U Šibeniku osvanula poruka podrške srpskim studentima: 'Istrajte deco!'

A kad zapad čuva velikosrpskog Acu, kako se to tumači? Objašnjenje za to pravilo?

Ti tvrdnju kamufliras u pitanje, to je stari trik, kao kad bih ja npr pitao tebe zasto je srpski opozicioni politicar taj i taj ukrao toliko para. To naravno nije nikakvo pitanje vec moja tvrdnja da je taj opozicioni politicar lopina. Daklem, koji to zapad, koja konkretno drzava cuva AV i na koji nacin? I zasto uopste mislis da smo mi nekakva banana drzava pa da taj zapad moze tek tako da skida vlast u Srbiji koju je izabrao narod? Evo sto ne skinu Orbana, ako je to toliko lako, on im je odavno trn u oku.

Ti tvrdnju kamufliras u pitanje, to je stari trik, kao kad bih ja npr pitao tebe zasto je srpski opozicioni politicar taj i taj ukrao toliko para. To naravno nije nikakvo pitanje vec moja tvrdnja da je taj opozicioni politicar lopina. Daklem, koji to zapad, koja konkretno drzava cuva AV i na koji nacin? I zasto uopste mislis da smo mi nekakva banana drzava pa da taj zapad moze tek tako da skida vlast u Srbiji koju je izabrao narod? Evo sto ne skinu Orbana, ako je to toliko lako, on im je odavno trn u oku.
Ok, evo, tvrdim da Aleksandra Vučića debelo podržava zapad i da je on njihov čovek. Obrazloženje? Izvoli :nijedan zapadni medij ne obaveštava o protestima, ni na koji način, nit osuda nit podrška, jednostavno je zataškano da je u Srbiji na hiljade ljudi na ulici, nigde naveden razlog i šta tebi to govori? Sad smem da postavim pitanje ili ne?

Poslednja izmena:
https://n1info.rs/region/istrajte-d...oruka-podrske-srpskim-studentima-na-cirilici/

Na nadvožnjaku na Šubićevcu sinoć je izvješen transparent podrške beogradskim studentima koji već tjednima blokiraju srpske fakultete i prosvjeduju na ulicama. Na lancunu je ćilirilcom napisano "Istrajte deco!!!" uz latinični dodatak "Šibenik uz blokade".

Netko je rano jutros transparent prijavio policiji, oko osam ujutro jedno policijsko vozilo bilo je parkirano ispod nadvožnjaka. Kakva će biti sudbina lancuna, zasad nije poznato.

U sva četiri sveučilišna centra u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac) u tijeku su blokade rektorata i više od 50 fakulteta i akademija umjetnosti, a studenti zahtijevaju objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji željezničkog kolodvora u Novom Sadu, na kojem je u padu nadstrešnice 1. studenog poginulo 15 ljudi, a dvoje ih je teško ozlijeđeno.

Studenti zahtijevaju i da se procesuiraju provokatori i nasilnici koji su napadali studente i sudionike dosadašnjih prosvjeda tijekom mirnog odavanja počasti nastradalima u Novom Sadu te oslobađanje aktivista i prosvjednika uhićenih na tim komemorativnim skupovima.
Znao sam od njih ništa dobro. 😁😂

Ok, evo, tvrdim da Aleksandra Vučića debelo podržava zapad i da je on njihov čovek. Obrzloženje? Izvoli :nijedan zapadni medij ne obaveštava o protestima, ni na koji način, nit osuda nit podrška, jednostavno je zataškano da je u Srbiji na hiljade ljudi na ulici, nigde naveden razlog i šta tebi to govori? Sad smem da postavim pitanje ili ne?

Salis se. Najobicnija Google pretraga pokazuje da svi zivi pisu, AP, Le Monde, Guardian, DW, Voice of America, ABC, Reuters i mnogi drugi.
Znaci nemam pojma o cemu govoris.
I da, Srecna Nova!!!! z:)

Salis se. Najobicnija Google pretraga pokazuje da svi zivi pisu, AP, Le Monde, Guardian, DW, Voice of America, ABC, Reuters i mnogi drugi.
Znaci nemam pojma o cemu govoris.
I da, Srecna Nova!!!! z:)
Misliš na po jedan mali članak, negde pri kraju novina? A ja sam ti iznela obaveštavanje TV kuća zapada. Hvala i tebi sve najbolje u Novoj :zpozdrav:

Da je osvanuo u Puli , a i tamo ima sanse da osvane, tacno bih znao ko je i napisao....
Ali umiru ti ljudi polako , a jaki su kao zemlja i intelektualno i profesionalno ...

Ja se cudio kako to u gomili na netu mi pridju tako neke osobe, pa posle vidim cudno razmisljaju , mnogo jasnije nego obicni chateri , pa se lako sporazumemo, a totalno smo razliciti , npr to je zensko ima te emotivne pristupe, ima i neke druge jako zrele pristupe, ali ima i falinke tipa lose procenjuje ljude psiholoski , dobro ih procenjuje strategijski , tu je maher u diplomatiji....i ume da stisne, da bude hrabra osoba...

To je sve za respekt i te razlike izmedju nas i to sto ume da stisne, koliko ljudi znate da umeju da stisnu za procenu , za osobu koju ne znaju ali je osecaju....

To je nekadasnji covek, koji sad ne postoji ili izumire, vec je sve ljigavo i ako moze moze....
To je neki kompromis, npr , to nekad prolazi , ja dodjem licno po sastavljanju recenica zgotive me mlade osobe, razlozno kratko jasno obracanje, ljudske zamerke i motivi i zagotive me...i rese da mi ucine mimo sablona, mimo odhebaus miki maus....
I tu sistem cesto oteza stvari pa ispadne ostavicu ti to za potpis pa dodji za 5 dana i potpisi postdatumirano..tj malo je nelegalno ali malo ako se uzme da dogovor ne moze biti usmen ili telefonom, medjutim secate se u kovidu je mogao bankar da vas pita usmeno sta zelite i na osnovu toga da sprovede nalog, usmen dogovor.

Tako da uzasno je tesko u sistemu danas ne biti miki maus odhebaus...

https://n1info.rs/region/istrajte-d...oruka-podrske-srpskim-studentima-na-cirilici/

Na nadvožnjaku na Šubićevcu sinoć je izvješen transparent podrške beogradskim studentima koji već tjednima blokiraju srpske fakultete i prosvjeduju na ulicama. Na lancunu je ćilirilcom napisano "Istrajte deco!!!" uz latinični dodatak "Šibenik uz blokade".

Netko je rano jutros transparent prijavio policiji, oko osam ujutro jedno policijsko vozilo bilo je parkirano ispod nadvožnjaka. Kakva će biti sudbina lancuna, zasad nije poznato.

U sva četiri sveučilišna centra u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac) u tijeku su blokade rektorata i više od 50 fakulteta i akademija umjetnosti, a studenti zahtijevaju objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji željezničkog kolodvora u Novom Sadu, na kojem je u padu nadstrešnice 1. studenog poginulo 15 ljudi, a dvoje ih je teško ozlijeđeno.

Studenti zahtijevaju i da se procesuiraju provokatori i nasilnici koji su napadali studente i sudionike dosadašnjih prosvjeda tijekom mirnog odavanja počasti nastradalima u Novom Sadu te oslobađanje aktivista i prosvjednika uhićenih na tim komemorativnim skupovima.
Dokaz Vučićevih tvrdnji...

Misliš na po jedan mali članak, negde pri kraju novina? A ja sam ti iznela obaveštavanje TV kuća zapada. Hvala i tebi sve najbolje u Novoj :zpozdrav:

Ne gledam tv kuce zapada, nekako mi odvratne, sta znam. I taj mali prostor koje su dale setnjama studenata je puna kapa, i sam sam bio student, setaju studenti, mosh misliti, em samo par procenata od ukupnog broja seta em to fetisiziranje njih, kao oni su sad nesto uzasno bitni, oni imaju zadnju rec. A na tom " demokratskom" zapadu studente i hapse i lemaju, pogledaj nedavno u Americi, preko 1000 studenata uhapseno a neki bogme i gadno pretuceni zbog stava o Palestini koji se ne svidja vlastima. Jel to ta poznata zapadna sloboda govora, demokratija?
U Olandiji na studente i druge koji su blokirali ulice pustali policijske pse, ovi ih grizli. Treba li da postiram fotke?
Ispade da je nas " diktator" pojam demokratije i za USA i za Holandiju a bogme i Francuze, secam se kako su oni lemali demonstrante, pendrek izmedju nogu pa ti posle drugar piski na slamku.

Znam da vas ova istina nervira ali sto bi rekao onaj grafit - istinu ce te najlakse prepoznati po tome sto je neprijatna.

Naravno da ga podržavaju. Znaju da niko drugi ne može u toj meri da laže narod i da isporuči ono što se traži.
Evo, kaže Hill, da Srbija ide u dobrom pravcu. Dakle u momentu kada imaš prosvetu u blokadi, daš ovakvu izjavu, i šta to drugo može da znači nego podrška.

Naravno da ga podržavaju. Znaju da niko drugi ne može u toj meri da laže narod i da isporuči ono što se traži.
Evo, kaže Hill, da Srbija ide u dobrom pravcu. Dakle u momentu kada imaš prosvetu u blokadi, daš ovakvu izjavu, i šta to drugo može da znači nego podrška.
Evo polemike radi , da priznam da ga zapad, pre svega USA podrzava i da on sluzi njima. Pa otkad je to sad lose, posto Djiki, Marinika and co ljube straznji deo zapada oduvek i dosledno. To je oduvek bio modus operandi nekadasnje vlasti a danasnje opozicije, sluziti bezpogovorno zapadu, to je bio put u " civilizaciju".
Sad im vozd uzeo strategiju i oni/ vi u ocaju. Gde su ona divna vremena kad je on sluzio Kinezima i Rusima i kad mu je to bio smrtni greh.
Znas sizofrenicno vam sve to. Samo kazem.

Back