Што би рекли амери, кол д гај.Garantujem da današnja mladež mora za sve da zove majstora.
Devojke retko koja da zna da spremi zimnicu
За све што им треба, само кол д гај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што би рекли амери, кол д гај.Garantujem da današnja mladež mora za sve da zove majstora.
Devojke retko koja da zna da spremi zimnicu
Ne vidim svrhu toga. Mi kad smo bili u školi morali su roditelji da nam prave one kućice za projekte. Ja u 5. razredu sam nisam mogao nikako da napravim tako nešto složeno pa je ocenu za tehničko morao da mi zaradi stariji brat ili otac.moraju oto da vrate u škole jer izlaze generacije nesposobnih koji ni probušenu gumu na kolima ne znaju da zamene
To je zbog toga sto nikada nista od gradiva nije bilo prilagodjeno uzrastu detata. Ili je ispred ili iza.Ne vidim svrhu toga. Mi kad smo bili u školi morali su roditelji da nam prave one kućice za projekte. Ja u 5. razredu sam nisam mogao nikako da napravim tako nešto složeno pa je ocenu za tehničko morao da mi zaradi stariji brat ili otac.
Da, sećam se šper ploču su mi rezali na banseku u radionici, pa su i komšijska deca dolazila kod nas da im moj otac nareže šper ploču jer dete samo ne može onom smešnom testericom ništa da iseče ni za mesec dana.To je zbog toga sto nikada nista od gradiva nije bilo prilagodjeno uzrastu detata. Ili je ispred ili iza.
Za sve predmete.
Ja sam se i dobro snalazila, bolje od ostalih devojcica.. odmalena sam i po kuci svasta pravila i popravljala, ali se secam da su dr.deca uglavnom imala problem, te su roditelji sve pravili.Da, sećam se šper ploču su mi rezali na banseku u radionici, pa su i komšijska deca dolazila kod nas da im moj otac nareže šper ploču jer dete samo ne može onom smešnom testericom ništa da iseče ni za mesec dana.
Uze mi reč iz usta.A zasto da devojcice ne uce ove poslove koje si namenio za decake?
I danas postoji predmet u OS Tehnika i tehnologija gde oba pola dece uce to, a ranije je to bilo OTO.
Obrazovanje u Srbiji hhhahah. Sećam se priče mog starijeg brata koji je išao u Tehničku tzv. Metalnu školu u Leskovcu za mašinskog tehničara i od prakse je imao odšrafljivanje šrafova iz stolice.Ja sam se i dobro snalazila, bolje od ostalih devojcica.. odmalena sam i po kuci svasta pravila i popravljala, ali se secam da su dr.deca uglavnom imala problem, te su roditelji sve pravili.
Nije da je praksa bila samo odvijanje vijaka, imali smo teze stvari, zavisi ko je gde bio na praksi, valjda.Obrazovanje u Srbiji hhhahah. Sećam se priče mog starijeg brata koji je išao u Tehničku tzv. Metalnu školu u Leskovcu za mašinskog tehničara i od prakse je imao odšrafljivanje šrafova iz stolice.
Sve razumem i ajd slažem se, al kakve veze imaju muškarci sa novim predmetima u školi?Tu da uče devojčice kako da kuvaju, peru i peglaju a dečaci kako da promene gumicu na slavini, ulje u kolima i druge sitne popravke po kući
misliš zašto se tema nalazi na forumu Muškarci?Sve razumem i ajd slažem se, al kakve veze imaju muškarci sa novim predmetima u školi?Je l se odnosi samo na kolege nastavnike, il se pitaju tate koje bi predmete za dečicu
![]()
Mislimmisliš zašto se tema nalazi na forumu Muškarci?
Ali bi decaci trebalo i to da uce, valjda. Isto kao i devojcice bivse OTO.MislimOčito muškarce i ne zanima domaćinstvo nešto posebno
![]()
Ma naravno, samo se zezam sa MitomAli bi decaci trebalo i to da uce, valjda. Isto kao i devojcice bivse OTO.
Domaćinstvo sam ubacio u temu zbog balansa (rodna ravnopravnost). Što se muškaraca tiče OTO je glavna temaMislimOčito muškarce i ne zanima domaćinstvo nešto posebno
![]()
A ko da si na oto-u ucio da pletes dzemper ili da popravljas slavine?ili da isplete džemper
Sada su mnoge stvari jasnijeA ko da si na oto-u ucio da pletes dzemper ili da popravljas slavine?
Da ti da istrikas pola sata neku krpicu koja se rasplete posle.
Ili onu svesku pa isrtavas azbuku.
Secam se na tehnickom, nije me podnosila nastavnica, jbno gowno naroguseno, a kriza bila i kupe ti roditelji svesku iz bugarske koja ima fleke na stampi. I onda iscrtam kvadratice, sve u milimetar, ispisem slova i ona gleda, gleda, a imala neku vilicu ko sigurni viver i samo je steze, vidi fleku i besna na mene: Ne Valja! Ponovo!
Jao kako bi je strujom mucio. nakalemio bih je lepo bakarnom zicicom, obmotavao je danima i onda pustio neku visokofrekventnu s malom amperazom i gledao kako joj se dize ona karfiol frizura i samo menjao potenciometar.
Trebalo bi OTO modernizovati ako je staro bilo besmisleno. A možda je bilo besmisleno jer su deca kod kuće ionako naučila sve što im treba. Danas nema ko da ih nauči kod kućeA ko da si na oto-u ucio da pletes dzemper ili da popravljas slavine?
Da ti da istrikas pola sata neku krpicu koja se rasplete posle.
Ili onu svesku pa isrtavas azbuku.
Secam se na tehnickom, nije me podnosila nastavnica, jbno gowno naroguseno, a kriza bila i kupe ti roditelji svesku iz bugarske koja ima fleke na stampi. I onda iscrtam kvadratice, sve u milimetar, ispisem slova i ona gleda, gleda, a imala neku vilicu ko sigurni viver i samo je steze, vidi fleku i besna na mene: Ne Valja! Ponovo!
Jao kako bi je strujom mucio. nakalemio bih je lepo bakarnom zicicom, obmotavao je danima i onda pustio neku visokofrekventnu s malom amperazom i gledao kako joj se dize ona karfiol frizura i samo menjao potenciometar.
A kako to?Trebalo bi OTO modernizovati ako je staro bilo besmislenbo. A možda je bilo besmisleno jer su deca kod kuće ionako naučila sve što im treba. Danas nema ko da ih nauči kod kuće
Pa ima tu nekih korisnih stvari, ali je to tako nakaradno napravljeno bilo. Mislim, koji ****** ima da testeras onu sperplocicu onom malom testericom. Koja je poenta? Necu stolar da budem.Trebalo bi OTO modernizovati ako je staro bilo besmislenbo. A možda je bilo besmisleno jer su deca kod kuće ionako naučila sve što im treba. Danas nema ko da ih nauči kod kuće
zato što mladi roditelji slabo znaju osnovne stvari po kući i oko nje.A kako to?
Po toj logici mnogima ne treba srpski, matematika ili već šta drugo što neće biti njihov posaoPa ima tu nekih korisnih stvari, ali je to tako nakaradno napravljeno bilo. Mislim, koji ****** ima da testeras onu sperplocicu onom malom testericom. Koja je poenta? Necu stolar da budem.