10 cm?Po toj logici mnogima ne treba srpski, matematika ili već šta drugo što neće biti njihov posao
To je vec problem tih roditelja. Normalno da onda ne umeju ni pokazati deci nesto. Vrtimo se u krug ovde.zato što mladi roditelji slabo znaju osnovne stvari po kući i oko nje.
Zar ti nikada nisi nesto sam napravio od stolarije? Makar nesto?Srpski ces da pises na forumu, matematika ces da racunas pare u monopolu. A sta ces sa tom sperplocicom 10cm sa 10 cm?
Jesam, ali pogodi sta? To sto sam pravio, nisam naucio na tehnickom. Bukvalno sve majstorije koje sam naucio sam sam naucio ili od nekoga. Jer da sam cekao tehnicki da me nauci i dalje bih crtkao kvadratice i slovca.Zar ti nikada nisi nesto sam napravio od stolarije? Makar nesto?
Zbog cega je to tako, da li znas?Jesam, ali pogodi sta? To sto sam pravio, nisam naucio na tehnickom. Bukvalno sve majstorije koje sam naucio sam sam naucio ili od nekoga. Jer da sam cekao tehnicki da me nauci i dalje bih crtkao kvadratice i slovca.
zato i treba da se razbijie začarani krug. Deca u kući nemaju od koga da nauče, u školi ih niko ne uči a sve pod parolom "postoji masjstor za to".To je vec problem tih roditelja. Normalno da onda ne umeju ni pokazati deci nesto. Vrtimo se u krug ovde.
Motanje znaciCak sam i o struji i elektromotorima i td ucio sam. Jer onaj debil nije umela da objasni, vec ti samo da da motas one zice bez ikakvog objasnjenja zasto i kako. I klepi te po glavi ako nisi lepo namotao.
To je bila smejurija jer nisu imali pravi program šta treba da uče decu. TO i jeste preteča današnjeg problemaCak sam i o struji i elektromotorima i td ucio sam. Jer onaj debil nije umela da objasni, vec ti samo da da motas one zice bez ikakvog objasnjenja zasto i kako. I klepi te po glavi ako nisi lepo namotao.
I? Zakljucak smo i doneli: Sta je to tu propalo?zato i treba da se razbijie začarani krug. Deca u kući nemaju od koga da nauče, u školi ih niko ne uči a sve pod parolom "postoji masjstor za to".
Zato sto nisam podnosio te casove i sam pristup. Nije bio praktican pristup vec kaznjavajuci pristup. I ne mislim samo na nasilnicko ponasanje nastavnice, vec i na samu metodologiju. Smori te crtkanjem slova i sl gluposti i izgubis motivaciju. Sam su deca majstora volela te casove i sami su posle postajali majstori.Zbog cega je to tako, da li znas?
Pa to. Vecina je bila i da zamrzis predmet osim ako je neko ko predaje stvarno do jaja.To je bila smejurija jer nisu imali pravi program šta treba da uče decu. TO i jeste preteča današnjeg problema
Dobro, nisi nadaren za tehniku.Zato sto nisam podnosio te casove i sam pristup. Nije bio praktican pristup vec kaznjavajuci pristup. I ne mislim samo na nasilnicko ponasanje nastavnice, vec i na samu metodologiju. Smori te crtkanjem slova i sl gluposti i izgubis motivaciju. Sam su deca majstora volela te casove i sami su posle postajali majstori.
Okrutno, slazem seI ne smes da dignes ruku da pitas.
Problem je sto jesam.Dobro, nisi nadaren za tehniku.
Los nastavnicki kadar.Pa to. Vecina je bila i da zamrzis predmet osim ako je neko ko predaje stvarno do jaja.
A to si saznao sam?Problem je sto jesam.
Otkako sam bio mlad voleo sam da crtam, da vajam, sa gipsom volim da radim, sam sebi okrecim, sredim nesto sto moze priuceni majstor. Struju sam izbegavao dugo jer me je drmnula 2x, jednom od citave skole glavna razvodna kutija. Zezali se, bili klinci i gurao sam nesto gvozdeno unutra. Drugi put sam gurao zicu od telefona u uticnicu.A to si saznao sam?
Da, to smo vec rekli, los nastavnicki kadar.Otkako sam bio mlad voleo sam da crtam, da vajam, sa gipsom volim da radim, sam sebi okrecim, sredim nesto sto moze priuceni majstor. Struju sam izbegavao dugo jer me je drmnula 2x, jednom od citave skole glavna razvodna kutija. Zezali se, bili klinci i gurao sam nesto gvozdeno unutra. Drugi put sam gurao zicu od telefona u uticnicu.
Nije da mi je to neki glavni poziv ali nemam problem da radim rucno nesto.